Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar tam karar verdim derken tekrar burdayım.
Neyse ben size güveniyorum. :) .
Asus'un Transformers Prime'si var ben ya bunu alacağım ya da New iPad alacağım.:hammer: .
Asus'un klavyesi hoşuma gidiyor çünkü klavyede mouse de bulunmakta.iPad in sonradan alınan klavyeleri var fakat mousesi olmadığı için kullanımının zorlaştığını gördüm.
Sizin yardımlarınızı sığınıyorum.:blush: .

Satın alma maceram:

iPod Touch 4.generation ---> iPad 2 ---> iPhone 4s ---> 2.000TL'lik Gaming Pc ---> Transformers Prime vs New iPad :devil2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doğru düzgün başlıkla konu açmayı ne zaman ögreneceksiniz???

yanlış: Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm
doğru: Hangi tableti seçmeliyim?

Konuşma dili ile yazma dili farklıdır. Öğrenin şunu artık da forumun seviyesini düşürmeyin...!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
New ipad kesinlikle suan ondan giriyorum ve ekran cozunurlugu HD olmasi netligi 4G olmasi falan superr yani cok memnunum Apple'dan sasma :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Doğru düzgün başlıkla konu açmayı ne zaman ögreneceksiniz???

yanlış: Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm
doğru: Hangi tableti seçmeliyim?

Konuşma dili ile yazma dili farklıdır. Öğrenin şunu artık da forumun seviyesini düşürmeyin...!!!
Ben en uygun şekilde yazdığıma inanıyorum ve çok düzenli yazdım konuyuda.Lütfen dikkatli ol.Kimseyi haksız yere yargılama lütfen.
:glare:

New ipad kesinlikle suan ondan giriyorum ve ekran cozunurlugu HD olmasi netligi 4G olmasi falan superr yani cok memnunum Apple'dan sasma :)
Peki siz öyle diyorsanız. Birde iphonede aklımı karıştırdı şimdi.Telefon ihtiyacımda var çünkü. :hammer: :dil:

her türlü ipadı tavsiye ederim
:drool:Sebebinide yazar mısınız lütfen. :devil2:

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Primedan uzak dur, gps ve wifi sorunları var. Asus transformer pad infinity al bence :)
Nedenlerini dün anlatmıştım zaten :P

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Primedan uzak dur, gps ve wifi sorunları var. Asus transformer pad infinity al bence
:)
Nedenlerini dün anlatmıştım zaten :P
Zaten senin yüzünden kafam karıştı :P :D Canın sağolsun :D Bu arada telefonum parçalandı bide yeni telefon çıktı başıma :D O parayla s2 , s3 ,xperiya s veya iphonemi alayım ? :D Yeni konumu açıyım neyapıyım :D bidk açıyım bari yeter bıktırdım sizi ama :D .
He bu arada yanlış yazdım ben zaten intifity yazıcaktım :) Prime değiil :)
:hammer:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar.
Geçen gün telefonum parçalandı ve bütcemin bir kısmını yada tamamını telefona vermek durumundayım.Birçok konum konum var ne alacağıma karar verememekle ilgili bu 1 hafta bilemecim 2 hafta içinde bişiler almam gerek :hammer:.

Bütcem en fazla 2.000 taş çatlıyo tabi:lol:.
İphone 4s mi alsam yoksa Asus infiniti ile birlikte xperiamı alsam ne yapayım ben?
Size şunu diyeyim tablet gereklimi ? Dandik markaları demiyorum Apple asus gibi ? :4:

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 ü es geçmenizde ki sebebi ögrenebilirmiyim
One x i de tabikde

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
S3 ü es geçmenizde ki sebebi ögrenebilirmiyim
One x i de tabikde
S3 Android platformunda bende android kullanma taraftarı değilim.Android çok güzel bir sistem fakat incelemelerime göre kapatılan programların açılması ram in yetmemesi programların kapanması gibi problemler çıkıyormuş.Tabi az sayıda bunlar.Birde ios ile android uygulamalarında görünümsel olarak fark varmı bilmiyorum bundanda kaynalanıyor biraz.One x i çok severim , dizaynı harika tüm güzel telefonları düşünseydim bişey almaktan vazgeçerdim. :)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=284022]Proton[/MENTION] iPhone 5'i bekle

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S3 Android platformunda bende android kullanma taraftarı değilim.Android çok güzel bir sistem fakat incelemelerime göre kapatılan programların açılması ram in yetmemesi programların kapanması gibi problemler çıkıyormuş.Tabi az sayıda bunlar.Birde ios ile android uygulamalarında görünümsel olarak fark varmı bilmiyorum bundanda kaynalanıyor biraz.One x i çok severim , dizaynı harika tüm güzel telefonları düşünseydim bişey almaktan vazgeçerdim. :)

O ram yetmeme olayı 300mb kullanılabilir rami olan, android 2.2 yüklü olan telefonlar. Galaxy s3 gibi bir telefonda kasılmalar olmaz, ama one x de custom rom yüklemedikçe sense 4.0 yüzünden çok kasıyor. Tabi bu sense 4.1 ile büyük miktarda çözüldü. Zaten jellybean ile bir saniyelik bile takılma olmaz 4 çekirdek androidlerde.

Eğer İyi bir bilgisayarın yoksasadece telefon alman hiç iyi olmaz. Ama varsa bir bilgisayarın ve madem ios istiyosun iphone5 bekle. Ama bilgisayarın yoksa bence tablet almalısın, yanınada lazımsa telefon.

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suan iphone fiyatları dipte firmalara elindekileri bitirmeye çalısıyor fırsat varken iphone alın tablete gerek kalmıyor zaten ipad varsa iphone a gerek kalmıyor

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
O ram yetmeme olayı 300mb kullanılabilir rami olan, android 2.2 yüklü olan telefonlar. Galaxy s3 gibi bir telefonda kasılmalar olmaz, ama one x de custom rom yüklemedikçe sense 4.0 yüzünden çok kasıyor. Tabi bu sense 4.1 ile büyük miktarda çözüldü. Zaten jellybean ile bir saniyelik bile takılma olmaz 4 çekirdek androidlerde.

Eğer İyi bir bilgisayarın yoksasadece telefon alman hiç iyi olmaz. Ama varsa bir bilgisayarın ve madem ios istiyosun iphone5 bekle. Ama bilgisayarın yoksa bence tablet almalısın, yanınada lazımsa telefon.
Açıklaman için çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık :) . Bilgisayarım bilgisayrlıktan çıktı malesef , leptop kullanıcısıyım özelliklerini saysam admin kovar o biçim :p . Telefon çok lazım durumda yani telefonsuz olmuyor özelliksiz telefında kullanmak istemiyorum arkadaşlarda iyi telefonlar falan olunca cepten 3310 çıkarmak çok garez geliyor. :) Öğrenciyim sonuçta. :) . Birde ios ile android uygulamaları aynı andamı çıkıyor hangi marketteki uygulamalar daha pahalı ve illa kredi kartıylamı satın alınıyor uygulamalar ?

suan iphone fiyatları dipte firmalara elindekileri bitirmeye çalısıyor fırsat varken iphone alın tablete gerek kalmıyor zaten ipad varsa iphone a gerek kalmıyor

Teşekkürler hayırlısıyla ıphone 4s alıyorum 5 e gerek yok :)

Motorola Zoom 2 ye baktın mı?

Baktım fakat benlik değil. :hammer:

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Android iostan 3 kat daha stabil, bir baska deyisle ios uygulamalari android uygulamalarindan 3 kat daha fazla cokuyor, crittercism in yaptigi arastirma sonuclarina asagidaki linkten bakabilirsiniz, android calisma mantigi sayesinde uygulamalar daha stabil calisiyor, bir uye ile bu konuda bilgi alisverisinde bulunmustum bir gun once, en sonunda verdigim ornegi internetten buldun diyerek konuyu saptirmisti, sonuca bakmak lazim, ios mu, android mi,

http://forum.shiftdelete.net/samsung/274920-samsungdan-iphone-a-rakip-iki-yeni-cihaz-2.html#post2444676

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0

4g' den mi bağlanıyorsunuz?

türkiye' de kullanılamayan bir özellik olmuş yada olmamış değişen ne olur ki kullanamadıktan sonra?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hepsi boş işler. Para tuzağı...

Alıcaksın 3 ay sonra masanın üzerinde bir köşede bekleyecek 6 ay sonunda ben bunu kullanmıyorum, niye saklıyorum ki diyeceksin.

Evinde PC, cebinde son teknoloji cep telefonu, iş yerinde PC olduğunu varsayarak düşüncem.
Evinde PC yoksa, cebindeki telefon eskiyse, iş yerinde PC ni istediğin gibi kullanamıyorsan neden olmasın.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Android iostan 3 kat daha stabil, bir baska deyisle ios uygulamalari android uygulamalarindan 3 kat daha fazla cokuyor, crittercism in yaptigi arastirma sonuclarina asagidaki linkten bakabilirsiniz, android calisma mantigi sayesinde uygulamalar daha stabil calisiyor, bir uye ile bu konuda bilgi alisverisinde bulunmustum bir gun once, en sonunda verdigim ornegi internetten buldun diyerek konuyu saptirmisti, sonuca bakmak lazim, ios mu, android mi,

http://forum.shiftdelete.net/samsun...one-a-rakip-iki-yeni-cihaz-2.html#post2444676

İlk olarak ne dersen de android iosdan stabil değil kesinlikle değil sonra çöküyor olması doğru bende okumuştum.Ben androidi çok severim hatta iosdan daha çok fakat ios daha hoşuma gidiyor daha çok istiyorum yani kötülemek gibi bir amacım olmadı asla.

4g' den mi bağlanıyorsunuz?

türkiye' de kullanılamayan bir özellik olmuş yada olmamış değişen ne olur ki kullanamadıktan sonra?

Türkiye'de doğru dürüst alt yapı yok malesef çok haklısın

Hepsi boş işler. Para tuzağı...

Alıcaksın 3 ay sonra masanın üzerinde bir köşede bekleyecek 6 ay sonunda ben bunu kullanmıyorum, niye saklıyorum ki diyeceksin.

Evinde PC, cebinde son teknoloji cep telefonu, iş yerinde PC olduğunu varsayarak düşüncem.
Evinde PC yoksa, cebindeki telefon eskiyse, iş yerinde PC ni istediğin gibi kullanamıyorsan neden olmasın.
Evimde pc var fakat özellikelri düşük , telefon eski sayılır 5800 xpressmusic (sybiancıyık Allah ın adamıyık) , malesef evet :) Fikir için teşekkürler verdim şukunu :hammer:

CnOzGuR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki ay daha bekle tablet ve telefon konusunda apple dan vazgeçme

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben çinden Cube U30GT modelini getirttim çokta memnunum açıkçası.

IPS 10 point capacitive ekran 1280*800 pixels

CPU : Rockchip RK3066, 1.6GHz, Cortex A9 dual core

GPU: Mali 400 MP4

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İlk olarak ne dersen de android iosdan stabil değil kesinlikle değil sonra çöküyor olması doğru bende okumuştum.Ben androidi çok severim hatta iosdan daha çok fakat ios daha hoşuma gidiyor daha çok istiyorum yani kötülemek gibi bir amacım olmadı asla.

Evimde pc var fakat özellikelri düşük , telefon eski sayılır 5800 xpressmusic (sybiancıyık Allah ın adamıyık) , malesef evet :) Fikir için teşekkürler verdim şukunu :hammer:

her sey ortada, stabilite konusunda bagimsiz arastirma firmalari bu sonuca varmis, ben bir sey demiyorum, son kullanicinin iphone kullanmasi ile arastirmalar sonucu stabil veya degil sonucuna varmak arasinda cok buyuk bir fark olsa gerek.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Android kullanmadıysan yorum yapma. Android ios dan daha stabil. 1.5 yıllık ios kullanıcısı okarak söylüyorum bunu. İos da bedava program için jb yapman lazım, jb de çok yavaşlatır. Android de xxxx.apk diye arattığın zaman apk yi indirip oynuyorsun.

Stabilitenin anlamı ne kadar dosya yüklersen yükle hız kaybetmemesi, yük altında onlarca uygulama çalışa bilmesi demek. ios işletim sisteminde arkada programlar çalışmıyor bile. Telefonu sadece facebooka ve foruma girmek için kullanıcaksan git iphone al.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Android kullanmadıysan yorum yapma. Android ios dan daha stabil. 1.5 yıllık ios kullanıcısı okarak söylüyorum bunu. İos da bedava program için jb yapman lazım, jb de çok yavaşlatır. Android de xxxx.apk diye arattığın zaman apk yi indirip oynuyorsun.

Stabilitenin anlamı ne kadar dosya yüklersen yükle hız kaybetmemesi, yük altında onlarca uygulama çalışa bilmesi demek. ios işletim sisteminde arkada programlar çalışmıyor bile. Telefonu sadece facebooka ve foruma girmek için kullanıcaksan git iphone al.

Sadece güldüm.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben çinden Cube U30GT modelini getirttim çokta memnunum açıkçası.

IPS 10 point capacitive ekran 1280*800 pixels

CPU : Rockchip RK3066, 1.6GHz, Cortex A9 dual core

GPU: Mali 400 MP4
Yok kardeşim ben tanındık marka istiyorum.

Ya sen git New IPAD al bi tane otur aşağı.
iPhoneda karar kıldım telefon ihtiyacımda var zaten indirimlerde var.

Sen iyimisin dostum adamlar ios cihazına her yerde stabil yazıyor git biraz araştır.Uygulama çokluğuyla ne alaka stabillik soruyorum sana.Jb yapmışsın yavaşlamış o senden kaynaklanıyordur.Madem 1.5 yıldır iossun madem hoşlaşmıyorsun git android al tutan yokki.İstediğim gibi yorum yapma hakkına sahibim.Beni sadece ve sadece administratörler uyarabilir.Tabikide bir kural ihlali yaparsam.

Valla ne diyim bende güldüm.:hammer:

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok uygulama işletim sistemini şişirir, işletim sisteminin şişmesi sistemin stabilliğini etkiler. Sen telefona çok program yüklediğin halde, işletim sistemi şişip hızını kaybetmiyorsa stabil demektir. Tekrar okuyunca biraz sert yazdığımı fark ettim, kusura bakma. Şuan jb siz kullanıyorum, merak etme android aldım zaten, iyiki de almışım :)

ios stabil değildir demiyorum, android kadar stabil değildir diyorum. Nedeni istersen anlatırım bu arada biraz kaba yazdığım için özür diliyorum [MENTION=284022]Proton[/MENTION]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çok uygulama işletim sistemini şişirir, işletim sisteminin şişmesi sistemin stabilliğini etkiler. Sen telefona çok program yüklediğin halde, işletim sistemi şişip hızını kaybetmiyorsa stabil demektir. Tekrar okuyunca biraz sert yazdığımı fark ettim, kusura bakma. Şuan jb siz kullanıyorum, merak etme android aldım zaten, iyiki de almışım :)

ios stabil değildir demiyorum, android kadar stabil değildir diyorum. Nedeni istersen anlatırım bu arada biraz kaba yazdığım için özür diliyorum @Proton
Önemi yok fakat sen kaliteli bir android aldığın için bunları söylüyorsun :) Tahminime göre yani ne aldın söylermisin ?