Bakalım Hangisi kazanacak :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Temizlerken yanıt vermesi gerekir ,Microsoft essential security tam taraması yada hızlı taraması herkesin bildiği gibi yavaş moturu olması sebebiyle çok uzun zaman beklememiz gerekir.sen tarama yaparken Virüs olmadı halde bir Pcde Microsoft essential securutiy çok uzun sürüyor ve sen 6000'li bir rar dosyasını taradın o geçici olarak cpu yu aşırı yüklenmiş ve geçici olarak kitlenmiş ç.ünkü virüs temizleme işlemindeydi sen ne olursa olsun beklemeliydin Kullannı müdalesi yaptın ve antivirüsü kapattın ve bir çok neden sorun ile karşılaştın sorun oradan kaynaklanmış durup dururken arşiv dosyasında virüsler bilsayara ZARAR VEREMEZLER ! ne ise geçmiş olsun :D
microsoft essential security virüsleri temizlerken dediğin gibi aşırı yükleme yaptı ve yanıt vermedi, bende görev yöneticisinden görevine son verdim, hemen rar'ı sildim .
windows birden ağırlaştı.
reset attım, 5 dk da pc açıldı( abartısız 5 dk sürdü :) ).
sayende microsoft essential securitynin ne ... olduğunu anladım :)

gerçi birisi virüs kodlasa, bi kaç ay bu antivirüslerin hiç biri bulamaz :)
anti virüs hikaye, herkes kendi pc'sinin doktoru olmalı :lol:

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
gerçi birisi virüs kodlasa, bi kaç ay bu antivirüslerin hiç biri bulamaz :)
anti virüs hikaye, herkes kendi pc'sinin doktoru olmalı :lol:

Onun için sadece tek başına antivirus güvenlik sağlamaz mutlaka HİPS veya çok güçlü bir güvenlik duvarı kullamalı herkes...

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Pazar payı yüksek olduğundan dolayı :) Ama sistem altyapısı olarak bakılırsa linux ve os x, windows'a göre biraz daha iyi :)

Hiç sanmıyorum.Windows'un performansı daha iyi.Oyunlarda OSX ve Windows karşılaştırmalarına bak derim..

Reaksiyon puanı
189
Hiç sanmıyorum.Windows'un performansı daha iyi.Oyunlarda OSX ve Windows karşılaştırmalarına bak derim..

Oyun için Windows elbette daha iyi :) Bir kere DirectX 11 gibi bir şey var :) Ben oyun için konuşmuyorum. Oyun oynayacaksam zaten bu saatten sonra konsol alırım daha iyi :)

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
artık Antivirüslerin hangisini az da olsa bir kaç virüs farkla hangisinin iyi olduğunu kafanızda canlanmıştır diye umut ediyorum :) :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sanal makinaya deep freeze kurduktan sonra rar dosyası açılsa virüslerin gerçek sisteme bulaşma ihtimali nedir acaba ? herhangi bir bilgisi olan varmı acaba?

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel maksimum ayarlar seçilmiş Kaspersky internet security 2013 Temizleme devam ediyordu bu capsi aldığımda ama trilyon tane uyarı verince iptal edip dosyayı sildim. 6000 den fazla dosya gözüküyor :)
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1210.hizliresim.com/12/p/f4nkv.jpg[/URL][/IMG]

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben ettim siz etmeyin. [Bu mesaji baska birisi yaziyor olabilir :D]

asik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi biz 6000 virusu gicik oldugumuz birinin pc'sine nasi gonderiyoz ya??? ;)
Hazir 6000 tanesini toplu halde bulmusuk :D :D :D

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Test amaçlı kullanılması gerekir -Rar dosyası kesinlikle açılmaması gerekir :) Arkadaşlar .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar şaka mısınız siz 6000 virus 1999 dan 2004 ün virüsleri yani çok eski. Ve artık trojanlar ve wormlar var yani virüs türevi tarih oldu. Siz .exe dosyasında tıklamadığınız sürece bulaşmaz ayrıca. Bunlar çok eski türevli virüsler boş işlerle uğraşmayın hiç