erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
bizim yaşımızda sen neydin sorması ayıp ??![]()
Ooo ben senin yaşındayken İstanbul'u fethetmiştim

bizim yaşımızda sen neydin sorması ayıp ??![]()
:d :d :dben genelde öğretmenin söyledikleri sözleri tersini savunarak onları rezil etmeye çalışırım onun için ders içi performansım biraz düşük
evet biz veletiz ve bundan gurur duyuyoruz![]()
kitapta okuyarak mıOoo ben senin yaşındayken İstanbul'u fethetmiştim![]()
komik ama gerçek:d :d :d
kitapta okuyarak mı![]()
![]()
hala banned olarak gözüküyor ama bunu kendine yediremeyip intihar etmiş olabilirBan kaldırıldı aslında ama neden açılmadı hesabı ben de anlamadım![]()
windows 8 çalışanlarından şüphelenmeyi bırakmışlarda gümrük memurlarına mı suç atıyorlarBeyler Windows 8'i kırmışlar bileGümrük memurlarından şüpheleniyorlarmış
![]()
Ban kaldırıldı aslında ama neden açılmadı hesabı ben de anlamadım![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION]Biraz sıyırık bi tip ha
Keser çü..nü
dikkatli ol kanka amasyaya varınca mesaj at![]()
bana eşek şakası yapma abi !!!!!!!Açılır banı yarın birgün![]()
eşek şakası yapmayı çok seviyo gıcık
tamam senin yaşını öğrendik @real madridli ??
bi dakika ya altı üstü yaşını sordum !Birşey diyebilir miyim benim gerçek yaşımı sadece bir kişi biliyor ama o @Strake değil tamam mı ama @Strake bu devirde kimseye güvenme derlerdi de inanmazdım Allah seni ve senin gibilerini ıslah etsin! Yazıklar olsun sana! Bir daha benle ve benimle ilgili konuşma!
Demek sen de ona inandın tamam beni seven böyle sevsin sevmeyen çekip gitsin!
bi dakika ya altı üstü yaşını sordum !
kimi tanıyorum ki kime inanıp inanmayacağımı biliyim ? ayrıca inanmak gibi bişey yok sordum diyorum sana.Gidip de ona inandın yazıklar olsun be!
bana mıydı buBi bitmediniz.
kimi tanıyorum ki kime inanıp inanmayacağımı biliyim ? ayrıca inanmak gibi bişey yok sordum diyorum sana.
bana mıydı bu
noluyo sana yaTamam bu sormaksa sordun!
Ya tamam hep siz sadece birşey sormuşsunuzdur!
noluyo sana ya
@real madridli yaşını biliyorum ben de, demek ki 1 kişi değilmişayrıca kız gibi trip atıyorsun, sanaldaki arkadaşlıklarına bu kadar bağlanma bu da benden sana tavsiye
![]()
real madridli neyin tribini yapıyor anlayamadım, foreverfree senin yaşını bilse ne olacak bilmese ne olacak. Senin yaşının ona bir şey mi ifade etmesi lazım.