SDN Fenerbahçe Kulübü

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açtım biraz baktım seyricileri gordüm dayanmadım..

kapadım..

b gün de ALLAH tan tatil yoksa moral yok huzur yok işte bile duramazdim..

http://www.dha.com.tr/alex-kulupte-baskanin-yuzune-bile-bakmadigini-soyledi_357263.html

bende bugün işteyim fakat çok sinirlerim bozuk iş mi yapayım yoksa kafayımı dağıtayım bu aykut hoca kafayı yedirtti bana dün gece şampiyonlar ligi bizim ligimizde oynamaya benzemez elin adamları vakit geçirmek için elinden geleni yapar sende böyle yaparsan aykut hoca oyuncuları küstürürsen olacağı buydu zaten başka ne bekliyorsun...

Bu arada günaydın 12Numara gününüz aydın olsun bütün sevinçler hep bizimle olsun :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bende bugün işteyim fakat çok sinirlerim bozuk iş mi yapayım yoksa kafayımı dağıtayım bu aykut hoca kafayı yedirtti bana dün gece şampiyonlar ligi bizim ligimizde oynamaya benzemez elin adamları vakit geçirmek için elinden geleni yapar sende böyle yaparsan aykut hoca oyuncuları küstürürsen olacağı buydu zaten başka ne bekliyorsun...

Bu arada günaydın 12Numara gününüz aydın olsun bütün sevinçler hep bizimle olsun :)

eyvallah paşam hoş geldin iyi işler söylenecek o kadar şey varki her seferinde canım sıkılıyor. bir delikanlı cıkıpda efendim planlarımız su diyerekten acıklamasını yapmıyor az gurur olsa birakip gidersin

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eyvallah paşam hoş geldin iyi işler söylenecek o kadar şey varki her seferinde canım sıkılıyor. bir delikanlı cıkıpda (klub te acıklamasını yapmıyor az gurur olsa birakip gidersin)

hoş bulduk kardeşim kimsede artık ne utanma kalmış ne de taraftarı önemseme kalmış yenilsekte nasıl olsa aykut hoca başımızda diyorduk önceden ama şimdiye kadar iyi dayanmışız ben alex in aykut hocayla ilk diyaloglarından itibaren diyordum alex e haksızlık etmeyin alex fenerbahçedir aykut hocadan önce geldi sonra da gidecek ama kimse anlamıyo işte fenerbahçeyi çocuk oyuncağı yaptılar her gelen bir sistem değiştiriyor sistem değişe değişe yalama oldu artık bizim oturmuş bir sisteme ve hocaya ihtiyacımız var...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
adamın sistemi yok aklına ne gelırse onu uyguluyor belediye gibi aksam karar al sabah uygula günü gününü tutmuyor lınk verdim yukarda bak oku ıstersen ama dogru ama yanlıs bence dogru ben alexi cok seviyorum diğer oyuncularida oyle ama cok samimi adam harciyacakalr hakkını yıyecekler ona üzülüyorum

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamın sistemi yok aklına ne gelırse onu uyguluyor belediye gibi aksam karar al sabah uygula günü gününü tutmuyor lınk verdim yukarda bak oku ıstersen ama dogru ama yanlıs bence dogru ben alexi cok seviyorum diğer oyuncularida oyle ama cok samimi adam harciyacakalr hakkını yıyecekler ona üzülüyorum

yazıyı okudum [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] Alex maçlara antremanlara çıkmasa yeridir bir futbolcuya hadi futbolcuyu da geçtim fenerbahçe için canını dişine takmış çak tane maçı ipten almış taraftarın sevgilisi bir adamla sen nasıl böyle konuşursun artık fenerbahçede düzenin değişme vakti geldi...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Alex, BlackBerry Messengar'da bunları söylemiş.

"Tam 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan konuşurken yüzüme bakmadı, benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi. 2014'te futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğimi söyledim, ama Başkan, bana 'Bu kadar uzun süre Fenerbahçe'de kalman olanaksız' dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe'de kalmak için yıllık ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim. 'Parayla bir ilgisi yok, kulübün menfaatları yüzünden seni düşünmüyoruz' diye yanıt verdiler".

"Kulüpteki toplantıda bana Hooijdonk ile konuşmanın yanlış olduğunu söylediler ve bu eski futbolcuyu sürekli kötülediler. Şu anda çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum"

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ilk önce herkese selamlar ilk mesajımı sevgili renktaşlarımla paylaşmak istedim.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hoş geldin kardeşim kalıcı olursun inşallah

teşekkürler kardesim valla inanmazsın ama 5 aydır buraya takılıyorum hazirznda üye oldum ama yazamıyordum bugün iş yerinde boş kalmışken kayıt oluyum dedim bugüne kısmetmiş:D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 Numara ‏@12numaraorg
BİLGİLENDİRME/ Spartak Moskova maçında sakatlanan Milos Krasic, sol arka adalesindeki yırtık nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aziz yıldırım, Gaziantep maçında yaptığı anonsdan dolayı 5 bin TL ceza almış.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Tahkim Kurulu 5 maçlık seyircisiz oynama cezamızı onadı.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
her maç ızdırap oluyor son15 dakka karnıma ağrılar saplandı sinirim bozuldu hala gerginim.bu nasıl bir futbol herkez aykut diyor kardeşim bu adamlarda 11 kişi bizde 11 kişiyiz.1 alexle oyun kazanılacaksa hiç kazanılmasın.oynama oynama son15 dakka yırtın gol atacağım diye.her maç kasıntı.emre yi ne demeye sattılar krasic mi onunyerini tutacak adamda sakatlandı.takımda ruh yok hırs yok hiç birşey yok.gerçekten rahat geçilecek takımdı.rezalet

''Herkes Aykut Hoca diyor'' dedikten sonraki yazdığınız tepkilerin tamamının sebebi Aykut Kocaman.... :)

Öncelikle, Emre satılmadı, sözleşmesi bitti, geçtiğimiz sezon içinde sözleşmesi uzatılmadı. Emre'nin ilk tercihi Fenerbahçe'de kalmaktı. Atletico ya gidene kadar Aykut Kocaman'dan haber bekledi. Emre'nin söylediğine göre Aykut Kocaman bir kez bile aramamış. Muhtemelen sezon içinde yaşanan olay ve kadro dışı bırakılma - affedilme süreci etkili oldu. Ve Emre gibi bir futbolcu bedava gitti. Gerçi bedava olmasa Atletico da almayacaktı.

Krasiç ise Emre'nin yerine değil, Dia -M.Topuz'un yerine geldi aslında. Sol kanatta da oynayabiliyor ama sağdaki kadar etkili değil. Dün Stoch gibi bir oyuncu varken, sol kanatta başladı maça. Önceki Spartak maçında da solda Sow oynamıştı.

Emre'nin yerine alınan oyuncu M. Topal :) Emre varken bile, ısrarla orta sahaya oyuncu gerekiyor desek te, aylarca, yıllarca bir oyuncu dahi alınmadı o bölgeye. 9 yıldır Selçuk oynuyor orada.

Futbolcuların ne fiziği yeterli, ne de motivasyonu, ne hırsı var ne de kendine güveni var. Her maç neredeyse her oyuncu farklı yerlerde oynuyor. Her maç farklı bir kadro.

Takımın en iyileri, sezon başı kampına katılmayan Yobo, Kuyt ve fazla izleyemesekte kalitesini belli eden Krasiç dikkat ederseniz. Halbuki bir kaç oyuncu dışında tüm futbolcular çok kaliteli ve iyi.

Teknik taktik bilgisi olmadığı gibi belli ki takımı doğru çalıştırma, psikoloji adına da bir bilgisi yok. Dün oynanan futbol Aykut Kocaman'ın futbolculuğu döneminde kaldı. Yıllar sonra ilk kez böyle aciz bir futbol izledim.

Önemli maçlarda takım 70. dakikaya kadar maçı koparamadıysa, o maç ya berabere biter ya da kaybederiz. O dakikadan sonra takım yürüyemiyor bile. 3 maçta da 10 kişi kalan rakiplerimizi yenemedik.

Tüm bunların sebebi futbolcular değil. Aykut Kocaman.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
zaten en basından beri oyuncularin yerınde oynanamasi ve aykutun futbolcularla bak efendim seni burada oynatacam ne dersin oynarmısın gibisinden ne sorması nede konusmasi bugun buradasın deyip kestirip atiyor emre olyında da senin soyledigin gibi muattap bile olmadi suan alex ile olmadigi gibi adam da gitti burada kahırlarini cekecegime giderim dedi ve gitti daha ne kadar da oynar orasıda belli değil..

söylüyoruz söylüyoruz en basa donuyoruz.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı akşamlar herkese.

Giden gitti. Bu sezon kayda değer miktarda puan toplayıp bir sonraki sezona bilenmek çok daha gerçekçi ve elle tutulur bir hedef.
"Ah ah Zico gitmeyecekti, Aragones, Daum, Kocaman gelmeyecekti" diye dövünmekle bir yere kadar. Yarından sonrasıdır önemli olan.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut hoca alex ile uğraşacagina takım ile ugrassa artık. Biri hocaya ligin basladigini söylese iyi olacak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Az once bir spor kanalında denk geldi kapadım valla..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 Numara ‏@12numaraorg
Futbolumuzun üzerindeki kara bulutlar devam ediyor. Mustafa Pektemek'ten sonra Tomas Ujfalusi'nin de çapraz bağları koptu. GEÇMİŞ OLSUN.
12 Numara ‏@12numaraorg
Yeni sezonda tüm takımlara kazasız ve sakatlıksız bir sezon dileriz. Bizler için insan sağlığı her şeyden önce gelir.
12 Numara ‏@12numaraorg
Son oynadığımız maçta görüldüğü üzere, stadımızın zemininin bakıma alınması şarttır. Son zamanlarda bozukluklar göze çarpmaktadır.
12 Numara ‏@12numaraorg
BİLGİLENDİRME// 2011 - 2012 yılında Avrupa'nın en iyi oyuncusu Andreas Iniesta oldu.

12 Numara ‏@12numaraorg
Yaşanılan sportif başarısızlıklar çok iyi analiz edilmeli ve ivedilikle çözümler getirilmelidir.

Adi önemli olmayan bir site anket yapmış aynen copy ediyorum..

Anket
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında kalmalı mı?

[TABLE="width: 100%"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: AnketSporText, bgcolor: transparent"]Hayır[/TD]
[TD="class: AnketSporText, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]62,89 %[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: AnketSporText, bgcolor: transparent"]Evet[/TD]
[TD="class: AnketSporText, width: 62, bgcolor: transparent, align: right"]37,11 %[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Oy: 22.384

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; ilk dakikalarda Sow' un pozisyonu ofsayt miydi?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] ben maç başladığında otobüs te idim izlemedim maçın özetine bile bakmadım ikinci yari çok az baktım sonra sinirden kapadım
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] sen ne diyorsun o duruma izledin heral de sen
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] pek yok idin bu gün :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@Korpe; stadda anlayamadik tabi ofsayt mi degil mi diye.. ama cok tepki oldu.. bugun marketteki bir adama sordum.. ofsayt degildi dedi... kesin olmak istedim o yuzden sordum...

sen sinirden tv kapattin ben deliriyordum... birara "ben sahaya inip hakeme dalmak istiyorum" diye bagirdim... :)
dun bir garipti yine emniyet... telekom tribununu iceriye almadi... 40-45 dakika disarda bekletildik.. ezilmeler, itismeler vs... yerimize ciktigimizda top baslama cizgisindeydi dusun yani... tabi tum taraftar cildirdi...

ben anlayamiyorum ne oluyor diye? neden alinmadik? herseyi gectim.. o kadarda akilsizlar ki.. son 5 dakika kala bizi aliyorlar ve kimse aranmiyor... bu nasil bir mantikdir?

ama su bir gercek: erkek taraftarimiz cok centilmen... o kadar kalabalikta kac tane bayan varsa markaja aldilar ve bizleri ilk sokmaya calistilar... HELAL OLSUN hepsine ayri ayri...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
güzel söylüyorsun iyi şeylerde oluyor ama kombinesi ile rezil olanlar çok fazla hele kombinesini karaborsa yapan onlara söylenecek söz yok zaten ben geldiğimde alt komşum beşiktaşlı düşün onlarin hadi be lann falan filan sözlerini duydukça rahatsiz oldum .

bir kaç pozisyon için itiraz sesleri falan ama genel olarak hakemle aynı gorüşte olmayan çok kişi vardı ..

bizim beril hanımda şuan refleks leri gelişmekte herseyden ürperiyor gecen macta bagirdim cağirdim uyanmıstı dün hem sinir hem o ortada kaldim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]: Beril hanimcigimin beynine isliyeceksin yani simdiden FENERBAHCE' yi desene :)

o kombine satanlarin ben Fenerbahceli olduguna inanmiyorum.. bir Fenerli ne biletini, ne kombinesini satar...

su kadar soyluyeyim: is yerimin orada Fenerli bir koftecimiz var.. kendisi anlatti bana.... Stadin orada bir kuafor varmis... mac zamani sehir veya yurt disina cikacak olan kombine sahipleri, kombinelerini oraya birakiyormus.. sirf taraftar alsin Fenerbahcemize stadda destek olsun diye...

gozlerim yasarmisti bunu duydugumda...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yahu geçen açtım marşlar falan böle renkli şeyler dikkatını çekmeye başladı :) maç özetlerini falan dikkat ediyor

öyle insanlar varkı anılarii paylaşşsa kitap olur ama işte kendi bilmezler çıkıyor ne huzur birakiyor nede moral ..

zamanında maça bilet almaya gelen il dışından gelip stad da yatanlara corba çay dagıtanlar varmış..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aykut Kocaman geçen sene de Emre'nin fişini çekti ne oldu? Kim kaybetti?
Tabiki Fenerbahçe Aykut hoca yarın çeker gider olan Fenerbahçeye olur o yüzden Sayın Aykut Kocaman bazı adımları atarken çok daha fazla düşünmeli belki haklı belki çoookk kırılmıştır ancak burası bir spor klubü kimsenin babasının malı değil ve ileride olacakları hesap ederek adım atılmalı.
İstemediğin bir oyuncu varsa ve fişini çekeceksen onun yerine önce çok daha kaliteli 1 yada 2 oyuncu alırsın takım oturur sonra dersin ki Emre/Alex sen artık bu takıma çok faydalı olamıyorsun yada daha faydalı ol yada kendine bir takım bul. Onlar kendine çeki düzen verirse yine Fenerbahçem kazanır vermezse de yerine adam hazırdır yine Fenerbahçem kazanır.
Sen o tweet attı bu böyle söyledi diye adam eksiltirsen ve yerine birilerini bulamazsan işte böyle Şampiyonlar ligine gidemezsin hem takımın hem futbolcuların hemde sen para kazanamazsınız ve millet de bi taraflarıyla gülerken onları haklı çıkarırsın ve zararın en büyüğünü yine Fenerbahçeye verirsin.
Lütfen 10 kere düşünüp bir kere adım atın hepimize faydalı olun...