Kaspersky Lisanslarımı 1 Yıl Uzattı

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bana gönderilenler:lisans no:onyedi hanelik..
ve prodükt no:11 haneli.
daha önceleri aktive kodu için referans nosu giriyorduk.öyle bir seçenek yok..
deneme sürümünü kurdum.lisans yönete basınca üstte yazan lisans noyu giremiyorum..
acaba telefonlamı aktifleştiriliyor.(her türlü kurulumu denedim.büyük ihtimal telefonla ürün keyi alınacak)
ed:20 haneli aktifleştirme kodu yok gönderilen mailde..

O lisans kodu olmaz onu pdf formatında gönderdiler bana da.Ama onun yanında aktivasyon kodunu txt formatında atıyorlar 20 haneli göndermedilerse tekrar talep gönder lisans numaram geldi ama aktivasyon kodum gelmedi diye.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O lisans kodu olmaz onu pdf formatında gönderdiler bana da.Ama onun yanında aktivasyon kodunu txt formatında atıyorlar 20 haneli göndermedilerse tekrar talep gönder lisans numaram geldi ama aktivasyon kodum gelmedi diye.
bende galiba "sap samana karıştı"...tex dosyasında key var fakat aktive etmiyor...ben müracaatımda iki adet lisanslı ürünüm olduğunu belirttim onlar bir adet anahtar gönderdiler o da ürünü aktive etmiyor..amma iki ürününde lisansını iptal(silmişler)etmişler bir key göndermişler oda active etmiyor.belkide 2011 le kurmammı gerekiyor..çünkü biri 2011 diğeri 2012...teşekkür ettim çabanız için..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bende galiba "sap samana karıştı"...tex dosyasında key var fakat aktive etmiyor...ben müracaatımda iki adet lisanslı ürünüm olduğunu belirttim onlar bir adet anahtar gönderdiler o da ürünü aktive etmiyor..amma iki ürününde lisansını iptal(silmişler)etmişler bir key göndermişler oda active etmiyor.belkide 2011 le kurmammı gerekiyor..çünkü biri 2011 diğeri 2012...teşekkür ettim çabanız için..
Tekrar irtibata geçsen daha iyi olur bence.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben 2 gün önce mesaj attım sorunla ilgili.Dün irtibata geçildiğiyle ilgili cevap geldi.Şu anda beklemekteyim.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tekrar irtibata geçsen daha iyi olur bence.
Türkiyedeki merkezi birkaç kez aradım bugün.arife olduğunu unuttum.cevap veren olmadı(cumartesi 10.00-16.00 açık olduğu yazılı)..hemde bir adet aktive kodu geldi.oda açmıyor.haklısınız..iyi bayramlar...

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bayram döneminde kapalı mı?
Bana daha mesaj atmadılar.Tekrar mail atsam mı?

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bayram döneminde kapalı mı?
Bana daha mesaj atmadılar.Tekrar mail atsam mı?
mutlaka dönerler...benim durum biraz şanssızlık...iki adet lisansımı iptal edip(ki lisansı iptal edip yeni KEY veriyorlar)bir adet anahtar gönderdiler onunlada aktifleştiremiyorum...
c.ertesi ve bayram tatil galiba..

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben kaspersky'ye teşekkür etmek istiyorum...mağduriyetimi giderdi..heriki lisansımın sürelerini BİR YIL uzattı..bugün telefonla irtibata geçtim çok nazik,kibar ve bilgili görevli beyefendi sorunumu çözdü-yardımcı oldu....

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun yüzünden bende bugün talep yolladım.Ürün kutusunun ve faturamın resimlerinide yolladım bakalım ne zaman dönücekler bana.Daha 8 aylık sürem vardı lisansda.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
aynısı dün banada oldu bide adamlara boş yere küfrettik...

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar geçen hafta cuma günü gönderdiğim talebi takiben bugun Kaspersky bana yeni 1 yıllık keyimi yolladı.8 aylık sürem var ken tekrardan 1 yıllık key gelmiş bulunmaktadır.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
az once gelen maılle daha once 2012 surumunun 80 gun kalmasına ragmen karalısteye alınmıstı lısans...sımdı gelen maılde ıse 2013 surumunun 365 gun lısansını ıkram ettıler bana ...kaspersky ı sevmeye basladım:D