Pembe Şerit

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar 2 gun once s3 aldim bugun dikkatimi cekti ekranin en alt kismindan yukari dogru 1cm lik bir pembelik var beyaz internet sayfalarin da bariz belli oluyor Yazilimsal olma ihtimali dusuk sanirim acaba boyle genel bir sorun mu var 2 gunluk makineyi garantiye vermek ne kadar dogru

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*#0*# yap test ekranı gelicektir.. ekrandaki renklere dokunarak her hangi bir hata olup olmadığını daha rahat anlayabilirsin :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaslar 2 gun once s3 aldim bugun dikkatimi cekti ekranin en alt kismindan yukari dogru 1cm lik bir pembelik var beyaz internet sayfalarin da bariz belli oluyor Yazilimsal olma ihtimali dusuk sanirim acaba boyle genel bir sorun mu var 2 gunluk makineyi garantiye vermek ne kadar dogru

Biraz çirkef ol ne garantisi bildiğim kadarıyla 7 gün içinde direk geri iade edebiliyorsun ki ekranda çizgi çıkması büyük bir sorun bence hiç garantiye gitmeden direk ver cihazı geri yenisini iste.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
*#0*# yap test ekranı gelicektir.. ekrandaki renklere dokunarak her hangi bir hata olup olmadığını daha rahat anlayabilirsin :)

Evet denedim dostum diyer renkler de koyulasiyor alt kisim beyaz ekran da pembe serit belli oluyor

Biraz çirkef ol ne garantisi bildiğim kadarıyla 7 gün içinde direk geri iade edebiliyorsun ki ekranda çizgi çıkması büyük bir sorun bence hiç garantiye gitmeden direk ver cihazı geri yenisini iste.

Yarin gidip konusucam aldim yerde cok bilinmis biryer reklam olmasin simdi cok dikkatimi cekiyor canimi sikti sayfalari asagi yukari yaparken

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0

hakkatten yaw ne garantisi :D iyice koyun olduk vala 1 hafta süren var ürünü iade edebilir, onarım talep edebilir, ürünün aynı ile değşimini yada ürün bedeli kadar başka bir üründe indirim talep etme hakkın var diye biliyorum.. tüketici haklarından ayıplı mal olarak bi araştır ama gecikme :)