Adobe After Effects Video Uzunluğu

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
AAE'ye bugün başladım . Birkaç edit vs yapmaya çalıştım ve yaptımda. Ama 4 saniyelik bir video oldu . Yani video zaten4 saniyelik renderledim . Bunun süresini nasıl uzatabilirim ? 4 Saniyede olan işlemleri 30-40 saniyede yapmak istiyorum tabiki videoyu dona dona yapmadan.

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım tam anlayamadım ama biraz cevap vereyim.İlk açarken,new composition,panelinde,hem video format ayarları hem süresi,pencere rengini ayarlayabiliyorsun.altta timecode kısmı var.
Açtıktan sonra yine değişiklik yapmak istiyorsan.Üst solda Composition panelinden,composition settings var oradanda yapabilirsin.

Timeline panelinde strech yapmak istersen,sağ tık yap,üstte time-tıme strech var.Yalnız burada uzattığın video senin kompozisyon sürenin,ötesine geçmez.

Yeni isen 15-20 saniyelik projelerden büyük çalışma makinan zorlanır.Bıkıp bırakabilirsin:)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım tam anlayamadım ama biraz cevap vereyim.İlk açarken,new composition,panelinde,hem video format ayarları hem süresi,pencere rengini ayarlayabiliyorsun.altta timecode kısmı var.
Açtıktan sonra yine değişiklik yapmak istiyorsan.Üst solda Composition panelinden,composition settings var oradanda yapabilirsin.

Timeline panelinde strech yapmak istersen,sağ tık yap,üstte time-tıme strech var.Yalnız burada uzattığın video senin kompozisyon sürenin,ötesine geçmez.

Yeni isen 15-20 saniyelik projelerden büyük çalışma makinan zorlanır.Bıkıp bırakabilirsin:)
http://www.youtube.com/watch?v=UQjoXrgoEec
Videoyu upload ettim 5 saniye çok yetersiz . Videoyu 15-20 saniyeye kadar yavaşlatmak istiyorum öyle söliyim. Çok hızlı geçiyor. Süre uzatma derken daha uzun süreli çalışma alanı değil. Olan çalışmayı yavaşlatarak uzatma.
Yardımlarınızı bekliyorum .
Teşekkürler :)

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman 15-saniyelik bir proje aç.Videonu tımeline at.Alt tımeline panelinde videonun üzerine sağ tıkla.Açılan pencerinin üst taraflarında Tıme-Tıme strech var ona tıkla açılan penceredeki zaman dilimini uzat videon ,ağır çekim olur,yani uzar.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O zaman 15-saniyelik bir proje aç.Videonu tımeline at.Alt tımeline panelinde videonun üzerine sağ tıkla.Açılan pencerinin üst taraflarında Tıme-Tıme strech var ona tıkla açılan penceredeki zaman dilimini uzat videon ,ağır çekim olur,yani uzar.
Bilgisayar şuan yük altında yüklemeler bitsin deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.