Bu Programı Ben Yaptım 2- Efsane Geri Döndü :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheStorm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Görsellik ve başarılı bir çalışmanın ardından güzel bir program olabilir ;)

micozb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet güzel bir çalışma olmuş. Ama biraz daha üzerinde çalışılır ise gerçekten daha başarılı bir çalışma yapabilirsin. Emeğine sağlık arşivime çekiyorum :)

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
beni o zaman aşar amatör proğram olsaydı belki :D

Benimde o kadar fazla bi bilgim yoktu :) Programla profesyonel yada benimki gibi amatör programlar yapabilirsin. Biraz biraz merakın varsa forumda bulunan diğer programlama dillerini araştır. Deneme yanılma yöntemiyle ortaya bişeyler çıkarabilirsin. Bende zaman sorunu var yoksa kendimi programlama konusunda geliştirmek isterdim :laugh:

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benimde o kadar fazla bi bilgim yoktu :) Programla profesyonel yada benimki gibi amatör programlar yapabilirsin. Biraz biraz merakın varsa forumda bulunan diğer programlama dillerini araştır. Deneme yanılma yöntemiyle ortaya bişeyler çıkarabilirsin. Bende zaman sorunu var yoksa kendimi programlama konusunda geliştirmek isterdim :laugh:
proğramlama bölümü var kolay olacağını sanmıyorum ama biraz araştıracam zaten daha yaşım erken :)

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
proğramlama bölümü var kolay olacağını sanmıyorum ama biraz araştıracam zaten daha yaşım erken :)

Araştır araştır fazla bilgi göz çıkarmaz:) internette gereksiz şeylerle uğraşmaktansa bilgi edinme daha iyi olacaktır senin için. Belki gerektiğinden fazla çevrenden ve ailenden ders ve okul nasihatlerini alıyosundur ama şunu unutma herzaman okul ve ders senin için birinci planda olsun :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Araştır araştır fazla bilgi göz çıkarmaz:) internette gereksiz şeylerle uğraşmaktansa bilgi edinme daha iyi olacaktır senin için. Belki gerektiğinden fazla çevrenden ve ailenden ders ve okul nasihatlerini alıyosundur ama şunu unutma herzaman okul ve ders senin için birinci planda olsun :)
Zaten okul birinci planda programlamayı birazcık araştıracam yani sana yeni bir rakip geliyor :D

denemeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeğine sağlık ocam geliştirilebilirsanırım

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D of çok zor bir program.toplasan 3 satır kod yok bu programda.göze hitap etmiyor.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
:D of çok zor bir program.toplasan 3 satır kod yok bu programda.göze hitap etmiyor.

Her Visual Studio'yu kurup 2 button 3 textbox atıp butona çift click'leyip event'ına gidip 2 birşey yazan herkes programcı olduğu için normal böyle şeyler.

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Her Visual Studio'yu kurup 2 button 3 textbox atıp butona çift click'leyip event'ına gidip 2 birşey yazan herkes programcı olduğu için normal böyle şeyler.

Ukala ukala konuşmaktan zevk aldığınız belli, ben burda çok zor bi program yaptığımı yada bunu kimse yapamaz gibi saçma iddialar ortaya attığımı hatırlamıyorum, düşüncelerinize saygı duymak isterdim ama dediğim gibi ukala cevaplarınız hiç hoş görünmüyor...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ukala ukala konuşmaktan zevk aldığınız belli, ben burda çok zor bi program yaptığımı yada bunu kimse yapamaz gibi saçma iddialar ortaya attığımı hatırlamıyorum, düşüncelerinize saygı duymak isterdim ama dediğim gibi ukala cevaplarınız hiç hoş görünmüyor...

Efsane Geri Döndü :) bir satırlık kod yazamıyan efsaneyi yesinler.:D bu 1.2.programa zaman ayıramıyorum yazmışsın.şu yaptığını yaklaşık 5 dakikadan daha kıssa sürede yaparım.ne zamanınından bahsediyon sen.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tartışma yaratacak mesajlardan kaçınalım arkadaşlar. İyi veya kötü bir uğraş var. Bu açıdan irdeleyelim.