Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Diyarbakır dan kız kaçırmak zor iş yaa.. Hadi kaçırdık diyelim bizim peşimizi ömür boyu bırakmazlar..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şüphesiz ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardımı emreder.Çirkin işleri, fenalığı, azgınlığı yasak eder. O düşünüp tutasınız diye sizlere öğüt veriyor.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Dün yazmıştım buraya, İstanbul semalarında küme küme yapay gibi bulutlar vardı diye. Dün gecede İstanbul genelinde garip sesler duyulmuş, ben duymadım ama. Bunların birleşimi haarp projesinin Türkiyedeki varlığını kuvvetlendiriyor. İnşAllah yanılıyorumdur.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
I fight with my white and dark side and my dark side won because no one doesn't like my white side so enjoy it it will be so painless. [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] bu sözde bir tuaflık varmı google çeviride anlamsız alakasız sözler çıkıyor..?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
uvev28l8.png

9 gündür açık bilgisayar. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yeni bir sbsden çıktım sokaklarda hızlıca önümden geçen insanlar bomboş yollar ve aşırı gürültü sonuç yaşasın bilgisarayım :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dünkü maçtan sonra Twitter dan Aykut Kocaman için bi kullanıcının attığı tweet.:D

Aykut Kocaman'ın uzun süre takımdan ayrı olarak oyuncu değiştirme çalışması yapması lazım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Eveeeet geldik bir gün sonuna yavaş yavaş daha ve bir bekarın en nefret ettiği zaman aralığı olan akşam yemeği saatine!!! Tüm bekarların cevap bulmakta güçlük çektiği o meşhur soru. NE YİYECEĞİM. Mantıdan bıktım pideyi zaten baştan ele kıymalı peynirli sebzeli hepsini denedik. kavurma tost bunlarda yeter artık . Döner için söylenecek söz yok. Eeee Ne yicem LAN BEEEEEeeeEeeEeENNnn :(

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Eveeeet geldik bir gün sonuna yavaş yavaş daha ve bir bekarın en nefret ettiği zaman aralığı olan akşam yemeği saatine!!! Tüm bekarların cevap bulmakta güçlük çektiği o meşhur soru. NE YİYECEĞİM. Mantıdan bıktım pideyi zaten baştan ele kıymalı peynirli sebzeli hepsini denedik. kavurma tost bunlarda yeter artık . Döner için söylenecek söz yok. Eeee Ne yicem LAN BEEEEEeeeEeeEeENNnn :(

Okuldaki halim :D O yüzden gitmek istemiyorum nan okula.

Her gün 3 kere soruyorsun bu soruyu.Ve rezalet bir durum, seni çok iyi anlıyorum şuan :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] sorma 5 sene oldu hala çözüm bulamadım. Aslında çok iyi yemek yaparım ama sabahtan akşama kadar dükkandayım uğraşamıyorum. Kardeşimle birlikte her ay en az 1000 tl yemek parası veriyoruz sen düşün :D Bir an önce kafa dengi birini bulup evlenmem lazım :D

Son Durum: Kavurmaya kaldık gene :(

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Neden Böyle yapiyor anlamıyorum ki seviyordun sözde bir anda hiç bir sorun yok iken insan nasıl sevmiyorum diyebilirim ki ? allah belanı versin ne diyim ben sana

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] avatarını değiştirmek istiyordun ya nasıl bu :D:D
oiJNY.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...