- Reaksiyon puanı
- 159
iyi akşamlar herkeseBourne´un Mirası filmine giden var mı bi yorum alıyım kaçıcam ona göre
![]()
İyi akşamlar.

iyi akşamlar herkeseBourne´un Mirası filmine giden var mı bi yorum alıyım kaçıcam ona göre
![]()
Yumurtayı sahanda mı yapayım, rafadan mı ? Ona göre, acele edin acıktım![]()
Sahanda yap usta iyidir öylehem daha çabukta olur
Gene internet hızım düştü![]()
bekliyorum.@real madridli çok fena sıkıştırdı yardım et.![]()
Neyi ?bekliyorum.
şansını zorlamaNeyi ?![]()
Eyvallah hocam, acıktık öğrenci işi bilirsin![]()
Kendimi durduramıyorum gerçi bilgisarayı yedekledim format atmaklada uğraşmıyorumAkşama kadar indirme yaparsan olacağı budur.![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] çocuğu sıkıştırma [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] sen de istersen söyle benim açımdan sorun yok söylemezsen başının etini yer@real madridli çok fena sıkıştırdı yardım et.![]()
Attım
sıkıştırcam söylesin@foreverfree çocuğu sıkıştırma @aquess1999 sen de istersen söyle benim açımdan sorun yok söylemezsen başının etini yer![]()
Ben gidebileceğim kadar gitmek istiyorum.şansını zorlama![]()
yanlız bu çok büyük bir söz@foreverfree çocuğu sıkıştırma @aquess1999 sen de istersen söyle benim açımdan sorun yok söylemezsen başının etini yer![]()
sıkıştırcam söylesin
söyle.Ben gidebileceğim kadar gitmek istiyorum.![]()
öylemiiiiBenle ilgili birşey seni alakadar etmiyor
Benle ilgili birşey seni alakadar etmiyor
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.öylemiiii
söyle.
4 kişikik devlet sırrıOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Söylemem.
Devlet sırrı. :mrgreen:
kalsın zaten ilgilenmiyorum şu dakikadan sonra. ne halt yiyosanız yiyin beni karıştırmayın bundan sonra bilmek istemiyorum hiç bişeyinizi.Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Söylemem.
Devlet sırrı. :mrgreen:
defol.
sakin ol ne bu şiddet ne bu celalkalsın zaten ilgilenmiyorum şu dakikadan sonra. ne halt yiyosanız yiyin beni karıştırmayın bundan sonra bilmek istemiyorum hiç bişeyinizi.
defol.
küsmek ? o kadar küçük değilim.@foreverfree küstü beyler.![]()
sakin ol ne bu şiddet ne bu celal :d :d
hiç olmadığım kadar sakinimsakin ol ne bu şiddet ne bu celal![]()
![]()
Yanlış anlama onu [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] nin söylemesi lazım.küsmek ? o kadar küçük değilim.