SDN Fenerbahçe Kulübü

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Fenerbahçemize Marsilya karşısında başarılar diliyorum

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
saatler geçmiyor sanki yavaşladı yav:( unutmadan bu star tv uydudan şifreye felan geçmez inşallah

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bugün heryer sakin yauf fenerin maçı var !

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
evet ben o pankartıda biliyorum spartak maçında spartak tribününde bulunanlarıda Chealseye çicekle karşılamaya gelenleride ama biz onlar gibi değiliz Fenerbahçe farkı

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
alex-de-souza.jpg

içimden geçiyor böyle resimler paylşıyorum sorun olur mu?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
o kadar yoğunum ki nasıl stada gideceğim diye düşünmüyor değilim :(

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kadikoy-de-korkutan-iddia--2645248.Jpeg

[h=1]Marsilya'dan Kadıköy için korkutan uyarı![/h][h=2]Marsilya kulübünden yapılan açıklamada Fenerbahçe maçında tribünlerde olacak Fransız taraftarlar uyarıldı.[/h]

20 Eylül 2012 | 16:41

UEFA Avrupa Ligi C Grubunda oynanacak Fenerbahçe - Marsilya maçı öncesi Fransız taraftarların maça Kürdistan çağrışımı yapabilecek bayraklarla gelme ihtimali kulüpte endişeye yol açtı.

Sporx'te yer alan habere göre; Marsilya'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan güvenlik müdürü Guy Cazadomont, "Taraftarlarımızın elinde Kürdistan çağrışımı yapabilecek bayraklar gördük. Bu, galeyana sebep olabilir. Üstelik taraftarımız Fenerbahçe taraftarları gibi 45.000 kişi olmayacak, 200 kişilik bir gruptan oluşacak." şeklinde konuştu.

Taraftarları ciddi şekilde uyaran Cazadomont, "Siyasi amaçla taşınan bayraklar spor müsabakalarında kesinlikle yasak. İstanbul'a giden taraftarlarımızdan ricamız bayrakları stada sokmamaları. Bunun gibi meseleler Türkiye'de oldukça ciddi ve hafife alınmamalı. Taraftarlarımız herkesin güvenliğini düşünmek zorunda." açıklamasını yaptı.

kaynak

bunlar çok kaşınıyorlar sabrımızı sınıyorlar herhalde

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bırak ya kapının önünde bineceksin metrobüse stadın önünde ineceksin artistlik yapma:):):):)

aaaa sen iş yerimi mi biliyorsun da kapı önünde bineceksin diyorsun :)
dün Mecidiyeköy sarı-kırmızı idi bugün sarı-lacivert... duyurulur :):)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aaaa sen iş yerimi mi biliyorsun da kapı önünde bineceksin diyorsun :)
dün Mecidiyeköy sarı-kırmızı idi bugün sarı-lacivert... duyurulur :):)

tahmin ettim:)
dün biz elimizden geleni yaptık ama olmadı kader sıra şimdi sizde:)
Bu arada bilet lazım olursa ara beni:D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tahmin ettim:)
dün biz elimizden geleni yaptık ama olmadı kader sıra şimdi sizde:)
Bu arada bilet lazım olursa ara beni:D

yawww kombinem var benim öğrenemedin gitti :)
evet dün elinizden geleniz yaptınız.. gerçekten yerimde duramadım.. birara saçlarımı yoluyordum.. okunmuş bu kaleler diye bağırdım bile :)
ama manu'da iyiydi hakkını yemeyelim.. paslaşmaları çok hoşuma gitti.. adamlar bencil oynamıyor.. takım için oynuyor.. biz ise bir dünya bağırdık "yok sağa atsana yok sola atsana".. tüm takımlarımız bunu yapıyor..

birde birşey soracağım: neden uzatmanın son 1,5 dakikasında falan top çevirdiniz? işte orada delirdim... zaten yeniliyorsun top niye çeviriyorsun? saldırsana.. haksızmıyım?

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yawww kombinem var benim öğrenemedin gitti :)
evet dün elinizden geleniz yaptınız.. gerçekten yerimde duramadım.. birara saçlarımı yoluyordum.. okunmuş bu kaleler diye bağırdım bile :)
ama manu'da iyiydi hakkını yemeyelim.. paslaşmaları çok hoşuma gitti.. adamlar bencil oynamıyor.. takım için oynuyor.. biz ise bir dünya bağırdık "yok sağa atsana yok sola atsana".. tüm takımlarımız bunu yapıyor..

birde birşey soracağım: neden uzatmanın son 1,5 dakikasında falan top çevirdiniz? işte orada delirdim... zaten yeniliyorsun top niye çeviriyorsun? saldırsana.. haksızmıyım?

yaw senin kombinen varda belki bilet almak isteyipte alamayan arkadaşlar vardır:D:D

biz bu gruptan cıkarız merak etme:d dün beni şaşırtan bir tek kişi vardı oda Hamit:) çok güzel oynadı valla lig maçlarına göre:)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
A.Kocaman'lı FB ye inancım olmasada bu akşamki maçda başarılar. Memleketin avrupada puan ve puanlara pardon puanlara ihtiyacı var, durduk yere bereberliğe razıyız imajı yaratmayalım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hadi iyi akşamlar 12 Numara ve [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION]... ben FENERBAHÇEME gidiyorum... yani sevgilim ile buluşmaya :):)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aykut beni bu akşam şaşırt.. Şöle zevkli süper bir maç izliyelim..

Allaha emanet olasınız ..

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll canerrrrrrrrrrrrrrrrrrr