Soru En son hangi filmi izlediniz?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Tv'de sıkıntıdan Zor ölüm 4'ü izliyordum Türkçe dublajdan soğudum gerisini siz düşünün artık:glare:

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
The Tall Man

The_Tall_Man_2.jpg

Daha vizyona girmemesine rağmen torrente düşmüş ! :S Yazık olmuş.İnsanların emeğine yazık.Şimdi diceksiniz izlemeseydin sinemaya gitseydin.Dayanamadım valla.Televizyonda sabahtan akşama kadar reklamı dönüyor.Çok meraklandırdı.Mesela Avengers vizyona mayıs başında girdi.1 hafta önce yeni düştü torrente.İsterse korunabiliyor.Korumaları gerekirdi filmin yapımcılarının.Neyse

Film gayet güzel.Ben çok beğendim.En başından en son saniyesine kadar merak ve heyecan içinde izledim.Gerçektende filmin konusu başlı başına sır.Sürekli ters köşeye yatırdı beni.Uzun zamandır böyle sır dolu, güzel bir film izlememiştim.İyi oldu.Kesinlikle izlemenizi öneririm.

Dictator

Dictator_Quad-1024x768.jpg

Diyecek söz yok.Sacha Baron ! Çok komik, çok eğlenceli ve başından sonuna kadar mesaj veren, diktatörlüğü bütün açıklığıyla! ortaya seren bir çalışma.Ben filmlere öyle kolay kolay gülmem ama bu filmde başından sonuna kadar hep güldüm.Kesinlikle tavsiyemdir.Megan Fox'u görünce şaşırmayın:biggrin:

The Happening

happening-1.jpg

10/5,5

Boş zamanınız varsa ve ilginç bir film izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz.Kötü bir film değil.Yönetmenin hatırına izlenir.

Reaksiyon puanı
0
[h=3]Ran (1985)[/h]
[video=youtube;v8SSR_qcql8]http://www.youtube.com/watch?v=v8SSR_qcql8[/video]
Bu muhteşem film, 'imparator' lakaplı usta japon yönetmen Akira Kurosawa tarafından çekilen, ünlü ingiliz yazar shakespeare'in 'kral lear' adlı eserinin japon adaptasyonudur.

Yaşlı savaş lordu krallığını üç ayrı kalede yaşayacak üç oğlunun arasında paylaştırmaya karar verir. Yaşça büyük iki kardeş bu durumdan oldukça memnundur. Ancak en küçük oğlu babasının çıldırdığını düşünmekte ve iki ağabeyinin çok geçmeden birbirleri ile savaşmaya başlayacakları düşünmektedir. Bu tahmini çok geçmeden gerçeğe dönüşecektir.Kaynak

Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa atlayın. Yoksa sizde onunla birlikte yuvarlanıp ezilirsiniz.
Sadece aptallar kayanın üzerinde durmaya çalışırlar.

Hangi dünyada yaşadığını sanıyorsun sen! Sadakat, bağlılık bunlar karın doyurmuyor. Sayısız İnsanın kanını döktün. Hiç kimseye acımadın. Merhamet etmedin. Bizlerde bu çağın çocuklarıyız. Bu kaostan en çok biz zarar gördük. Ama benden hala sadakat bekliyorsun. Benim gözümde bu, seni sadece bunak yapıyor, yaşlı bir bunak. Sen bir bunaksın.

[h=3]Flatliners (1990) [/h]
[video=youtube;nnAzOxwXuSs]http://www.youtube.com/watch?v=nnAzOxwXuSs[/video]
Bir grup genç doktor adayı, hasta yatağında 'ölüp' de sonradan yeniden hayata dönen hastalardan esinlenerek, aralarında bir deneyler dizisine başlarlar.

Kendilerini öldürterek ve bir dakikayla dört dakika arasında 'öte tarafta' kaldıktan sonra, arkadaşlarının yardımıyla yeniden geri dönerek, ölüm esnasındaki izlenimleri ve deneyimleri edinmek ve dünyaya aktarmak!...

Bu deneyler, gitgide hızlanarak, yalnızca bir 'zamansal yarış'a dönüşmekle kalmayacaktır. Aynı zamanda, 'öte yan'da geçirilen zaman süresince beyne hücum ettiği anlaşılan geçmişle ilgili en kötü anıların, onulmaz pişmanlıkların konusu olan kişiler de, kahramanlarımızın hayata dönüşüyle birlikte yeniden hayat bulacaklar ve kahramanlarımızın belleğinde, kötü ve korkunç canavarlar gibi, onları tedirgin ederek dolaşır hale geleceklerdir...Kaynak

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION]

Megan Fox'u fragmanda gördüm ve dedim o varsa her türlü izlerim,ama çok kısa bir sahneydi ://

Acaba ünlüler gidip böyle zenginlerle yatıyor mu acaba :P Orada o mesajı mı verdiler :D

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şinigami (死神);2442605 dedi ki:
Güzel, düşündüren filmlerdir.Tavsiye ederim...
düşünmek anlamaya çalışmak güzel birşeydir vaktim olursa bakmak isterim fakat şu aralar değil kapatisem dolu cortlatmayalım :)

Reaksiyon puanı
0
[h=2]Burjuvazinin Gizli Çekiciliği (1972)[/h][video=youtube;hy27guq83kQ]http://www.youtube.com/watch?v=hy27guq83kQ[/video]
Burjuvazinin Gizli Çekiciliği, (Le Charme discret de la bourgeoisie) sürrealist sinema akımının öncülerinden olan İspanyol yönetmen Luis Buñuel'in yazıp ve yönettiği 1972 yapımı sürrealist bir filmdir. Film Fransa'da çekilmiştir.
Luis Buñuel film boyunca her seferinde bir aksilik çıktığı için bir türlü toplanıp yemek yemeyi başaramayan birkaç burjuva çiftin öyküsünü anlattığı "Burjuvazinin Gizli Çekiciliği"nde gerçeküstücü simgeleri alaycı bir mizahla harmanlıyarak her zaman yaptığı gibi burjuva sınıfını alabildiğine eleştirir, bu sınıfın zaaflarını korkularını bir kara mizah tarzında birbiri ardına sıralayarak onları hicveder.
Film 1972'de Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü'nü aldı, En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülü'ne de aday gösterildi.Vikipedi

Reaksiyon puanı
0
[h=3]The Girl Next Door (2007) [/h]
[video=youtube;typY725pjZ4]http://www.youtube.com/watch?v=typY725pjZ4[/video]
1958 yılında küçük bir çocuk olan David, aynı mahallede oturan ve sakat kız kardeşiyle beraber Ruth Chandler'ın evinde kalan Meg Loughlin ile arkadaş olur. Oğulları ve Loughlin kardeşler ile beraber yaşayan Ruth, evinde bira ve sigara içilmesine izin vermesi ve kendilerini son derece serbest hissetmeleri sebebiyle mahalledeki çocuklar tarafından kısa sürede sevilir ve evi rahatça vakit geçirmek için toplanılan bir yer halini alır... Meg ve küçük kız kardeşi için ise azap dolu günler yaklaşır. Ruth tarafından sürekli aşağılanan iki kız kardeş evin içinde giderek büyüyen bir şiddetin kurbanları olacaklardır...Kaynak

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Echelon Conspiracy (2009)

Eagle Eye filminin aynısı diyebilirim.
6/10

The Tourist (2010)

Saçma bir sonla biten gereksiz bir film.
5/10

3 Idiots (2009)

Çok iyi mesajlar veren bir film. Ancak bence kurgu biraz fazla kaçmış. Pantolon indirme sahneleri de hoşuma gitmedi. Her şeye rağmen güzelmiş.
8/10

Bilgisayarımdan uzak kalınca seçmeden seyretmek zorunda kaldığım filmler bunlar. :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Act of Valor
Konusu amerikan askeri ölmez vatan bölünmez muhabbetine dönsede, filmde ki silahlar taktikler gerçek olduğundan olukça ilgi çekici.
Filmdeki özellikle operasyon bölümleri oldukça ilgi uyandırıcı.

Cabin in the Wood
WTF diyesim var. Daha önce kötü saçma filmler izledim ama yani neyse...

The Avengers
Fantastik film sevmem sırf görsel efekt için merak ederim ama bunda oda yok.
3-5 tane palyanço çıkıp dövüşüyor işte...

Reaksiyon puanı
0
[h=3]The Children (2008)[/h]
[video=youtube;QOrcIyvW5Rk]http://www.youtube.com/watch?v=QOrcIyvW5Rk[/video]

Vasatın altında bir filmdi.Özellikle ilk bölümde sıkıldım.Gereksiz uzunlukta bir ilk bölüm...Daha önce(Children of the Corn (1984) işlenmiş bir konu...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MV5BMTY3ODA1OTU0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTEyNjA0MQ@@._V1._SY317_CR7,0,214,317_.jpg
DON 2006 İmbd 7 Puan almış Don 2 'de 7 puan olmuş küsüratsız 7,1 veya 7,2 değil ilginçtir.

2 buçuk saatten uzun bir film sürmekte kanımca Kurgu olarak biraz zorlasalarmış Prison Break gibi 1 sezonluk dizi yapılırmış ( 13-14 bölüm). Neyse uzun olmasındanmıdır nedir sıkıldım bide bazı yerlerinde komik öğeler katılmaya çalışılmış DON gibi bir karaktere yakıştırıamadım, bazı yerlerde dans sahneleri var ilerlettiğim için orda sıkıntı yok , Kamera belki film gereği böyledir 2yi izlemediğim için bilmiyorum sanki tarihi film izliyor gibiydim , Eski Gangster filmleri gibi Bir görüntü vardı.

Mantık hataları çok vardı, Patlama sahneleri vs görsellik açısından çok amatördü .

Ama güzel bir kurgu var Shah Rukh Khan bu adamı izlemek ayrı bir keyifli , My name is Khan gibi kesin izlemesiniz demek yanlış olur ama En azından kurgu için iz lenmesi gerekir.

eylül38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son izlemediğim; ama sevdiğim bi filmdir : ''Esaretin Bedeli''

eylül38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En baştaki de ayrı madmex. Sen de zaman kaybediyorsun balım. :'(

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Zaman kaybediyorsun derken [MENTION=137719]madmex[/MENTION] ?

Arkadaş "Sevdiğim" bir film diyor,yani izlemiş.

Kaybetmekten kastın "İzleme boşuna" gibi mi ?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Esaretin Bedeli, candır. Ama zevkler tartışılmaz.
Benim izlerken tiksindiğim, nefret ettiğim, yeter bitsin artık dediğim film bile IMDb'de 8.1 puan almış. Yani olur böyle şeyler. :)

Battleship (2012)

Ulen adam onca mesafeden gemilerini gönderecek teknolojiye sahip, iki kıçı kırık gemiye yem oluyor. Bir de o teknolojiyi üreten zekâ, düşmanın saldırıp saldıramayacağını bilemiyor.
Serserinin biri donanmaya giriyor ve birden teğmen oluyor, teğmen de gemi kaptanı oluyor. Anlamadım gitti. ABD'de işler böyle yürüyor herhalde. :)
Sözün özü çok mantık sınırları içinde bir film değil.
5/10

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Esaretin Bedeli, candır. Ama zevkler tartışılmaz.
Benim izlerken tiksindiğim, nefret ettiğim, yeter bitsin artık dediğim film bile IMDb'de 8.1 puan almış. Yani olur böyle şeyler. :)

Battleship (2012)

Ulen adam onca mesafeden gemilerini gönderecek teknolojiye sahip, iki kıçı kırık gemiye yem oluyor. Bir de o teknolojiyi üreten zekâ, düşmanın saldırıp saldıramayacağını bilemiyor.
Serserinin biri donanmaya giriyor ve birden teğmen oluyor, teğmen de gemi kaptanı oluyor. Anlamadım gitti. ABD'de işler böyle yürüyor herhalde. :)
Sözün özü çok mantık sınırları içinde bir film değil.
5/10
Arkadasım gerçekten filmin konusu berbat ama görsellik ve müzikleri çok iyi bence de mantık sıfır

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Zaman kaybediyorsun derken @madmex ?

Arkadaş "Sevdiğim" bir film diyor,yani izlemiş.

Kaybetmekten kastın "İzleme boşuna" gibi mi ?

İzlemediyse anlamındaydı evet şimdi okudum teşekkürler düzeltme için :)

@eylül38 Eylül , 'de eğer cümleden çıkartıldığında , cümlede anlam bütünlüğünü bozmuyor ise ayrı yazılabilir. Eğer ben Ben çok ısrar ettim izlememekte dersem anlatım bozukluğu olur , Buradaki 'de nin anlamı farklı bilgine balım :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bilim kurgu filmlerinden neden mantık aranırki oda çok ayrı bir muamma aşk filmi çekiyor değilsin adı üstünde BİLİM KURGU.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=137719]madmex[/MENTION]

Yani izlemeyen kalmasın diyorsun : )