Wd hardiski acacak program

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnde 600 gb WD passaport HARDISk var.. bilgisyara taktığımda ışığı yanıor fakat bilgisayarda herhangi bir bildirim gelmiyor.. yardımcı olrmusunuz ilk defa bilgisaraya takacam...ne yapmam gereiyor... görev yöneticisinde de baktığımda görünüyor.. sürücü güncellemek istediğimde de zaten yüklü diyor.. BIOS TA DA GÖRÜNÜYOR

ACABA BUNU İÇİN PROGRAM GEREKİYORMU...

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
diske kulağını yaklaştır disk dönüyomu büyük ihtimalle güç yetersiz başka portlara vs. tak

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet disk dönüyor.. ama sadce bu bilgisarda değil başka bir bilgisayara da taktım aynı sorun war...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Az önce wd 2tb hd'de aynı problemi yasadım. Vista'da hd görünmüyordu. İnternette driwerlerini aradım wd'nin kendi sitesi dahil hiç bir yerde sürücüler yok. Çünkü normalde driwerler hard diskin içinde, fakat vista onları yükleyemiyor. Bu sefer Win 7 yüklü başka bilgisayarda baktım, yine verilerimi göremedim ama o bilgisayar driwerlarını hd'den otomatik olarak system32'nin içine yükledi. Onları oradan kopyalayıp vista olan bilgisayarıma siystem32 driwer dosyasına yerleştirdim ve verilerime kavuştum. Bilmem senin sorununda aynı yoldan çözülür mü.

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BİLMİYORUM bn windows 7 ultimate kullanıom... BIOS da, görev yöneticisinde , yönetimsel araçlarda ismi ve markası geçiyor.. yanlız bir türlü açamıyorum bilgisayarımda görünmüyor... açmam gekeriyor iç bir ipucu da bulamadım.. :(((

iso81tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar simgesini sağ tıkla, yönet komutunu tıkla, burda Depolama başlığı altındaki Disk yönetimi bölümünde harddisk görünüyormu diye bak. görünüyorsa oradan harddiski bölümleyip formatlayarak sistemden görünmesini sağlayabilirsiniz...

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar simgesini sağ tıkla, yönet komutunu tıkla, burda Depolama başlığı altındaki Disk yönetimi bölümünde harddisk görünüyormu diye bak. görünüyorsa oradan harddiski bölümleyip formatlayarak sistemden görünmesini sağlayabilirsiniz...

kardeş şu aşağıdaki resimde ki gibi förünüyor aklım durdu walla... nasıl bir şey bu.. DİSK 0 YAZIOR.. HİÇBİR İŞLEMDE YAPAMIYORUM

http://a1208.hizliresim.com/10/t/c7xn8.png

c7xn8.png