- Konuyu başlatan
Proton
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Aradaki fiyat farkı galiba yapılan maddeden kaynaklanıyor öylemi ?Ama performans bakımından s3 derim . Bitek browser mark testinde one x çok az bir fark atmış.
Yok yok LG aslaHaydaa. Biraz bekle LG Optimus G al. S3 de dahil bütün telefonları performans olarak dümdüz eder. 2 aya kadar çıkar. Bence bunu da gözönünde bulundur.

Ben internet üzerinden almaya biraz karşı gibiyim daha doğprusu sakat işBen fiyatları hepsiburada'dan takip ediyorum o yüzden. Haklısın dedigin gibiAma ben Amerikanın oldugunu düşünüyorum
Ayrıca telefonumuzu vergiyle alıyoruz.Türkiye olarak gümrükte cart vergisi curt vergisi . Galaxy S3 ün avrupadaki fiyatı 290 $ . Ancak Türkiyede 2000 Tl . Afedersiniz ama KAZIK !![]()

Ama performans bakımından s3 derim . Bitek browser mark testinde one x çok az bir fark atmış.
Haydaa. Biraz bekle LG Optimus G al. S3 de dahil bütün telefonları performans olarak dümdüz eder. 2 aya kadar çıkar. Bence bunu da gözönünde bulundur.
Ben fiyatları hepsiburada'dan takip ediyorum o yüzden. Haklısın dedigin gibiAma ben Amerikanın oldugunu düşünüyorum
Ayrıca telefonumuzu vergiyle alıyoruz.Türkiye olarak gümrükte cart vergisi curt vergisi . Galaxy S3 ün avrupadaki fiyatı 290 $ . Ancak Türkiyede 2000 Tl . Afedersiniz ama KAZIK !![]()
Ekranı yetiyormu küçük birazdasuan iphone almanın tam zamanı bir iphıone kullanıcı olarak iğhone diyorum ben![]()