Dowloand moduda açılmıyor

freelife22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim galaxy 5 (GT-I5500) telefon var. Odin ile android güncellemesi yaparken yalnışlıkla usb kablosunu çıkardım telefon şimdi hiç açılmıyor. Dowloand moduda açılmıyor. Nasıl yapacam bilgisi olan var mı? acil yardım lazım.

freelife22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
download modu açılmıyor.Kafayı yiyecem ya ne yaptıysam olmuyor.Programı yada bi aparatı veya telefoncular yapabilirmi?

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
download modu açılmıyor.Kafayı yiyecem ya ne yaptıysam olmuyor.Programı yada bi aparatı veya telefoncular yapabilirmi?

Şöyle bişey buldum,bende galaxy s var ve telde böyle bi yer var sizdede varsa deneyin isterseniz.Yada farklı proğramlar var onlarıda denemek lazım.Telefonunuzu normal olarak açmak istediğinizda hiçmi açılmıyor yoksa farklı şeyler mi geliyor.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın dediği gibi bataryayı çıkar tak dene olmazsa çıkar 10 dakika belle sonra tak dene.bendede download mod açılmadı cihazda açılmamıştı denedim böyle düzelmişti.brick olmadıysa belli süre sonra açılır açılmassa anca servis çözer

freelife22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç aılmıyor internette araştırdım hard brick olmuş galiba ama nasıl çözülür had brick nedir onu bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun boot yarıda kaldı şimdi telefon hiç açılmıyor açılmadığı için pc tanımıyor