Güncelleme yapılmıyor Lütfen okuyun yorum bekliyorum

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AppStore'dan ''Güncellemeler'' kısmına tıklayınca ''iTunes Store'a Bağlanamıyor'' hatası alıyorum.''Öne Çıkanlar, Kategoriler, Top 25, Ara'' bölümlerinden herhangi bir sorun yok ve uygulamaları indirebiliyorum.

temha555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım aynı sıkıntıları yaşadım. 1 e 1 aynı. Ve denemediğim hiçbirşey kalmadı. Ağ ayarlarını sfırla onu sil bunu yükle vs..
2 gün önce tam telefonu restore etmek kararı aldım.
iTunes'e bağladım telefonu pc ye.. Önce backup aldım. Sonra senkronizasyon yaptım..
Bu arada iTunes appstore kullanıcı adı ve şifremi istedi iki kez onuda girdim..
Daha sonra güncelleme butonuna bastım.. Baktım çalıştı. Tangoyu güncelledim.
Onun ardından kabloyu çıkardım telefondan tekrar güncelleme yaptım.
Dün bu gün hala yapıyorum sorun yok..
Umarım iTunes ile eşleştirme yaptıktan sonra sizinde sorununuz çözülür.

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım aynı sıkıntıları yaşadım. 1 e 1 aynı. Ve denemediğim hiçbirşey kalmadı. Ağ ayarlarını sfırla onu sil bunu yükle vs..
2 gün önce tam telefonu restore etmek kararı aldım.
iTunes'e bağladım telefonu pc ye.. Önce backup aldım. Sonra senkronizasyon yaptım..
Bu arada iTunes appstore kullanıcı adı ve şifremi istedi iki kez onuda girdim..
Daha sonra güncelleme butonuna bastım.. Baktım çalıştı. Tangoyu güncelledim.
Onun ardından kabloyu çıkardım telefondan tekrar güncelleme yaptım.
Dün bu gün hala yapıyorum sorun yok..
Umarım iTunes ile eşleştirme yaptıktan sonra sizinde sorununuz çözülür.
saol kardeş deneyeceğim

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jailbreak yoksa konuyla ilgili Apple a mesaj atabilirsiniz.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum nasıl yapabiliriz bunu cihaz legal çünkü hiçbir işlem görmedi. nereye bildiri yapabiliriz bununla ilgili hangi adrese?
Apple Türkiye nin sitesini biraz kurcalarsan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Ama Apple ile iletişim kurmadan önce iPhone a Restore (Geri Yükle) yapmanı tavsiye ederim. Sorun devam ederse Apple ile iletişime geç. Çünkü büyük ihtimal "Cihaza restore yapın" diyecekler.

EliCeS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple Türkiye nin sitesini biraz kurcalarsan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Ama Apple ile iletişim kurmadan önce iPhone a Restore (Geri Yükle) yapmanı tavsiye ederim. Sorun devam ederse Apple ile iletişime geç. Çünkü büyük ihtimal "Cihaza restore yapın" diyecekler.

Peki dostum ben restore yaptığımda kişiler, notlar, programlar, ajanda vs. gibi şeyler silinmeyecek değil mi?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Peki dostum ben restore yaptığımda kişiler, notlar, programlar, ajanda vs. gibi şeyler silinmeyecek değil mi?
Hepsi silinecek maalesef ama telefonun 4s ise iCloud ile yedek alabilirsin. 4s değilse iTunes da iphone a tıkladığın zaman Uygulamalar, Bilgi, fotoğraflar şeklinde yanyana sıralanan seçenekler göreceksin. Orada bilgi' yi seçersen kişileri eşzamanla, mesajları eşzamanla gibi seçenekler var. Onları aktif hale getir. Restore yaptıktan sonra hepsi telefonuna geri yüklenir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Genel-Tarih Saat-Sadece saati ileriye alın mesela saat 16:00 SA 20:00 alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun Saatle ilgili tarihle değil SAATİ İLERİ ALDIGINIZ ZAMAN SORUN ÇÖZÜLÜYOR