Hangi tableti seçmeliyim?Allah'ımm

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Önemi yok fakat sen kaliteli bir android aldığın için bunları söylüyorsun :) Tahminime göre yani ne aldın söylermisin ?

Galaxy s3 aldım. Ama 1-2 hafta arkadaşımın galaxy ace 5830 telefonunu kullandım, gayet akıcıydı. Tabi 500 liralık telefon iphone kadar stabil değildi fakat 2bin liralık telefon ile 600tl lik telefonu karşılaştırmak uygun olmaz. Tablet üzerinde de aynısı geçerli, kısa bir süreliğine prime kullanmıştım, ve ipad 2 tabletimden stabildi tek sorunu wifi ve gps di. Onun nedeni ise arka kaplaması.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Az önce roman gibi bişey yazdım yanlışlıkla sayfa geri gitti .s neyse özet geçeyim s3 şuan telefonların amiral gemisi ve 4 çekirdek ile kasması beklenemez.O yüzden 4s geride kalmış vaziyette ve sen sandığıma göre 2g , 3g veya 3gs kullandın.O yüzden stabil diyorsun ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Az önce roman gibi bişey yazdım yanlışlıkla sayfa geri gitti .s neyse özet geçeyim s3 şuan telefonların amiral gemisi ve 4 çekirdek ile kasması beklenemez.O yüzden 4s geride kalmış vaziyette ve sen sandığıma göre 2g , 3g veya 3gs kullandın.O yüzden stabil diyorsun ?

Kabul ediyorum bende, iphone 4s ile sgs3 karşılaştırmak çok saçma. Fakat Galaxy Nexus iphone 4s den çok daha hızlı. iPad 2 çıktıktan 1 ay sonra amerikadan hediye gelmişti 64gb olanı. Ve iphone 4 kullandım.

ios ve android karşılaştırmak için şuan en iyi seçenek iphone 4s ve galaxy nexus. Jelly Bean yüklü galaxy nexus iphone 4s den daha hızlı ve daha stabil.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kabul ediyorum bende, iphone 4s ile sgs3 karşılaştırmak çok saçma. Fakat Galaxy Nexus iphone 4s den çok daha hızlı. iPad 2 çıktıktan 1 ay sonra amerikadan hediye gelmişti 64gb olanı. Ve iphone 4 kullandım.

ios ve android karşılaştırmak için şuan en iyi seçenek iphone 4s ve galaxy nexus. Jelly Bean yüklü galaxy nexus iphone 4s den daha hızlı ve daha stabil.
Bizim bu stabil tartışmamız çook uzun sürer. :) . İkiside stabil diyip işin içinden çıkalım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence kesinlikle tablet olarak new ipad al nedenin sorarsan bende new ipad kullanıcısıyım çok güzel bir tablet aldığımada hiç te pişman deilim.ama telefon olarak sorarsan iphone 4s al.:biggrin::biggrin:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bence kesinlikle tablet olarak new ipad al nedenin sorarsan bende new ipad kullanıcısıyım çok güzel bir tablet aldığımada hiç te pişman deilim.ama telefon olarak sorarsan iphone 4s al.:biggrin::biggrin:
Dostum ben aldım bile telefonumu :D

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben çinden Cube U30GT modelini getirttim çokta memnunum açıkçası.

IPS 10 point capacitive ekran 1280*800 pixels

CPU : Rockchip RK3066, 1.6GHz, Cortex A9 dual core

GPU: Mali 400 MP4

hocam ne kadara aldın acaba? bir de ben transformer pad tf300ü almayı düşünüyorum ama bütçem yetmiyor malasef. bu yüzden bende cube u30gtyi inceliyorum bu aralar. tablet nasıl acaba bana tf300ü aratır mı tf300 almadım diye pişman olur muyum acaba?

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hocam ne kadara aldın acaba? bir de ben transformer pad tf300ü almayı düşünüyorum ama bütçem yetmiyor malasef. bu yüzden bende cube u30gtyi inceliyorum bu aralar. tablet nasıl acaba bana tf300ü aratır mı tf300 almadım diye pişman olur muyum acaba?

Öncelikle ben siparişi buradan verdim.

Özellikleri orada yazmaktadır, senin dediğin tablet'i tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum verdiğim sitede Cube U30GT özellikleri yazıyor oradan kıyaslama yapabilirsin. Fiyatına göre çok çok iyi bir tablet henüz bir sorun yaşamadım, genelde telefonumda internet paketim mevcut onu paylaştırarak tablette kullanıyorum, herhangi bir sıkıntısı yok.

Son olarak da burada inceleme videoları ve benchmark testleri var onlara bakarak sanırım daha kesin bir bilgi alabilirsin.

ecthelion_tt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb sdn de çok yeniyim ve yeni bir onu açmaktansa belki burada çok kısa bir şey sorabilirim diye düşündüm. zaman ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

sorun şu bende android 2.3.1 olan bir tablet var. henüz aldım bir sürü işe yarar uygulama yükledim ama arkadaşlarımla facebook, msn, yahoo messanger,skype,gtalk vb. kapsayan bir "googleplaystore" da adı haberleşme programları olarak geçmiş bulamadım.

örnekle anlatayım mesela ebundy - fring tarzı bir program var mıdır?

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ben siparişi buradan verdim.

Özellikleri orada yazmaktadır, senin dediğin tablet'i tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum verdiğim sitede Cube U30GT özellikleri yazıyor oradan kıyaslama yapabilirsin. Fiyatına göre çok çok iyi bir tablet henüz bir sorun yaşamadım, genelde telefonumda internet paketim mevcut onu paylaştırarak tablette kullanıyorum, herhangi bir sıkıntısı yok.

Son olarak da burada inceleme videoları ve benchmark testleri var onlara bakarak sanırım daha kesin bir bilgi alabilirsin.

bahsettiğim tablet asusun tegra 3lü tableti. ama dediğim gibi bütçem ona yetmiyor. o yüzden bu aralar kafamda iki tane tablet var bir vodafone tablet bir de cube işte çok kararsızım hangisi daha iyi olur hiç bilmiyorum internette karşılaştırmaları da yok

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bahsettiğim tablet asusun tegra 3lü tableti. ama dediğim gibi bütçem ona yetmiyor. o yüzden bu aralar kafamda iki tane tablet var bir vodafone tablet bir de cube işte çok kararsızım hangisi daha iyi olur hiç bilmiyorum internette karşılaştırmaları da yok

3 tane verdiğim linkte bütün özellikleri yazmakta.

Eğer onlara bakarsan aklındaki sorulara cevap bulmuş olursun.

Malesef benim her ikisinide inceleyip özelliklerini karşılaştıracak vaktim yok :)

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 tane verdiğim linkte bütün özellikleri yazmakta.

Eğer onlara bakarsan aklındaki sorulara cevap bulmuş olursun.

Malesef benim her ikisinide inceleyip özelliklerini karşılaştıracak vaktim yok :)

anladım teşekkürler. kağıt üstünde piyasadaki bütün tabletlerin özelliklerini biliyorum zaten :) işte kullanımda vodafone mu cube mi daha iyidir onu bilmiyorum neyse yardımın için teşekkürler :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
transformer prime kullanıyorum. netbook'a yakın bir deneyim istiyorsan kesinlikle transformer prime almalısın. metal kasasından dolayı wifi çekim gücü biraz zayıf ancak çok büyük bir sorun çıkarmıyor.

klavyesi ise can alıcı noktası. 18 saat pil süresi, kart okuyucu ve usb girişi ile netbook benzeri bir cihaza kavuşuyorsunuz. ayrıca asus android için özel arayüz geliştirmiş. bunun sayesinde normal ics'den çok daha iyi bir arayüz kullanabiliyorsunuz.

cihazla ilgili en büyük kusur ne yazık ki android. uygulamaların bir çoğu multitasking'e uyumlu değil. android'De kaynakları iyi yönetemiyor. programlar arasında geçiş yaparken arka planda çalışan uygulamalar sık sık sorun çıkartıyor.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim eğer netbook'lar hoşuna gidiyorsa Asus'u klavyeye taktığında bildiğin netbook'a dönüşüyor ama çıkarttığında ise tablet yani bir taşla 2 kuş vurmuş olucaksın. Ben hep iPad önerdim ama Asus'da az ipad kadar değil hatta daha güzel gibi geldi klavye özelliği olduğu için ama sen bilirsin ben şimdilik Asus Transformer Prime derim Android Sürümü de güncel...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende alacağım. Arkadaşımda iPad 2 var. Gayet memnun, gittik denedim mükemmel. :dil:
Öneririm, bende alacağım