İphone 5 Tanıtıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adama bak yaa.. görende steve jobs'un evlatlık oğlu sanır.. inadına samsun g birader, epılın dandik mallarını alacak kadar enayi değiliz... varmı itirazın? sen git 10 tane al istersen bize ne?

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son mesajımdır açın okuyun öğrenin Apple'ın bilgisayar dünyasına kattıklarını neden patent savaşı yaptığını ki dünyada en büyük suçtur patent hırsızlığı.

Cahiller le daha fazla tartışmanın anlamı yok!

Bill Gates bile hiç bir zaman rakip olarak görmedi Apple'ı ve Windows'un Mac'ten çaldığı patent haklarını parasını ödeyerek aldı Apple'dan.

Göz göre göre emek hırsızları burda gülüp eğleniyor!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
uzuldum ya vallahi.cok uzuldum [MENTION=164394]derindarbe200[/MENTION] adli arkadasida teselli etmek gerek bence.hala yasadigi hayal kirikligi ve soku atlatamamis sanirim.merak etme kardesim.sen burda biraz daha kastir belki apple markete paspasci olarak alirlar seni.elinede bi tane dogan gorunumlu sahin slx(iphone5 den bahsediyorum) verirler.bi yandan apple marketi paspaslarsin bir yandan sahin slx in ile 28 megapixel fotograf cekersin.hahahahaha :D komik ya bu cocuk :D 28 megapixel diyor hahahaha :D

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birazdan birisi çıkar flash desteği yok derse gülmekten ölürüm onu bekliyorum kim yazcak acaba...:D

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Son mesajımdır açın okuyun öğrenin Apple'ın bilgisayar dünyasına kattıklarını neden patent savaşı yaptığını ki dünyada en büyük suçtur patent hırsızlığı.

Cahiller le daha fazla tartışmanın anlamı yok!

Bill Gates bile hiç bir zaman rakip olarak görmedi Apple'ı ve Windows'un Mac'ten çaldığı patent haklarını parasını ödeyerek aldı Apple'dan.

Göz göre göre emek hırsızları burda gülüp eğleniyor!

Baş yerde sesini çıkaramayan biri izlenimi oluşturdunuz bende. Apple adına kendi ürettiğiniz hiçbirşey yok. Adamlar zaten hazır bir sistem yapmış, burda buna sahibiz deyip adamların emeğine sahip çıkıyorsunuz. Bu da bir hırsızlıktır. (En azından kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz.) Ayrıca windows'un, linux'un kullanıcıya sağladıklarıyla, Mac OS'un kullanıcıya sağladığı şeyler farklı. Keza, aynı şey mobil işletim sistemleri için de geçerli.
Birini yüceltmek için, diğerlerini yerin dibine sokmak marifet değil.
Birşeyin sadece iyi yanlarını görüp, kötü yanlarını göremiyorsanız aptaldan başka birşey değilsinizdir..

Edit: iOS developer'ım, ne fark eder bilmiyorum ama söyleme gereği duydum..

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
anlamıyorum biri a6 ezer diyor biri tegra 3 e rakip olamaz diyor biri uzun olmuş diyor biri daha büyük olmalıydı diyor biri oyun alın diyor biri beleşçisiniz diyor abdde 200 dolar burada 2000 tl oluyor şimdi biz napalım arkadaş

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Okadar cahil bir milletimiz varki teknoloji magzalarindan lise mezunu calisan insanlarin soylediklerini buraya yazar oldular arastirma denilen bisey yok DONANİMHABER İN RESMİ BELGELERİ VAR S3 UN GRAFİK BİRİMİ İPHONE 4 U %5 GECEBİLİYOR SADECE.

COPTEN CİKMA PLASTİK TELEFONA KUSURA BAKMAYİNDA 2000 LİRA VERMEM.

Buzdolabi ureticisinden telefon yapmasini beklemek zaten hata isi bilene birakin apple in isi bilgisayrdi ve dunyada 400 milyon adet iphone satabilmisse bunuda on borcludur.

Bizim milletimiz cahil degil de bu Yuce Turk Milletine cahil diyenlerin IQ sunu merak ediyorum. Termoplastik grubu olan polikarbonatin kalitesini bir arastir oyle gel, teknoloji samsungun isi, sen hayir samsung sadece buzdolabi ureticisi desen de teknoloji haberlerini es gecme derim, geridonusumun ne kadar onemli ve temiz oldugunu kavrayamayan bir kisi oldugunu bilmeden, Bizim Turk Milletimize cahil diyorsun ya bu da ayri bir konu basligi.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baş yerde sesini çıkaramayan biri izlenimi oluşturdunuz bende. Apple adına kendi ürettiğiniz hiçbirşey yok. Adamlar zaten hazır bir sistem yapmış, burda buna sahibiz deyip adamların emeğine sahip çıkıyorsunuz. Bu da bir hırsızlıktır. (En azından kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz.) Ayrıca windows'un, linux'un kullanıcıya sağladıklarıyla, Mac OS'un kullanıcıya sağladığı şeyler farklı. Keza, aynı şey mobil işletim sistemleri için de geçerli.
Birini yüceltmek için, diğerlerini yerin dibine sokmak marifet değil.
Birşeyin sadece iyi yanlarını görüp, kötü yanlarını göremiyorsanız aptaldan başka birşey değilsinizdir..

Edit: iOS developer'ım, ne fark eder bilmiyorum ama söyleme gereği duydum..

Hatırlatırım bu Apple ın önceliğidir yeni bir iphone çıktığı zaman diğerlerini yerin dibine sokarlar.

Ayrıca diğer ürünlere laf edinde görüyüm ben.

Dünyanın en ince mp4 player ı ipod nano tanıtıldı.

Kulaklık tasarımında değişime gidildi ve tamamen mühendislik harikası olan 3 kanallı bir kulaklık getirildi Beats Audio gibi öncü bir firma ile baş edebilcek düzeyde.
Dünyanın en ince mediaplayer ı tanıtıldı ipod touch.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
1 aylık iphone 3gs kullanıcısı olarak gayet memnunum telefonumdan. iphone'un en iyi özelliği kapalı bir kutu olması yani kafasına göre herkesin uygulama geliştirememesi. bu sayede saçma sapan sisteme ve makinaya zarar veren uygulamalar yükleyemiyorsunuz. iphone telefonunuza jailbreak yapmadığınız sürece istediğiniz kadar kullanın istediğiniz uygulamayı yükleyin. 3 sene kullanmışta olsanız ilk günkü performansı gösterir. ayrıca hangi firma telefonlara sınırsız güç veren bir şey icat ederse işte o zaman bu makinalar tadından yenmez :D iphone6'da inş böyle bişey olur :)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 aylık iphone 3gs kullanıcısı olarak gayet memnunum telefonumdan. iphone'un en iyi özelliği kapalı bir kutu olması yani kafasına göre herkesin uygulama geliştirememesi. bu sayede saçma sapan sisteme ve makinaya zarar veren uygulamalar yükleyemiyorsunuz. iphone telefonunuza jailbreak yapmadığınız sürece istediğiniz kadar kullanın istediğiniz uygulamayı yükleyin. 3 sene kullanmışta olsanız ilk günkü performansı gösterir. ayrıca hangi firma telefonlara sınırsız güç veren bir şey icat ederse işte o zaman bu makinalar tadından yenmez :D iphone6'da inş böyle bişey olur :)

Hayırlı olsun Apple 3gs den henüz elini çekmedi İos 6 yı 19 eylülde itunes den yükleye bilirsiniz.

[video=youtube;u5X5cV-4LRo]http://www.youtube.com/watch?v=u5X5cV-4LRo[/video]

Bu gerçekten inanılmazında ötesinde...:)

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hatırlatırım bu Apple ın önceliğidir yeni bir iphone çıktığı zaman diğerlerini yerin dibine sokarlar.

Ayrıca diğer ürünlere laf edinde görüyüm ben.

Dünyanın en ince mp4 player ı ipod nano tanıtıldı.

Kulaklık tasarımında değişime gidildi ve tamamen mühendislik harikası olan 3 kanallı bir kulaklık getirildi Beats Audio gibi öncü bir firma ile baş edebilcek düzeyde.
Dünyanın en ince mediaplayer ı tanıtıldı ipod touch.

Yanıldığın nokta bunların herkese hitap etmesini bekleyemezsin. ipod nanoyu kıl kadar inceltsin bana zerre hitap etmez. iPod, iğne kadar ince olsun umrumda değil. Kulaklık 5 kanal olsun, surround olsun, normal sesi 3d yapsın, bana hitap etmiyor arkadaş. Benim beklentilerim bambaşka. Belki eşek kadar ekranı, elime dolu dolu gelen bir kalınlığı olsun istiyorum.
Apple yukarıda saydığın özellikleri isteyen, bu tür bir teknoloji bekleyen birisi için 10 numaradır. Ama benim gibiler için böyle bir yeniliğin zerre değeri yoktur.
Ayrıca yapılan şey elit değil. Kendi malın kaliteliyse zaten diğer firmalarla mukayese etmeye gerek duymazsın..
Apple ürünlerini severim, ama holiganlığa, diğer ürünleri yapanların emeklerine hakaret etmek hoş değil.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hali hazırda kullandığı bir telefonu olupta sırf yeni modeli çıktı diye telefona para veren arkadaşlar varsa Allah aşkına yapmayın , etmeyin. Abartısız bir dilim ekmeğe muhtaç insanlar var yurdumuzda. Biraz duyarlı olalım yalvarıyorum.

lahalehey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Okadar cahil bir milletimiz varki teknoloji magzalarindan lise mezunu calisan insanlarin soylediklerini buraya yazar oldular arastirma denilen bisey yok DONANİMHABER İN RESMİ BELGELERİ VAR S3 UN GRAFİK BİRİMİ İPHONE 4 U %5 GECEBİLİYOR SADECE.

COPTEN CİKMA PLASTİK TELEFONA KUSURA BAKMAYİNDA 2000 LİRA VERMEM.

Buzdolabi ureticisinden telefon yapmasini beklemek zaten hata isi bilene birakin apple in isi bilgisayrdi ve dunyada 400 milyon adet iphone satabilmisse bunuda on borcludur.

kusura bakmayın, bu cevaba kadar klasik apple fan boy bi genç diye cevap vermek istemedim ama "DONANİMHABER İN RESMİ BELGELERİ VAR" ne demek ya ahhahahahahhahahh, Bakanlık onaylı mı? 4 foto da varmı?? ikametgah??????

ahahhahahaha... ilahi......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyatı 199$ ama abd de 2yıl kontratlı. O kada ucuz olsa ne ala :)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizi video ile baş başa bırakıyorum videodada dediği gibi bu inanılmazında ötesinde bi teknoloji...:)

[video=youtube;u5X5cV-4LRo]http://www.youtube.com/watch?v=u5X5cV-4LRo[/video]

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisi farklı kulvarlarda sanki en başta farklı işletim sistemlerini kullanıyo. Karşılaştırmak bu yüzden zor 1gb, 2gb veya 3gb ram olsa ne farkeder hangisi hızlı elime alıp ikisinide karşılaştırmadım ama anladığım kadarıyla aynı gibiler bu yüzden de tercih meselesi bazı bariz farklar var ekran gibi. Bu arada atlanılan bir nokta varki apple kendi işletim sitemini kullanıyor kendi telefonunu üretiyor ama samsung google ile ortak bir çalışma içinde yani işletim sistemini geliştirmek için apple kadar para harcamıyo apple tek başına iken samsung ve google ve diğer android sistemini kullananlar birlikte çalışıyor bu yüzden aslında apple en başından beri daha çok emek harcıyor.(iPhone, Galaxy den önce çıktı diye hatırlıyorum bu yüzden de apple öncü firma oluyor yanlışsam düzeltin -yiğidi öldür hakkını yeme demişler-) iphone ve galaxy de zaten teknolojinin sınırlarına geldi doyumsuz olmanında mantığı yok ekran 4 inç değil 6 olsun, bluetooth 3 değil 4 olsun, 4 çekirdek 8 olsun, ram 2gb değil 4 gb olsun bir yerden sonra görünen o ki mantıksız oluyor

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dünyanın en iyi multimedia platformları, mp4 çalarları flac desteği halen vermemekte. E hani müzik? Bütün ürünler enine boyuna tartışılır alıcı kişi okur karar verir. Apple yaptıysa en iyidir yorumu çok yapmacık

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
kusura bakmayın, bu cevaba kadar klasik apple fan boy bi genç diye cevap vermek istemedim ama "DONANİMHABER İN RESMİ BELGELERİ VAR" ne demek ya ahhahahahahhahahh, Bakanlık onaylı mı? 4 foto da varmı?? ikametgah??????

ahahhahahaha... ilahi......

Hahahahahahahhahaha :D :D :D :D :D :D

Aynen @derindarbe200 kardeşimiz bu replikle bana ülkemizin bir siyasi kahramanını hatırlattı ! :D

Harbiden bu adam çok komik ya.Gece gece neşemi yerine getirdi.Acaba Apple Dünyanın dört bir tarafında ki ülkelerde, forum sitelerinde "iPhone 5" aleyhine konuşulan konuları sabote etsin diye mi tuttu bunları !? Anlam veremedim bu kardeşimizin anlamsız çabasına.Ya da Apple'da hissesi mi var nedir ? @derindarbe200 gerçek kimliğini açıklamalısın bence.Bizde ona göre ayağımızı denk alalım :) :D

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vay arkadaş epılcılar size sesleniorm :D bana 4s ile arasında ki bariz farkları gösterin allah aşkına.
nerde akıllı bekleme? nerde akıllı uyarı nrde pop up play? bana bi söyleyin nerde?
nerde bulutut 4.0 nerde ?
[MENTION=164394]derindarbe200[/MENTION] bu kadar aglanma tüm elmacıların hayallerı yıkıldı sorun değil tek yıkılan sen değilsin yani:mrgreen:

brsozcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple ın şuan kullandığı A6 işlemcisi yani A5x işlemcisi bile Nvdiai Tegra 3 ü yerle bir ediyor iken grafik konusunda samsung cortex tasarımları ile ne yapmayı planlıyo?

Kraldan çok kralcı olma istersen. Dan Moren bile A6 işlemcisinin hızını sadece A5'in 2 katı olarak söyleyebiliyorken kesin bir rakam açıklayamıyorken sen gelmiş burada Nvidia Tegra 3'ü yerle bir ediyor diyorsun. Ve donanım haberin testlerini açıklıyorsun. Amerika teknoloji siteleri bile baktığım kadarıyla Iphone 5 ve SIII için herhangi bir karşılaştırma yapamamışken bir sitenin testine nasıl güvenebilirsin bilmiyorum. Bir çıksın telefon eline al kullan ondan sonra yorum yapmayı dene.

Eğer bugün Samsung telefon üretmeseydi Iphone 5 böyle olur muydu ya da Iphone 3G olmasaydı Samsung bu kadar kendini geliştirebilir miydi telefon konusunda bilinmez. Çıkarın artık şu at gözlüklerinizi Iphone 5 kaliteli bir telefon olduysa takdir edin ve alıyorsanız alın Samsung'a ya da başka bir firmaya çamur atmayın. Ne Apple'ın sana ihtiyacı var ne de Samsung'un.

Not: O kadar aylarca bekletilen telefonun yazılımsal ve donanımsal olarak daha fazla geliştirilmesini isterdim uzatılmasını değil.

Saygılarımla

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
@derindarbe200 SDN ve belgelerine çok güvendiğin donanım haberin iphone 5 ile ilgili üyelerin yorumlarını bakmanı tavsiye ediyorum. Neredeyse her 10 kişiden 8 i iphone 5'in bekleneni veremediğini ve S3'ün yerini oynatamadığını düşünüyor ve bencede haklılar.