Android 4.0 kurmak istiyorum

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçenlerde galaxy w aldım. Telefona android 4.0 ics kurmak istiyorum. Ama usb tethering ve fm radyo çalışmıyormuş bunu daha sonra kurduğumda yükleyebilme olsalığım varmı full stabil çalışmasını isterim doğrusu ? Bekliyorum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar geçenlerde galaxy w aldım. Telefona android 4.0 ics kurmak istiyorum. Ama usb tethering ve fm radyo çalışmıyormuş bunu daha sonra kurduğumda yükleyebilme olsalığım varmı full stabil çalışmasını isterim doğrusu ? Bekliyorum.
kardeş bende bunun için cevap bekliyorum arada gel benim konuya bak hem benim telefonda wonder
konu adı :ICS hızlandırırmı yavaşlatırmı

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorundan bende müzdaribim.Adamlar daha düşük özellikli modeller de 4.0 kurulu bunda cıhh birşey yok..Galaxy W :#

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu sabah kurdum telefona saat 11 - 12 civarı telefon şu anda normal sistemden daha hızlı çalışıyor. Donma sorunu yok. Kamerası gayet iyi yani ön kamera ile video çekebiliyorsunuz (ne işinize yarar bilmiyorum :) ). Yanlız cmw ile bir backup alın yani bir yedekleyin bende sorun çıktı. İyiki yedek almışım dedim. Yedeği aldıktan sonra micro sd kartınız varsa oraya atın. Bence yüklerken bana bir danışın çünkü ben yollunu buldum. Hani tek seferde kurmanızı sağlarım.
Şu anlık hiçbir negatiflik yok. Hatta + var. Radyo sorun değil. Sistem çok hızlı normalden ciddi bir artış var. Tabi yine siz bilirsiniz. Normal USB ile bağlanma çalışıyor.