İtiraf Ediyorum Saçma Olsa Da

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yahu İphone'dan iyi telefonum var İphone sahibi kadar havam yok :D

Gelelim itirafıma :D

Lise1 de bir kıza aşık olmuştum . Tabi o zaman yeni lise1 im saga sola cok bakıyorum.Ancak zannettiginiz gibi biri degilim sigaram falan yoktur :D Sonra yüksek çabalarım sonucunda kızla bir ilişki yaşadım.2 hafta sonra ayrıldım.Aramızda sorunlar devam ediyordu.Bu kızın bir de ''Kanka'' sı vardı Gözde diye.Bunların cok samimi oldugu boksör bi tanıdıkları vardı.Tabi bende o aralar vücut çalışıyorum.Aramızdaki husumetten dolayı bunlar bu tanıdıklarına haber vermişler.

Fizik kursu yapılıyordu okulda geç cıkıyorduk ben tek başıma cıktım . Cocuk dedi sen misin , dedim benim buyur -Ankara'nın gençleri sever böyle la,lan tarzı konusmaları bende hiç haz etmem- Cocuktan fena bir dayak yedim dev gibi cocuk :D Her ne kadar degişik darbelerde bulunsamda bir sonuç alamadım :D Bir de gurur yaptım tabi.

Sonra 1-2 gün sonra bizim arkadaşlar matematik kursundan cıkmış ben de şansıma gitmedim o gün kursa,yolda bu Abidin'i görmüşler sen misin bizim arkadaşa dalan diye bi güzel pataklamışlar.Çocuk da bunları bıçakla kovalamış.Benim haberim oldu bu durumdan tabi o zaman babam görev nedeniyle şehir dışında onun da haberi oluyor bu olaydan.22 yıllık askeri personel oldugundan cevresi geniş.(Geniş derken yıllarca calıstıgı paşalar,generaller var babam şehir dısında oldugu için onların ilgilenmesini rica etmiş)Okulumuzun müdürü dut yemiş bülbül oluvermiş :D

Efenim uzattım biraz gelelim sadede :D Müdür cagırdı bizi odasına dedi böyle böyle olay olmuş dedim dogrudur hocam şikayetçiyim bunlardan dışarıdan cocuk cagırıp bunları yaptırmak ne demekmiş dedim müdür de dedi madem şikayetçisin tasdiknamelerini verelim.

Dedim verin hocam bunlar yalvardı yapma etme sonra başka okula nakilleri gerçekleşti sonrasında cok ugrastılar benimle ama bir sonuç alamadılar.Bu da Ankara'da yaşadıgım bir anıdır :D

Çok şehir dolaştım ancak anılarımdan bir tanesi :D

Not:Arkadaşlarıma gidin dövün demedim yanlış anlaşılmasın efenim :)

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hak etmişler. ama keşke bunları arkanda biriler olmadanda yaptırabilsen. okulun huzuru bozuyo ama atmıyolar,yok anası çağıralım,yok babası olmadı,uzaklaştırma adam alışmış koyarmı uzaklaştırma.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hak etmişler. ama keşke bunları arkanda biriler olmadanda yaptırabilsen. okulun huzuru bozuyo ama atmıyolar,yok anası çağıralım,yok babası olmadı,uzaklaştırma adam alışmış koyarmı uzaklaştırma.

Arkamda birileri derken efenim ben onlara dövün demedim konudan haberleri vardı benden habersiz gelişti o olay :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] ve maceraları. :D
En iyisini yapmışsın. :D

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Gençsiniz kanınız kaynıyor yaptıklarınızı doğru zannediyorsunuz.Gurur yapıyorsunuz ama yanlış.Bu devirde asla düşman edinmeyeceksiniz.Sonrası ne olur bilinmez.Hergün onlarcasını duyuyoruz neler oluyor.Siz siz olun dikkatli olun arkadaşlar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Biri çıkıp "dayım olur musun" teklifi getirebilir sana zuahahaha:D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biri çıkıp "dayım olur musun" teklifi getirebilir sana zuahahaha:D

:D:D

Babamın tanıdıkları derken hocam yani okulu yerinden sarsmadılar sadece babam şehir dışında oldugu için ankarada olan biri babamın yerine gelip müdür ile görüşmüş abartmayın yahu :D