Evinizde Hangi Marka ve Model Çamaşır Makinesi Var?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
rea-washing-machine-with-wringer.gif

Ev hanımlarının hatta bekar erkeklerin evdeki en önemli yardımcıların biri olan çamaşır makinelerimiz olmasaydı ne kadar zorluk çekerdik değil mi arkadaşlar?

O yüzden şimdi bir bakalım evlerde hangi marka ve model çamaşır makinesi var ve memnun musunuz?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2.el arçelik marka çamaşır makinesi var aslanlar gibi çalışıyor yenibosna spotçularından almıştım :D

Reaksiyon puanı
189
Bosch WAE16460TR'yi kullanıyoruz. Memnunuz açıkçası. Sessiz sakin ve işini güzel yapan bir makine...

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eski bir Vestel çamaşır makinası var. Modeli bulamadım.
6 kg alıyormuş bana yetiyor. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Resime gel gözlerim yaşardı :D Bizdede Arçelik var efenim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Resime gel gözlerim yaşardı :D Bizdede Arçelik var efenim :D

Bizde de Arçelik vardı 2 sene önce pert oldu.. yüksek miktarda masraf istenince yenisini alalım dedik ve Bosch aldık..
Fotoğrafa gelince: bunları değilde merdanelileri gayet iyi hatırlıyorum :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arçelik var ,
angel75 bir anket koysaydınız.nasıl olurdu ..?
bu arada 3000. mesajıda devirmişşiniz..:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bizde de Arçelik vardı 2 sene önce pert oldu.. yüksek miktarda masraf istenince yenisini alalım dedik ve Bosch aldık..
Fotoğrafa gelince: bunları değilde merdanelileri gayet iyi hatırlıyorum :)

O merdanelileri bende hatırlıyorum annem kullanırdı bir gün bi baktım bosh almış gelmiş Meğer canına yetmiş kadıncağızın.. :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Eski merdanelilerle çok güzel ayran yapılıyor. :)

Geçen seneye kadar arçelik vardı. Şimdi 8 kg.lık bosh var pek bi dokunmatik. hanımda gayet memnun :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Vestel'in çamaşır makinesi var :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Evlendiğimde eşimin çeyizinde Arçelik Çamaşır makinesi ve Bulaşık makinesi vardı.
10 sene kullandık bunları.
Daha sonra motoru cozladı gitti.
2008 de Bosch un Hem Çamaşır makinesini hemde bulaşık makinesini aldım kullanıyoruz sorunu yok.
Gerçi Çamaşır makinesinin kartı arıza yaptı 7 yıllık garantiden halledildi.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merdaneli arçelikler artık ayran yapımında kullanılıyor...:)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
20 seneye yakın görev yapmış bi arçelik vardı ama 3yıl önce ağır bi hasarla pert oldu.
Beko'yla Bosch'un ortak üretim yaptığı bi modelin Bosch versiyonunu almıştık, modelini hatırlamıyorum.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde Arçelik bayine uğramış , buzdolabı bakmış idim. Renkli çamaşır makinaları gördüm. Satıcıdan bilgi alırken ,satıcı bu renkli makinaların pek tutmadığını , tüketici alışkanlığı olarak, genel olarak beyaz eşya dendiği için , tüketicilerin beyaz olanı tercih ettiğini söyledi.Eski alışkanlıklarımızı terk etmiyoruz herhalde....

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Geçenlerde Arçelik bayine uğramış , buzdolabı bakmış idim. Renkli çamaşır makinaları gördüm. Satıcıdan bilgi alırken ,satıcı bu renkli makinaların pek tutmadığını , tüketici alışkanlığı olarak, genel olarak beyaz eşya dendiği için , tüketicilerin beyaz olanı tercih ettiğini söyledi.Eski alışkanlıklarımızı terk etmiyoruz herhalde....

bence Arçeliğin o makineleri renginden dolayı değilde oyuncak gibi göründüğü için tutmamıştır.. bende reklamlarda gördüğümde gidip hemen bakmıştım..
satıcıya 'bu ne ya oyuncak gibi' demiştim.. :)

bayanlar için önemlidir dış cephe kalitesi...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
SAMSUNG WF8800GPG 8kg

Bu çamaşırı şimdi kaç derece/devirde yıkayacağım şimdi diye düşünmeye gerek yok. Siz çamaşır tipini seçerken o derece ve deviri ayarlıyor zaten. Memnunuz; ama yorgan sığmıyor içine o kötü. :D

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok arkadaş öğrenci evi olunca bi kısmını elde yıkıyorum bi kısmınıda olan arkadaşlarda yıkatıyorum. :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Öğrenci evi deyince aklıma geldi. Bizde vardı bir makina, Arçelik, çok eski birşeydi tabii. Yerinde duramıyordu, yürürken gördüm desem yalan olmaz. Ne eğlenceydi ya hu, kapatma düğmesini tutturana kadar 2m yer değiştirdi. :D Hey gidi... :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ilk çıkan otomatik makinalar yürürdü...bir bakmışşsın makina kapıdan çıkmaya çalışırdı...

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
katılmıyorumm...benımde arcelık 8 kg sıyah...1600 tl verıp almıstım 2009 da...sımdı ıse kazanı yerınden cıkacakmıs gıbı donuyor...kac sefer servıs cagırdım yapamadılar....oyle kullanıyorum ama bır daha arcelık almıcam bosch ta almıcam vestele yonelıcem
Beyaz eşya dendi mi Arçelik :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Arçelik var bizde, annem çalıştırınca deprem mi oluyor diye heyecan yapıyoruz her defasında :) Makinenin bir gün zıplaya zıplaya evden kaçacağı günü bekliyoruz

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arçelik var bizde, annem çalıştırınca deprem mi oluyor diye heyecan yapıyoruz her defasında :) Makinenin bir gün zıplaya zıplaya evden kaçacağı günü bekliyoruz
haha :) kaçarmı kaçar :D

[video=youtube;QAND8uydQIs]http://www.youtube.com/watch?v=QAND8uydQIs[/video]