Whisper1907
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
İyi akşamlar dostlar..
boşverin transferi felan dostlar, maçımız var bugün ya
sezona iyi başlayacaz inş..
İlk 11'imiz: Mert, Orhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Kuyt, Alex, Stoch, Sow
Yobo dayı nerde ya![]()
forvet hattımız gene 10 numara ama defansta bizi gene bir facia bekleyebilir. defans gününde olursa inşallah bol gollü bir maç bekliyorum![]()
Stoch, Kuyt, Alex ve Sow.. Bir arada görebilecek miyiz diye merak ediyordum. Şov başlasın![]()
aynen. topu ver bu dörtlüye arkada çekirdeğini al eline izle![]()
Link bulursak izliycez![]()
boşverin transferi felan dostlar, maçımız var bugün ya
sezona iyi başlayacaz inş..
İlk 11'imiz: Mert, Orhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Kuyt, Alex, Stoch, Sow
alın bi digitürkplay link derdinden kurtulunvalla ben çok memnunum
![]()
Benim int hızı yetmez heralde rahat rahat izlemeye :/
usta böyle gitmez.bu takımla şampiyon olmak hayal olur.fazlalık çok.kaliteli yok.topal postala gitsin egemen postala gitsin selçuk postala gitsin bekir postala gitsin mert postala gitsin.
forumda bi arkadaş paylaşmış dün oda almış, hızım 5-8mbit arası değişiyo diyodu. konuya bak bi istersen. uydu teknolojilerine açmıştı sanırım konuyu![]()
3 mbit benimde.. Alıcam valla dayanamayıp.. Derbilerde falan anca yogunluktan sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bu maçlar izlenirde.
3 mbit benimde.. Alıcam valla dayanamayıp.. Derbilerde falan anca yogunluktan sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bu maçlar izlenirde.
maçı izleyebilen arkadaşlarımız, Fenerbahçe nasıl oynuyor biraz bilgi verin.