Soru En son hangi filmi izlediniz?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
9045.jpg

The Avengers
Sonunda izlemiş bulundum. Açlık Oyunlarında hissettiğim yüzeyselliğin katmerlisini hissettirdi. Tamam on numara görsellik ama ne bileyim bir ruhsuzluk hüküm sürüyor. Halbuki Marvel uyarlamalı diğer filmlerde görselliğin yanında yer yer derinleşir karakterlerin duygularına dokunuverirdik.
Benim için bir XMen , Iron Man değerinde değil. IMDB puanına şaşırdım. Çerezlik izlenebilir.
6,5/10

Reaksiyon puanı
0
@Şinigami (死神) Konunun amacı, izlediğimiz filmlere yorum ve puan vererek, başkalarını o filmi izleme adına görüş sahibi etmektir. Fragman paylaşmanın ya da en son bunları izledim demenin bir manası yok. Ki o fragmanlar için tek tek açılmış konular dahi mevcut.

Daha öncede şu filmi izledim deyip yorum yapılmadan filmler yazılmış.Her hangi bir mahzuru olsaydı eğer o mesajlarda silinirdi. Bu nedenle ben en son izlediğim filmleri bu başlık altında paylaşmak istiyorum.Bunu yaparkende Fragmanlarını da paylaşıyorum ki, belki başkaları kendi beğenilerine göre filmler bulabilir.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Uploaded with ImageShack.us

Meg Ryan'a olan sempatimden mi, yoksa romantik komedi filmlerine olan sevgimden mi bilinmez ama fena film değil. Benim hoşuma gitti...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şinigami (死神);2459024 dedi ki:
Daha öncede şu filmi izledim deyip yorum yapılmadan filmler yazılmış.Her hangi bir mahzuru olsaydı eğer o mesajlarda silinirdi. Bu nedenle ben en son izlediğim filmleri bu başlık altında paylaşmak istiyorum.Bunu yaparkende Fragmanlarını da paylaşıyorum ki, belki başkaları kendi beğenilerine göre filmler bulabilir.

Yasak değil zaten, sadece konunun formatı ve mantığı bu. Forumun eskileri ve konunun müdavimleri her zaman buna riayet ederler. Sadece yeni üyeler arada çıkıp dediğin gibi yapıyor, onları da arada bir yaptığımız toplu uyarı ile durumu izah ederek problemi çözüyoruz.

Beğendiğin ya da beğenmediğin bir filmi hangi gerekçeler ile beğenip beğenmediğini 2 satır görüş yazarak, konuyu takip edip film izleyen onca insana film seçmesinde yardımcı olmak iyi olmaz mı?

Hatta bırakın yorumu, 10 üzerinden puanlama yapmak dahi çok faydalı olur.

Reaksiyon puanı
0
Yasak değil zaten, sadece konunun formatı ve mantığı bu. Forumun eskileri ve konunun müdavimleri her zaman buna riayet ederler. Sadece yeni üyeler arada çıkıp dediğin gibi yapıyor, onları da arada bir yaptığımız toplu uyarı ile durumu izah ederek problemi çözüyoruz.

Beğendiğin ya da beğenmediğin bir filmi hangi gerekçeler ile beğenip beğenmediğini 2 satır görüş yazarak, konuyu takip edip film izleyen onca insana film seçmesinde yardımcı olmak iyi olmaz mı?

Hatta bırakın yorumu, 10 üzerinden puanlama yapmak dahi çok faydalı olur.

10 üzerinden puan verebilirim,eğer yardımcı olacaksa...

Fakat ''sadece konunun formatı ve mantığı bu.'' ise

Filmlerin türlerini kendiniz anlamıyor musunuz arkadaşlar? sitelerdeki türlendirmelere aldanmayın. Mesela Johnny Depp'in oynadığı Sleep Hollow filmi imdb'de "korku" olarak görünüyor ama aslında "komedi" filmi. Film ürkütücü bir atmosferde ilerlediği için korku yazılmış :P

keyif aldığım şeyi işe dönüştürmekten hep korkmuşumdur. :P

Zaten filmdeki o karakter, düşmanların lideri olarak görünüyordu. Hellboy süper kahramandır.

Aslında Avengers 2'ye Hellboy'u da dahil etseler çok iyi olur. Kendi hikayesi bu filmdeki kahramanların hepsinden daha komiktir. Filme acayip bir hava katar :)

Avengers'i hem sinemada hem de pc de izledim ama bu sahne yoktu :P

Şu garson kız, Captain America'nın uzaylı istilasında kurtardığı kız olmalı.

En son bu sayfada yaptığınız yorumlarda,sizin mantığınıza göre bu sayfada olmamalı...Gel gelelim site yöneticilerin dahi yorumsuz olarak en son izledikleri filmleri yazdıkları geçmiş mesajlarda gözüküyor...

Sizin bana uyarı yapma konumunda olmanız için mesaj sayınız değil daha önce yaptıklarınız önemli.Başkalarını uyarmadan önce kendinize bir bakın...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Filme puan verme v.s gibi bi zorunluluk yok, ancak başlığı yansıtması itibari ile izlediğiniz filmi yorumlamanız yeterli sadece ismini yazmaktan ziyade. Tabi yorum, resim, puan, fragman vs. konulduğunda daha ilgi çektiği kesin. Sizlere kalmış.

Reaksiyon puanı
0
Filme puan verme v.s gibi bi zorunluluk yok, ancak başlığı yansıtması itibari ile izlediğiniz filmi yorumlamanız yeterli sadece ismini yazmaktan ziyade. Tabi yorum, resim, puan, fragman vs. konulduğunda daha ilgi çektiği kesin. Sizlere kalmış.

Site yöneticisi bu başlık altında son izlediği filmi yazmış ve herhangi bir yorum veya puan vermemişse aynı şeyi yapmakta benim hakkım.Ve bunun dışında bu sayfaya uygun olmayan paylaşımlar şuanda burada ise yine aynı şeyi yapmakta özgürüm demektir ki zaten yaptığım son filmi yazıp fragmanını paylaşmak.

Örneğin bende bu sayfaya uygun olmayan, biraz önce de belirttiğim paylaşımlardan rahatsız oluyor olabilirim...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şinigami (死神);2459194 dedi ki:
Site yöneticisi bu başlık altında son izlediği filmi yazmış ve herhangi bir yorum veya puan vermemişse aynı şeyi yapmakta benim hakkım.Ve bunun dışında bu sayfaya uygun olmayan paylaşımlar şuanda burada ise yine aynı şeyi yapmakta özgürüm demektir ki zaten yaptığım son filmi yazıp fragmanını paylaşmak.

Örneğin bende bu sayfaya uygun olmayan, biraz önce de belirttiğim paylaşımlardan rahatsız oluyor olabilirim...

yahu yasak veya uyarı diye bir şey yok. sadece tavsiyemiz, faydalı olması açısından bu yönde. istersen konuya babanın fotoğrafını koy, benim için fark etmez. beni uyaramazsınız tribine girmenin manası yok.
tüm forumlarda bu başlıklı konu bu formatda ilerliyor :P

http://forum.donanimhaber.com/m_8819933/mpage_962//tm.htm#65398174

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Avengers'i hem sinemada hem de pc de izledim ama bu sahne yoktu :P

[video=youtube;SnLm3KlakNE]http://www.youtube.com/watch?v=SnLm3KlakNE&list=LP4qRk91tndwg&index=27&fe ature=plcp[/video]

Şu garson kız, Captain America'nın uzaylı istilasında kurtardığı kız olmalı.

Telif hakkı nedeni ile video kaldırılmıştır.

Reaksiyon puanı
0
Sadece yeni üyeler arada çıkıp dediğin gibi yapıyor, onları da arada bir yaptığımız toplu uyarı ile durumu izah ederek problemi çözüyoruz.

Biraz önce uyarı yazdığınızı hatırlıyorum...

istersen konuya babanın fotoğrafını koy, benim için fark etmez. beni uyaramazsınız tribine girmenin manası yok.

Ve bu tür manipüle edici cümleler kurmazsanız sevinirim... Sonra üsluplarımız sertleşmesin...

Vede hiçbir tribe girdiğim yok asıl sizin biz eski üyeyiz yeni gelenler daha bişeyden anlamaz gibi biz buranın ağasıyız triplerine girmenize gerek yok...

Konuyu daha fazlada uzatmaya gerek olmadığı kanaatindeyim.En son izlediğim filmide buradan paylaşmak istiyorum eğer sakıncası yoksa...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Telif hakkı nedeni ile video kaldırılmıştır.

youtube'da bulamadım. buradan bakabilirsin

http://cms.springboard.gorillanation.com/embed_iframe/971/video/545647/dlyr002/thedailyrotation.com

Şinigami (死神);2459220 dedi ki:
Biraz önce uyarı yazdığınızı hatırlıyorum...

Ve bu tür manipüle edici cümleler kurmazsanız sevinirim... Sonra üsluplarımız sertleşmesin...

Vede hiçbir tribe girdiğim yok asıl sizin biz eski üyeyiz yeni gelenler daha bişeyden anlamaz gibi biz buranın ağasıyız triplerine girmenize gerek yok...

Konuyu daha fazlada uzatmaya gerek olmadığı kanaatindeyim.En son izlediğim filmide buradan paylaşmak istiyorum eğer sakıncası yoksa...

kesin tanıdık birisin, yani multisin ama neyse :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şinigami (死神);2459024 dedi ki:

Arkadaşım , tamam biraz daha dikkat ederim bitir konuyu savunmaya geçmene gerek yok . Sonuçta bu bölüme bizim için yazıyorsun , bakın ben izledim iyiydi kötüydü sizde izleyin dersin örneğin. Topal kötü birşey dememiş ki yazdıklarına hürmet ederek bir tavsiyede bulunmuş 300 sayfadır iyi geçinen bir konuyu niye geriyorsun anlamam ki.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lockout iyidir,her ne kadar bazı görsel efektleri ps oyunlarından alınmış olsa da :)

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım , tamam biraz daha dikkat ederim bitir konuyu savunmaya geçmene gerek yok . Sonuçta bu bölüme bizim için yazıyorsun , bakın ben izledim iyiydi kötüydü sizde izleyin dersin örneğin. Topal kötü birşey dememiş ki yazdıklarına hürmet ederek bir tavsiyede bulunmuş 300 sayfadır iyi geçinen bir konuyu niye geriyorsun anlamam ki.

Benim bir yeri gerdiğim yok.300 sayfadır benim gibi paylaşım yapan bir sürü arkadaş olmuş.Topal solucan biz uyarırız deyince gerekli cevabı kendisine verdiğimi düşünüyorum...Konu kapanmış,bitmiş ve sen muhatabım olmamana rağmen araya girmeye çalışıyorsun.Bu tür davranışlara hiç gerek yok...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şinigami (死神);2459490 dedi ki:
Benim bir yeri gerdiğim yok.300 sayfadır benim gibi paylaşım yapan bir sürü arkadaş olmuş.Topal solucan biz uyarırız deyince gerekli cevabı kendisine verdiğimi düşünüyorum...Konu kapanmış,bitmiş ve sen muhatabım olmamana rağmen araya girmeye çalışıyorsun.Bu tür davranışlara hiç gerek yok...

Yazdığım cümlelerin tek birine ilişkin yorum yapmamışsın tamamen farklı şekilde farklı şeylerden bahsetmişsin. Yazdıklarımı okuduğundan şüpheliyim. Ok tamam konu kapandıysa sevindim. İyi forumlar.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kim ne için girer bu konuya bilmem ama benim giriş amacım zevkine güvendiğim arkadaşlarımın film önerilerini dikkate almak, yeni çıkan filmleri takip etmek. Hele birkaç arkadaş aynı filmi izleyip beğendiyse, tadından yenmiyor o filmler... Yoksa kimi ilgilendirir x şahsının izlediği son filmin ismi...

Biraz konulara geniş bakalım, eleştiriye açık olalım...

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bilim kurgu ve ya fantastik bir film onerisinde buluna bilirmisiniz

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
New York'ta Beş Minare vardı ATV'de, önceden izlememiştim, harikaydı :)

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;WuXZY19ByJM]http://www.youtube.com/watch?v=WuXZY19ByJM&feature=related[/video]
En son izlediğim film Devrimden sonra

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Dark_Shadows.jpg

Dark Shadows (2012)

İzlemeden önce hakkında okuduğum kötü yorumların aksine film o kadar güzel giriş yaptı ki, arkama iyice yaslanıp, "filmden anlamıyor bu millet, süper film l.n bu" dedim. Ancak beklentilerim, film ilerledikçe azalmayla birlikte, ortalarına doğru can sıkıntısı boyutuna ulaştı. Artık iyice vasata erişen film, sonlarında düzeleceğine dair de pek umut vermiyordu ve aynen öyle de oldu... Kısacası iyi başladı, vasat ilerledi, vasat bitti.

Senaryo üzerinde daha detaylı çalışarak, bu oyuncu kadrosu ile çok daha iyi bir film ortaya çıkarılabilirmiş. 7/10

Bu arada Eva Greend'deki güzellik nasıl farklı bir şeydir arkadaş. Yıkıp geçiyor :wub:

eva-green-dark-shadows-movie-image-3.jpg

Dark-Shadows-Eva-Green-21.jpg

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
açlık oyunları - mükemmel bir film
[video=youtube;osdYyA1PijU]http://www.youtube.com/watch?v=osdYyA1PijU[/video]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Dark S. Filmi harbi güzel duruyor yav.izlemem lazım.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
wallpaper-34625.jpg

GATTACA (1997)

Kadrosu çok sağlam. Uma Thurman, Ethan Hawke, Jude Law. Senaryosu biraz sıradışı. Bilimkurgu'dan hoşlananlar için kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
Favorilerim arasına girdi.
8,5/10

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
oUL1B.jpg

Piyanist
Uzun zamandır bu kadar güzel film izlememiştim. Savaş içinde dram oldumu seviyorum arkadaş. :) 8/10