Speed MP3 Downloader (Katılımsız)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hqaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hqaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
304444_466886149999478_2012903914_n.jpg

Speed MP3 Downloader, 100 milyondan fazla yüksek kaliteli şarkı arasında arama yapmanıza ve sevdiğiniz şarkıları bilgisayarınıza indirmenize olanak tanıyan başarılı bir yazılımdır.

Programın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı çok
kolaydır. Yapmanız gereken tek şey dinlemek ve indirmek istediğiniz şarkı veya şarkıcının adını yazarak arama yapmaktır. Sonrasında çıkan sonuçlar arasından istediğinizi dinleyebilir veya indirebilirsiniz.

Ayrıca Speed MP3 Downloader'ın farklı menüleri içerisinde en popüler olan şarkıları listeleyebilir veya türlere göre müzik seçimi yapabilirsiniz.

Programı İndir
http://www.speedmp3downloader.com/

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ücretsiz ise resmi sitesinden indirin konudaki link hiç güvenilir gelmedi bana.

hqaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kardeş sen bilirsin istedğin yerden indir. Virüslü dosya yükleyip paylaşmıyoruz ya...

Senin bu şekilde paylaşım yapman da zaten forum kurallarına aykırı. Benim bölümümde olsaydın çoktan cezanı vermiştim. Forum kurallarını oku.Ücretsiz programlarım hotfile, turbobit gibi sitelerden paylaşımı yasak!

hqaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin bu şekilde paylaşım yapman da zaten forum kurallarına aykırı. Benim bölümümde olsaydın çoktan cezanı vermiştim. Forum kurallarını oku.Ücretsiz programlarım hotfile, turbobit gibi sitelerden paylaşımı yasak!

Hmm tamam onu bilmiyordum kardeş. Teşekkürler