Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
yahu çok kötü sıkıştırıyorsunuz nereden kaçacağımı bilemiyorumHadi kaytarma videoyu hazırlamaya başla.![]()

hep senden çıktı bu fikir

yahu çok kötü sıkıştırıyorsunuz nereden kaçacağımı bilemiyorumHadi kaytarma videoyu hazırlamaya başla.![]()
hep senden çıktı bu fikir
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] ben önden sen arkadan tut kaçmasın.yahu çok kötü sıkıştırıyorsunuz nereden kaçacağımı bilemiyorum![]()
aslında fotoğraf koyabilirdim ama bilgisarayda şu anda hiçbir fotoğraf çekme proğramı yok onun yerine masaüstümün fotoğrafını koysam@real madridli ben önden sen arkadan tut kaçmasın.![]()
aslında fotoğraf koyabilirdim ama bilgisarayda şu anda hiçbir fotoğraf çekme proğramı yok onun yerine masaüstümün fotoğrafını koysam![]()
telefonla kendi fotoğrafımı çekemedim telefon dokunmatik olunca nereye basacağımı bilmiyorum birkere çekerken telefon yere düşmüştü şimdi düşerse yanarım aile büyüklerimden rica etsem o daha kötü olurTelefon denen bir şey var.![]()
telefonla kendi fotoğrafımı çekemedim telefon dokunmatik olunca nereye basacağımı bilmiyorum birkere çekerken telefon yere düşmüştü şimdi düşerse yanarım aile büyüklerimden rica etsem o daha kötü olur![]()
bu böyle olmıyacak her taraftan sıkıştım zaten bittide şimdi toparlanıp çıkıyorumVideo çek.![]()
bu böyle olmıyacak her taraftan sıkıştım zaten bittide şimdi toparlanıp çıkıyorum![]()
üzgünüm ama 3 gb indirdiğim paket indi bende çıkmam gerekiyor ayrıca sizinle muhabbet etmek zevkti yarın görüşmek üzereSakin ol @real madridli gitti galiba.![]()
Görüşürüz.üzgünüz ama 3 gb indirdiğim paket indi bende çıkmam gerekiyor ayrıca sizinle muhabbet etmek zevkti yarın görüşmek üzere![]()
@real madridli ben önden sen arkadan tut kaçmasın.![]()
Sakin ol @real madridli gitti galiba.![]()
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] sen de sözünde dur da videoyu at bağalım
Turk Hack Team görevde
öyle bir bakıyorlarki kesin çökelteceklerSDN'yi çökertcekler.![]()
en iyi videoyu yakalamak için tuvalete kamera takıyorum
Hadi bakalım.en iyi videoyu yakalamak için tuvalete kamera takıyorum![]()
Ben sizden bekliyordum ama artık real madridli​ halleder![]()
İşi bana yüklemeyin zaten moral olarak sıfırım![]()
Neyi anladın sanki birşey bildiğin var![]()
Her şeyi biliyorum.![]()
Sen anlat senin sırrın değil mi ?
Ne cabuk unuttunuz beniSen anlat senin sırrın değil mi ?![]()
biranda unuttunuz sandımda biranda kan basıncım durdu hayat benim için yavaşladı klavyedeki tuşların sesi mermi sesine benzediNe unutması yav.![]()
![]()