Premium Link Çeviriciler Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyimki biliyorum forumda illegal işler ile uğraşmak yasak ama ben bunlarla uğraşmıyorum sadece aklıma takılan bir soru var internette dolaşırken bir tane premium link çeviriciye rastladım bu premium link çeviriciler güvenlik açısından bir sıkıntı oluştururlarmı veya bunun karşılığında bir ücret alırlarmı??

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ücret almazlar diye biliyorum ama sen yine de bir soruştur güvenlik açısına gelince çoğu büyük riskler oluşturur diye biliyorum ama sen yine de onu da soruştur
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] bırak bu işleri fırçala dişleri:D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ücret almazlar diye biliyorum ama sen yine de bir soruştur güvenlik açısına gelince çoğu büyük riskler oluşturur diye biliyorum ama sen yine de onu da soruştur
@Strake bırak bu işleri fırçala dişleri:D
ücret alınmıyorsa iyi güvenlik açığı çıkacağını sanmıyorum ama en iyisi cookie girmek yorumun için teşekkürler real madridli :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bak keyfine ben 2-3 tane premium link cevirici site biliyorum.3-4 yıldır kullanıyorum.hiç sorun çıkmadı.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben öyle biliyorum dedim yani sen yine de bunu iyi bilen birisine danış:)
bende öyle biliyordum ama sanırım ücret almıyorlar yüzlerce kişi altına teşekkür mesajı yazmış bende artık illegal işlerle uğraşmıcam zaten uğraşmıyordum :P bunu live antivürüs paketi indirmek için kullanacam :)

bak keyfine ben 2-3 tane premium link cevirici site biliyorum.3-4 yıldır kullanıyorum.hiç sorun çıkmadı.
tamam o zaman özelden kullandığın çeviricilerin linkini atarsan sevinirim bu arada sorun çıkartmıyorsa sınırları baya bi zorlıyacam demek :D

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kendim premiumcuyum :D By_KILIÇ eğer uğraşıyorsanız sayfamı görmüş olmalısınız :D

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cookie girmek değil cracking ile uğraştım premium çeviriciler phishing veya cracking ile elde edilen hesapları yazılıma giriyorlar. Siz linki yazınca hesaba girip linki çevirip kendi sitelerinin linkleri üzerinden indirtiyorlar. Yani legal olduğu söylenemez. Bir hesaba giriş yapıyor site ve o çeviriyor . Öyle olunca illegal oluyor .

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bu tür illegal işlerle uğraşmıyorum ve asla kullanmam birnevi emek hırsızlığı ben sadece aklıma takılanı sormuştum yardımlarınız için teşekkürler :)

ben kendim premiumcuyum :D By_KILIÇ eğer uğraşıyorsanız sayfamı görmüş olmalısınız :D
evet biliyorum birkere görmüştüm :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu tür illegal işlerle uğraşmıyorum ve asla kullanmam birnevi emek hırsızlığı ben sadece aklıma takılanı sormuştum yardımlarınız için teşekkürler :)

ben kullanıyorum cennette görüşürüz

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0

=) ne güzel :D

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hatta birkere gördüm değil bir ara takip etmiştim ama artık premium işiyle uğraşmadığım için hepsini bıraktım :)

Sayfa 12bine yaklaştı grup 5bine.. ama ilgilenmiyorum bu sıralar ABD mahfetti upload sitelerini şifreleri Cracklemekde uğraştırıcı artık.. falan filan :/

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sayfa 12bine yaklaştı grup 5bine.. ama ilgilenmiyorum bu sıralar ABD mahfetti upload sitelerini şifreleri Cracklemekde uğraştırıcı artık.. falan filan :/
evet ama sanırım kendi siten veya blogun yok belli biryer olsaydı daha çok insan gelirdi ama senin kararın :)