4 Amiral telefon arasında kaldım

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ama performans bakımından s3 derim . Bitek browser mark testinde one x çok az bir fark atmış.
Aradaki fiyat farkı galiba yapılan maddeden kaynaklanıyor öylemi ?

Haydaa. Biraz bekle LG Optimus G al. S3 de dahil bütün telefonları performans olarak dümdüz eder. 2 aya kadar çıkar. Bence bunu da gözönünde bulundur.
Yok yok LG asla :D Kötü bişey oldu onla aramızda :D

Ben fiyatları hepsiburada'dan takip ediyorum o yüzden. Haklısın dedigin gibi :D Ama ben Amerikanın oldugunu düşünüyorum :D

Ayrıca telefonumuzu vergiyle alıyoruz.Türkiye olarak gümrükte cart vergisi curt vergisi . Galaxy S3 ün avrupadaki fiyatı 290 $ . Ancak Türkiyede 2000 Tl . Afedersiniz ama KAZIK ! :D
Ben internet üzerinden almaya biraz karşı gibiyim daha doğprusu sakat iş :D korkuyorum yani sen nasıl güvenipte aldın nasıl aldın parayı önce senmi verdin kapıdamı ödedin söyleeeee :D

Ama performans bakımından s3 derim . Bitek browser mark testinde one x çok az bir fark atmış.

Haydaa. Biraz bekle LG Optimus G al. S3 de dahil bütün telefonları performans olarak dümdüz eder. 2 aya kadar çıkar. Bence bunu da gözönünde bulundur.

Ben fiyatları hepsiburada'dan takip ediyorum o yüzden. Haklısın dedigin gibi :D Ama ben Amerikanın oldugunu düşünüyorum :D

Ayrıca telefonumuzu vergiyle alıyoruz.Türkiye olarak gümrükte cart vergisi curt vergisi . Galaxy S3 ün avrupadaki fiyatı 290 $ . Ancak Türkiyede 2000 Tl . Afedersiniz ama KAZIK ! :D

suan iphone almanın tam zamanı bir iphıone kullanıcı olarak iğhone diyorum ben :)
Ekranı yetiyormu küçük birazda

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aradaki fiyat farkı galiba yapılan maddeden kaynaklanıyor öylemi ?

Yok yok LG asla :D Kötü bişey oldu onla aramızda :D

Ben internet üzerinden almaya biraz karşı gibiyim daha doğprusu sakat iş :D korkuyorum yani sen nasıl güvenipte aldın nasıl aldın parayı önce senmi verdin kapıdamı ödedin söyleeeee :D

Hiç hepsiburada'dan alışveriş yapmadın mı :D Öyle sagdaki soldaki sitelerden degil yahu :D Duymuşsundur kesinlikle siparişini veriyorsun onlar paketleyip kargo ile yolluyorlar :) Kapıda ödeme hiç yapmadık , üye olurken kredi kartı numaranı giriyorsun zaten, siparişini veriyorsun evine geliyor :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hiç hepsiburada'dan alışveriş yapmadın mı :D Öyle sagdaki soldaki sitelerden degil yahu :D Duymuşsundur kesinlikle siparişini veriyorsun onlar paketleyip kargo ile yolluyorlar :) Kapıda ödeme hiç yapmadık , üye olurken kredi kartı numaranı giriyorsun zaten, siparişini veriyorsun evine geliyor :)
Tabikide biliyorum fakat güvenemiyorum :o Para gider ürün gelmez hesabı birşey olursa ne olacak :o

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Yanlışınız var sanırım 300 dolar olması imkansız galaxy nexus olabilir yada kontratla .290dolar olsa Ticaretine başlardım heralde :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öyle bir şey yaşadım Casio saat siparişi verdim ancak ben verdigimde 3 ürünün kaldıgı yazılıydı . 5-6 gün oldu saat yok sitede tedarik sürecinde yazıyor.Aradım dedim böyle böyle saatim elime ulaşmadı.Beyefendi saat stogu tükendi dediler dedim ben stok var iken sipariş verdim ve saatimi istiyorum eger 3gün içerisinde elime ulaşmaz ise Ticaret Mahkemesine başvurucam dedim.Herhalde tedirgin oldular ertesi gün saat elime ulaştı ancak hiçbir zaman bunun gibi bir sıkıntı yaşamadım gayet hızlılar sipariş konusunda.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one xxl'ın Türkiyeye geleceğini düşünmek afedersiniz ama ahmaklıkdır. unutmayın one xl 4g ile geldi ki L ibaresi bunu bildirgesi ülkemizde 4G şebeke bulunmamaktadır. S3 al geç 2 haftadır kullanıyorum yapamadığım çalıştıramadığım program yok

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Öyle bir şey yaşadım Casio saat siparişi verdim ancak ben verdigimde 3 ürünün kaldıgı yazılıydı . 5-6 gün oldu saat yok sitede tedarik sürecinde yazıyor.Aradım dedim böyle böyle saatim elime ulaşmadı.Beyefendi saat stogu tükendi dediler dedim ben stok var iken sipariş verdim ve saatimi istiyorum eger 3gün içerisinde elime ulaşmaz ise Ticaret Mahkemesine başvurucam dedim.Herhalde tedirgin oldular ertesi gün saat elime ulaştı ancak hiçbir zaman bunun gibi bir sıkıntı yaşamadım gayet hızlılar sipariş konusunda.
Aman of bide ben öğrenciyim işe girsem samsungu satına alacağımda neyse şimdi ben pedere bağımlı olduğum için internetten siparişten pederinde pek olumlu bakmadğı için zor :hammer: :scared:

htc one xxl'ın Türkiyeye geleceğini düşünmek afedersiniz ama ahmaklıkdır. unutmayın one xl 4g ile geldi ki L ibaresi bunu bildirgesi ülkemizde 4G şebeke bulunmamaktadır. S3 al geç 2 haftadır kullanıyorum yapamadığım çalıştıramadığım program yok
Çok teşekkür ederim :thumbup: Al şukunu :)

yo küçğük değil alın ios bakın keyfinize
Benim için bilgisayarımsı birşey olacak mini tablet olarak düşünürsek nasıl bi cevap verirsin ? :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kap şukunu panpa :D Neyse İnci Sözlük karşıtı söylemler oluşmasın :D Evet haklısın bende babama bağlıyım özgür biri değilim :D Ama babam önceden alışveriş yaptıgı icin bir sorun teşkil etmiyor :D Dışarıdan alıcak olursan Vatan'dan al derim niye böyle dedim bilmiyorum ama sıcak geldi :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kap şukunu panpa :D Neyse İnci Sözlük karşıtı söylemler oluşmasın :D Evet haklısın bende babama bağlıyım özgür biri değilim :D Ama babam önceden alışveriş yaptıgı icin bir sorun teşkil etmiyor :D Dışarıdan alıcak olursan Vatan'dan al derim niye böyle dedim bilmiyorum ama sıcak geldi :D
Adı üstünde "Vatan" komputer :D Vatana geçen gün gittim dizaynı değiştirmişler farkettimde :D Neyse iMac gibi bilgisayarlar çıkmış kasasız :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Haha HTC One X kırar geçer yahu :D Samsung'un TouchWizz le hiç şansı yok Sense varken :D olmadı bi sigara yakar mutluluklar dileriz :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsungu seviyorum sorunum yok :P sadece xperia milliyetçisiyim :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kaçmayın benden :D hehe Samsunga karşı sempatim yok diyelim :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kaçmayın benden :D hehe Samsunga karşı sempatim yok diyelim :D
Sempati dışında herşey var :D Neyse Şimdi benim telefon tercihim aynı duruyor her telden farklı ses çıktı valla :o
Fiyatı arttırabilirsem iphone veya HTC alırım arttıramazsam s3 :D sonyde masum masum dursun :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=284022]Proton[/MENTION] ben masasın altına saklandım. :P
Aynen S3 güzel telefon. :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18