7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
yanakları biraz geriye çek alt dudağıda biraz indirdin mi biz ona yalancı gülümseme diyoruz...![]()
Ekli dosyayı görüntüle 8665
yanakları biraz geriye çek alt dudağıda biraz indirdin mi biz ona yalancı gülümseme diyoruz...![]()
Oğlum bak ciddiyim biliyorsun aklıma koydum mu yaparım!
sen hiç ona bulaşma. bana karışma diyen o değildi sendin.Oğlum bak ciddiyim biliyorsun aklıma koydum mu yaparım!
usta saçmalamayın gözünüzü seviyim ya namus meselesi mi o öyle öldürürüm falan kapatın gitsin FORUMDA HUZURSUZLUK İSTEMİYORUZ!
özele gel ya da face e farketmezne Oluyii Burda !
O hep öyle diyor boşver.![]()
tamam ama.O hep öyle diyor boşver.![]()
Valla birbirinizle papaz olacağınıza keyfinize bakın bak hazır hava iyi aç bi Calvin Harris![]()
panpa nereye çıkyon ben geldimHerkese iyi akşamlar ben çıkıyorum.Birileri çıkınca gelirim.
Ya ben gün boyuda burada olurumda istanbulda olmadığım için olamıyor. Üniversite kayıt işler filan koşturmaca :SVay @Piyonist gelmiş
Sabahları da kimse dolanmıyor burada? Huhu kimse yok mu? @aquess1999 @hamza5806 @Strake?
Ya ben gün boyuda burada olurumda istanbulda olmadığım için olamıyor. Üniversite kayıt işler filan koşturmaca :S
Eyw. Hepimize. Darısıda sana artıkAllah kolaylık versin![]()
Bak hala numaranı vermedin. Bu sıralar sdn ye çok giremeyeceğim. Numaranı verde mesajlaşırızİnşallah![]()
Bak hala numaranı vermedin. Bu sıralar sdn ye çok giremeyeceğim. Numaranı verde mesajlaşırız![]()
İyi bakalım öyle olsunBoşver![]()
burdayımda biraz meşgulum 30dk ye gelirim
burdayımda biraz meşgulum 30dk ye gelirim
evvvet geldim ama işim var 1-2 saate gelirim galiba çözümü buldumAma 30 dakikaya ben gidebilirim![]()
Rüyalarınız gerçek oldu ve ben geldim![]()
veya sen hatırlamıyorsundurHiç öyle bir rüya kurmamıştım ama neyse![]()