Bugün telefon alacak olsanız seçiminiz Samsung mu olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NEFER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün telefon alacak olsanız seçiminiz Samsung mu olurdu?

• Evet

Kullanılan: 70 52.6%
  • Hayır

Kullanılan: 63 47.4%

• Kullanılan toplam oy
    133

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
LG'nin 4x HD modeli tasarımı ve donanım olarak çok güzel gözüküyor gözüme ama lg sonuçta :D, samsung S3 hem popüler hem de samsungun kolay kolay desteği çekmeyeceği bir ürün. İphone'nun işletim sistemi ve arayüzü bana sıkıcı geliyor, sony'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor ama bir iticiliği söz konusu ama o konu ne bilemiyorum. Ben galaxy note II yi bekliyorum tasarımını çok sevdim ve donanımsal olarakta beklentilerimi karşılıyor.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Note 2 süper geliyor valla sabırsızlıkla bekliyorum

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İlla Samsung die niyetim olmazdı ama galaxy s3 ü tercih ederdim.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar anlayamadığım konu şu birisi apple berbat derken diğeri nasıl apple süper samsung berbat diyebiliyor. bir ürün iyiyse iyidir. ben sony kötü diyorum ve ps3 aldıktan sonra birdaha sony almam çünkü sony satış öncesi çok ilgili satış sonrası ürün onların değilmiş gibi garantiye gidiyor. bi haber bile vermediler tamir oldu olmadı diye biz araıp öğrendik garip ama ben sonyi bu yüzden sevmiyorum herkes neden sevmediğini yzarsa alacağımız ürünlerde yardımı dokunur diye düşünüyorum lütfen yorum yaparken nedenleriyle yapalım ama sonuçda burda kavga etmek değil birbirimize yardımcı olmak diye düşünüyorum.

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar anlayamadığım konu şu birisi apple berbat derken diğeri nasıl apple süper samsung berbat diyebiliyor. bir ürün iyiyse iyidir. ben sony kötü diyorum ve ps3 aldıktan sonra birdaha sony almam çünkü sony satış öncesi çok ilgili satış sonrası ürün onların değilmiş gibi garantiye gidiyor. bi haber bile vermediler tamir oldu olmadı diye biz araıp öğrendik garip ama ben sonyi bu yüzden sevmiyorum herkes neden sevmediğini yzarsa alacağımız ürünlerde yardımı dokunur diye düşünüyorum lütfen yorum yaparken nedenleriyle yapalım ama sonuçda burda kavga etmek değil birbirimize yardımcı olmak diye düşünüyorum.
haklısın apple'ı neden istemediğimi yazdım ama diğerleri içinse yorumumu söyliyeyim: samsung çok fazla yan ürün çıkartıyor. acaip fazla ürünü var ve s2 ve s3 dışında kullanıcıyı memnun eden güncelleme haberleri gelmedi daha. s2 de bile memnun olmayanlar vardır heralde ki konu türkiye olunca bu sorun artıyor. customlar ya da başka ülkelerinki kurulabilir tabi o ayrı bi mesele. sony hakkında htc hakkında nerdeyse hiç bir şey bilmiyorum sadece neo/v yi araştırırken malzemesinin çok dandik olduğunu duydum. samsung bu konuda çok iyi en azından. ama üst modellerini bilmem o telefonların.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kimseye samsungu beğendirtmek zorunda değilsiniz beyler

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
samsungun telefonlarını pek sevmezdim ancak s3 fikrimi değiştirdi. muhtemelen samsung galaxy s3 alırdım. ancak windows 8 telefonlarıda merak etmiyor değilim.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
mütevazı gönlüm sola diye bağırırken S3 merak ediyorum hep

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Biraz daha bekler HTC One XL alırdım, beklemek istemezseniz SG3'e göre daha az sorunlu HTC One X alınabilir

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Para zerre miktar sıkıntı olmasa bile S3 almam açıkcası, ilk gördüğümde Samsung bu işi en sonunda kıvırdı dedim ama elime alınca iyice batırdığını anladım.
Bugün Samsung da ilgimi çekebilecek sadece SII var ve bir kaç TR ye gelmeyen eski tip kapaklı modeller.
Onun dışında hepsi benim gözümde aynı sabun kalıbı gibi :)

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Para zerre miktar sıkıntı olmasa bile S3 almam açıkcası, ilk gördüğümde Samsung bu işi en sonunda kıvırdı dedim ama elime alınca iyice batırdığını anladım.
Bugün Samsung da ilgimi çekebilecek sadece SII var ve bir kaç TR ye gelmeyen eski tip kapaklı modeller.
Onun dışında hepsi benim gözümde aynı sabun kalıbı gibi :)

s3 neden kötü sizce ?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Samsung'un zihniyeti en ucuza mal edip mümkün olan en pahalı fiyata satıp en kısa zamanda büyümek.
Çin bir firma bile SG3 den daha iyi bir telefonu 300$ gibi bir fiyata satabiliyorsa buda Samsung'un 2 katından daha fazla kazıkladığıdır. Zaten kullandığı malzeme SII dahil hiç hoşuma gitmiyor ki SIII bile hala bir stabiliye ulaşamamış bir telefon (kullananlar belki kabul etmeyecektir, sizde belki sorun yok ancak dünya genelindeki satış ve aldığı sorunlara bakarsak bu böyle). Kalite çıtasını yükseltmediği ve fiyatını düşürmediği sürece almayacağım markaların en başındadır Samsung.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
samsungun telefonlarını pek sevmezdim ancak s3 fikrimi değiştirdi. muhtemelen samsung galaxy s3 alırdım. ancak windows 8 telefonlarıda merak etmiyor değilim.

Tasarimdan anliyorsun, samsungun galaxy s3 den onceki telefon tasarimlarina bakinca her sey acik ve net gozukuyor, arka kapaktaki cikinti malesef asilamamis bir goruntu bozukluguydu bana gore, s3 ile bu tasarim sorunu tamamen asilmis, teknik ozellikleri yaninda malzeme ozellikleri konusunda arastirma yapilirsa samsung un galaxy s3 un tum uretim asamalarinda ne kadar dogru kararlar verdigi anlasilir, kimse su markayi veya bu markayi sevmek zorunda degil, s3 den once favorim sadece htc telefonlarindan yanaydi,lg optimus 2x cikti onu aldik, yazilim destegi kocaman bir 0 olan bu telefondan sonra galaxy s3 u aldim, budur diyorum, bundan sonra samsungtan baska bir telefon kesinlikle almam.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
s3 neden kötü sizce ?

Bugüne kadar hep çok sağlam eline aldığında hmm iyi bişeye benziyor denilen tarzda telefonlar kullandım hep.
S3 ün içine ne kadar donatılırsa donatılsın elinize aldığınızda benim 400TL lik ideos x5 imin hissiyatını uyandırıyor, tek farkı biraz daha ince ama kaba olması.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Tasarimdan anliyorsun, samsungun galaxy s3 den onceki telefon tasarimlarina bakinca her sey acik ve net gozukuyor, arka kapaktaki cikinti malesef asilamamis bir goruntu bozukluguydu bana gore, s3 ile bu tasarim sorunu tamamen asilmis, teknik ozellikleri yaninda malzeme ozellikleri konusunda arastirma yapilirsa samsung un galaxy s3 un tum uretim asamalarinda ne kadar dogru kararlar verdigi anlasilir, kimse su markayi veya bu markayi sevmek zorunda degil, s3 den once favorim sadece htc telefonlarindan yanaydi,lg optimus 2x cikti onu aldik, yazilim destegi kocaman bir 0 olan bu telefondan sonra galaxy s3 u aldim, budur diyorum, bundan sonra samsungtan baska bir telefon kesinlikle almam.

sadece tasarım değil hatta samsungda en az gelişen şey tasarım. en büyük gelişmeyi yazılımda yaptılar. kendi işletim sistemini çıkaracak kadar gelişme gösterdiler. s3'deki detayları hepimiz biliyoruz benzeri başka bir telefonda yok henüz. kendi cihpsetlerini geliştirerek de çileği koydular bence.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öhöm, Samsung sevmeyen biri olarak ben anlamadım en ucuza mal edip en pahalıya satma olayını?
En ucuza mal eden de Apple, en pahalıya satan da. Samsung'un rezil plastiğine bakıp başka yönlere kaydırmayalım konuyu.
Kimse Apple'ın ettiği karlara yaklaşamıyor bile.

Bir arkadaşımız da Google Play'de bir sürü gereksiz şey var, AppStore'da gereksiz hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum yazmış. Tebrik ediyorum kendisini ne diyeyim. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yani ben yanlış anlamadıysam öyle deniyor burada. :)

Kusura bakma ama hepsi saçma sapan gereksiz uygulamalar iphone appstoreda gereksiz birşeyin olduğunu düşünmüyorum bile iphone'um varken o kadar çok uygulama yüklerdim ki 16 gb'ın tamamı dolardı şimdi galaxy s2ye uygulama bile yükleyesim gelmiyor arada sırada asphalt gibi kaliteli oyunlar çıkıyor ama grafik kalitesi iphone'a göre gerçekten berbat iphone'u önceden olanlar bunu bilir.Ha rom konusuna gelince şu an Vanamlite 4.0.4 custom romunu kullanmaktayım..

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sadece tasarım değil hatta samsungda en az gelişen şey tasarım. en büyük gelişmeyi yazılımda yaptılar. kendi işletim sistemini çıkaracak kadar gelişme gösterdiler. s3'deki detayları hepimiz biliyoruz benzeri başka bir telefonda yok henüz. kendi cihpsetlerini geliştirerek de çileği koydular bence.

aynen orcnd.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 40 50 liralık bir telefon.

Evet çıktı iphone kullandın mı sen hiç?
Almayayım.Tüketim çılgınlığından hazzetmiyorum.
Marka meraklısı değilim.İnsanların arz-talep meselesini iyi kavramaları gerekiyor.
Apple storede daha fazla uygulama olması farketmez.Şahsen benim ihtiyaç duyduğum uygulamalar müzik ile ilgilidir isterse apple storede 10 milyar uygulama olsun ben işime yarayanı alırım.google play içinde aynı.

Berkan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar konuyla pek alakalı değil ama sony kullanan çok sanırım. bende xperia mini pro var sim kartı takılı olunca galeri boş gözüküyor çıkarınca galerideki resimler felan gösteriyor. aynı zamanda uçak modundada gösteriyor . başınıza bu tür olaylar gelmiştir. yardımcı olursanız sevinirim. telefonu alalı 1 ay oldu yada olmadı. daha ağız tadıyla müzik dinleyemedim :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle 40 50 liralık bir telefon.

Almayayım.Tüketim çılgınlığından hazzetmiyorum.
Marka meraklısı değilim.İnsanların arz-talep meselesini iyi kavramaları gerekiyor.
Apple storede daha fazla uygulama olması farketmez.Şahsen benim ihtiyaç duyduğum uygulamalar müzik ile ilgilidir isterse apple storede 10 milyar uygulama olsun ben işime yarayanı alırım.google play içinde aynı.

Kullandın mı hiç? Ne gonuşuyon? =)

Ya bunun kullanmakla ne alakası var? =)))
Google Play çok gereksiz, AppStore'da gereksiz bişey yok. Nasıl bir cümle ki bu? =)

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1.si o alıntı bir mesajdı :)
2.si benimle laf dalaşına girmen ve ya klavye başından ahkam kesmen benim fikirlerimi değiştirmez.
3.sü senin gibi arkasında parlayan bir elma var diye bir elektronik eşyaya birkaç binlira vermem.
Bir mp3 çalar alırım işimi görür.