Soru En son hangi filmi izlediniz?

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Dublajıma dokunma:)

Dublaja hayır diyenler İngilizceyi iyice bi sökün direk alt yazısız izleyin o zaman dadından yenmez.

Eğer keyifse keyif bu :D Yoksa keyif meselesi, herkese göre değişir.

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
12 Kızgın Adam'ı izledim. Kendini kanıtlamış bir film için yorum yapmaya gerek yok sanırım.

Bir de Cengiz Han'ın Yükselişi'ni izledim. Dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurmuş olan Cengiz Han'ı anlatan filmde daha büyük savaşlar izleyeceğimi sanıyordum. Esir düşüp kaçma döngüsüyle sürüp gitti film. Film müziklerinden bahsetmek bile istemiyorum.

Filmin tek güzel sahnesi, çok daha iyi bir müzikle.

[video=youtube;I-qLhJyCxBQ]http://www.youtube.com/watch?v=I-qLhJyCxBQ[/video]

Cengiz Han'ın Yükselişi mogol üçlemesinin ilkidir savaş sahnerini diger filmlerde izleriz

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Crazy Stupid Love

insan değişebilir ama özünde neyse odur.
:D filmin ana teması bu benim gözümde izleyecek arkadaşlara tavsiyem zaman geçirmelik bir film olduğunu bilmeleri.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Dublajıma dokunma:)

Dublaja hayır diyenler İngilizceyi iyice bi sökün direk alt yazısız izleyin o zaman dadından yenmez.

Eğer keyifse keyif bu :D Yoksa keyif meselesi, herkese göre değişir.

Bozacı :P

[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Şıracı :P

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nb9e0m.jpg

Diziye takmış durumdayım çok fena bir dizi ^^

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
600full-kalifornia-screenshot.jpg

KALİFORNİA (1993)
Brad Pitt'in kıyıda köşede kalmış bir filmi.
Açıkçası bende psikolojik olarak problemli karakterleri oynayanlara (iyi oynayanlara) karşı bir zaaf var. O sebepten Brad'in oyunculuğundan acayip haz almakla beraber sevgilisi rolündeki hatunun ve esmer olan diğer hatunun da oyunculuklarını çok iyi buldum. Her türlü izlenir.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
600full-kalifornia-screenshot.jpg

KALİFORNİA (1993)
Brad Pitt'in kıyıda köşede kalmış bir filmi.
Açıkçası bende psikolojik olarak problemli karakterleri oynayanlara (iyi oynayanlara) karşı bir zaaf var. O sebepten Brad'in oyunculuğundan acayip haz almakla beraber sevgilisi rolündeki hatunun ve esmer olan diğer hatunun da oyunculuklarını çok iyi buldum. Her türlü izlenir.

Twelve Monkeys filminde de çok güzel rol yapıyordu izlemeni tavsiye ederim.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
10 senedir Amelie yi izlememişsim. [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] sanırım cezayı hakeetik. Ama dün izledim. Bu durumu da göz önünde bulundur tamam mı :) :)

xlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben X.Otistik insanları anlamak isteyenlere tavsiye ederim

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
edwood.jpg

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] 'ın başka bir başlıkta paylaştığı ilgili gif'in beni kaşındırması sonucu, az önce seyretmiş olduğum dramatik ve aynı zamanda komik, sıkılmadan, zevle izlediğim bir filmdi. (Papağan arada rahat vermedi; ama başardım, bitirdim! :D)

Johnny Depp, sen nerdeysen ben de ordayım. Seviyorum bu adamın mimiklerini... Ve tabii bütün olarak oyunculuğunu. :)

Puanım 8.5/10

topalsolucan'a teşekkürlerimi sunarım. :sleep:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
edwood.jpg

@topalsolucan 'ın başka bir başlıkta paylaştığı ilgili gif'in beni kaşındırması sonucu, az önce seyretmiş olduğum dramatik ve aynı zamanda komik, sıkılmadan, zevle izlediğim bir filmdi. (Papağan arada rahat vermedi; ama başardım, bitirdim! :D)

Johnny Depp, sen nerdeysen ben de ordayım. Seviyorum bu adamın mimiklerini... Ve tabii bütün olarak oyunculuğunu. :)

Puanım 8.5/10

topalsolucan'a teşekkürlerimi sunarım. :sleep:

gerçekten harkulade bir film. sayende bir kez daha izleyesim geldi. o nedenle ben de sana teşekkür ederim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hellboy-Animated-Blood-and-Iron-BluRay-www.blurayindir.com_.jpg

Hellboy Animated: Blood and Iron (2007)

fazlasıyla çocuksu ve basit bir konusu var. uzak durun 5/10

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
In Brudges

Diğer konulardan birinde denk gelmiştim tavsiye ediliyordu film hiç sıkmıyor müzikleri olsun diyaloglar olsun güzeldi.Tavsiye edenlere teşekkür ederim. :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Diktat%C3%B6r_e1ca654e-6218-4f8b-84ec-7a9eaac5952e_1.jpg

Saçma sapan bir film vaktimi boşa harcadım. Aman çoluk çocuğa seyrettirmeyin. 10/4

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben x gerçekten güzel bi flim izlerken lan hadi söyle konus yap die bağırdıgım olmustur içine çekiyo flim kendini. Hele birde online oyun oynuyosanız daha bir zevkli.

Arasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Book of Eli

Tavsiye eder miyim?

Zaman geçsin, insanlığın yok olduğu filmleri izlemeyi seviyorum diyorsanız değebilir..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
persona.jpg

Persona (1966)

Psikoloji türü kapsamında toplumsal düzenin ve insanın sorgulandığı, alışılagelmiş film anlatım şeklinden fazlası ile aykırı anlatıma sahip, ender bulunabilecek bir psikolojik film. Aslında filmin derinlerine inildiğinde olayın sadece psikoloji ile sınırlı kalmadığını görüyoruz. fazlası ile felsefe de barındırıyor. belki daha fazla bile diyebilirim.

En baştan şunu söylemeliyim, daha önce Ingmar Bergman filmi izlemediyseniz, izlemeye bu filmden başlamayın. biraz daha popüler filmlerinden biri ile başlayabilirsiniz. mesela anlatım şekli daha bilindiğe yakın olan "Det sjunde inseglet" filminden başlayabilirsiniz. Ama eğer bir de bu adamın felsefesine ısınırsanız, sinemada bambaşka bir dünyaya adım attınız demektir.

7.5/10

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
mv5bmja4ndi0mtixnf5bml5.jpg

"The Prestige" -Yeni izleme şansı buldum. Mükemmel kurgusuyla mükemmel bir film.

9/10

Reaksiyon puanı
31
7pxPt.jpg

Evde sıkıntıdan tekrar izledim sanırım filmi anlatmaya gerek yok Mahsun dram'da bir üstat.