- Reaksiyon puanı
- 510
Günaydın arkadaşlar..

Günaydın arkadaşlar..
![]()
Sana aşık olmayacak kızın aklına..Bugün yaptığım temizliği bi kız görse bana kesin aşık olurdu, lanet gitsin ki tek kız yok koca handa :d
Pes 2013 sonunda indi![]()
Edit : oyun kuruldu kayıt kodu istiyor lanet olsun![]()
Kullanım kılavuzuna baktim ve oyunu açtimA.R.O.G'ta bi sahne canlandı gözümde
Kutsal taşların kullanma klavuzu yok diyor ve orada komutan logarın yaptığı hareket
Senin durum aynı onun gibi![]()
Dostluk böyle bişey civciv tanımış demekki..Mantıksız bir resim değil mi bu ?
İkiside yumutayken birbirlerini nasıl tanımışlarda Civciv olduğu halde "Mehmet" diye hitap edebiliyor diğeri ?
![]()
Bildirim gelmedi hocam tesadüfen gördüm benim ismi kopyaladığında bold(koyu) tuşunun solundaki butonun içine yapıştırıp tamam dersen sadece yazıyı yapıştırır o zaman bildirim gelir linkli olunca gelmiyor.
Sorular baya zordu diyorlardı hocam aslı varmı..?O değilde bu günki 29 Ekim hangi gün kpss sorusuna inanılmaz tav oldum . P.tesi imiş oysa ben salı seçtim![]()
O değilde bu günki 29 Ekim hangi gün kpss sorusuna inanılmaz tav oldum . P.tesi imiş oysa ben salı seçtim![]()
Sana aşık olmayacak kızın aklına..![]()
![]()
İnternette bir sürü var.Pes 2013 sonunda indi![]()
Edit : oyun kuruldu kayıt kodu istiyor lanet olsun![]()
haline şükür et abi hiç bulamayanlarda varİşin kötüsü geçen aylarda ben bi kıza hayır dedim kafama yatmadı diye ve sanırım pişmanım, çünkü kafama göre kimseyi bulamıyorum artık![]()
Sorular baya zordu diyorlardı hocam aslı varmı..?
Öyle saçma sorumu olurmuş. Cidden geri bunlar!
İnternette bir sürü var.![]()
haline şükür et abi hiç bulamayanlarda var![]()
![]()
Yok yenilmiyor.Bende torrent'ten çektim, sadece ilacını istedi, serial'de neymiş yenir mi ki o![]()
AynenHem zor hemde saçma sapan sorulardı
İnternette bir sürü var.![]()
haline şükür et abi hiç bulamayanlarda var![]()
![]()
Yok yenilmiyor.
Kurarken istemedi mi ?![]()