WD hardisk görünmüyor acil lütfen

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnde 600 gb WD passaport HARDISk var.. bilgisyara taktığımda ışığı yanıor fakat bilgisayarda herhangi bir bildirim gelmiyor.. yardımcı olrmusunuz ilk defa bilgisaraya takacam...ne yapmam gereiyor... görev yöneticisinde de baktığımda görünüyor.. sürücü güncellemek istediğimde de zaten yüklü diyor.. BIOS TA DA GÖRÜNÜYOR. ama bir türlü bildirim gelmiyor ve bilgisayarımda görünmüyor ne yapmam gerekiyor...... TŞK şimdien

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı sag tıkla yönet de oradan disk yönetimini seç disk i kullanabilmek icin bölümlerime gerekebiliyor kafana gore tek parça 2 parça ayarla bicimlendir kullan yeni disk olduğunu varsayıyorum yok eğer haihazirda kullandığın bir cihazsa USB de sorun olabilir

yunuusa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı sag tıkla yönet de oradan disk yönetimini seç disk i kullanabilmek icin bölümlerime gerekebiliyor kafana gore tek parça 2 parça ayarla bicimlendir kullan yeni disk olduğunu varsayıyorum yok eğer haihazirda kullandığın bir cihazsa USB de sorun olabilir

kardeş şu aşağıdaki resimde ki gibi förünüyor aklım durdu walla... nasıl bir şey bu.. DİSK 0 YAZIOR.. HİÇBİR İŞLEMDE YAPAMIYORUM

http://a1208.hizliresim.com/10/t/c7xn8.png

c7xn8.png

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Başka bir Usb kablosu ile dene.