Denize düşen dedenin boğulmasını izlediler

tooclose

Asistan
Reaksiyon puanı
0
esh9839_3.jpg

Sarıyer’de elinde bastonuyla yürürken denize düşen 90 yaşındaki adam, çevredeki vatandaşların yardıma koşmak yerine izlemesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.
Olay, saat 14.30 sıralarında Sarıyer Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Artin Pevmezoğlu (90) isimli şahıs sahilde yürüdüğü sırada dengesini kaybederek denize düştü.
Ancak çevredeki vatandaşlar denize düşen yaşlı adama yardım etmek yerine olayı izledi. Daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlıadamın öldüğünü tespit etti.

esh7028_5.jpg

CESEDİ DENİZDE SÜRÜKLENDİ

Bu sırada yaşlı adamın cesedi denizde sürüklenmeye devam ederken, vatandaşlar ise cesedi izlemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Daha sonra olay yerine gelen deniz polisleri, cesedi denizden çıkarırken, Pevmezoğlu’ndan geriye ise kıyıda duran bastonu kaldı. Görgü şahidi vatandaşlar, “Gözleri iyi görmüyormuş, denize düşmüş” dedi.

Bu vatandaşları kınıyorum! :cursing:

kaynak

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belki yüzme bilmiyordır.yüzme bilipte yardım etmeşler gerçekten içler acısı

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yüzme bilmese ne olur kıç kadar yerde elini çırpmayı bilen genç biri boğulacak değil ya. Onca araç onca kişi var orada, arabanın birinde halat zincir ne bileyim benzeri birşeyde mi yokmuş! Yan tarafından vızır vızır araç geçiyor oranın!

Bizim milletin izlemekte üstüne yok! Kaza olur yardım edeceklerine m*l gibi bakarlar kalabalık ederler, insanların işlerini yapmasını güçleştirirler, iş makinesi kazı yapar oturur izlerler böyle cinsler dolu sokaklarda. Acı ama gerçek!

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yüzme bilmeseler ne olur adamın bastonunu uzatsalar gene kurtarırlar yazık..

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yüzme bilmese ne olur kıç kadar yerde elini çırpmayı bilen genç biri boğulacak değil ya. Onca araç onca kişi var orada, arabanın birinde halat zincir ne bileyim benzeri birşeyde mi yokmuş! Yan tarafından vızır vızır araç geçiyor oranın!

Bizim milletin izlemekte üstüne yok! Kaza olur yardım edeceklerine m*l gibi bakarlar kalabalık ederler, insanların işlerini yapmasını güçleştirirler, iş makinesi kazı yapar oturur izlerler böyle cinsler dolu sokaklarda. Acı ama gerçek!

çok doğru

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Belki de dede yaşamını yitirdikten sonra toplanan kimselerdir. Aksi halde diyeceğim ki; "dedeyi boğulurlarken izlediler" diyerek fotoğraf çeken adam onlardan daha vicdansızmış.

ÇIRP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki de dede yaşamını yitirdikten sonra toplanan kimselerdir. Aksi halde diyeceğim ki; "dedeyi boğulurlarken izlediler" diyerek fotoğraf çeken adam onlardan daha vicdansızmış.
Katılıyorum kimsenin boğulurken öylece izliyceğini tahmin etmiyorum. En azından bağırır çağırır yoldan geçen yüzme bilen biri bulunur. Sözüm ona haber işte...

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Türkiye ise normal.herşeyde lafta birinciyiz ooo yardımseveriz misafirperveri ölürüz biteriz fasa fiso ilkokul kitaplarından alınmış laflar ama insanlarımızın yarısı boş beleş!

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Allah rahmet eylesin. Ayip ayip ! Insanlik kalmamis..

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok üzücü bir durum. Hani kendinizi o boğulan kişi yerine koyun. Size bakan tabiri caizse öküz insanlar arasında haykırıyorsunuz ve "göz göre göre" boğuluyorsunuz. Herkes öyle bakıyor. Utanç verici.