SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o söylemeden ben söyliyim 17 :)

keşke lisede olsam ortaokulda birsürü proje ödevi yapıyorsun gerçi ben yapmıyorum ama :) genede hiç güzel birşey değil :)

Benden sana tavsiye şu anda hocaların sana liseye kapağı attın mı gerisi gelir diyorlarsa inanma gelmiyor.Şu anda Lise 3'e geçtim ve şu iki sene bana neler getirdi neler.Yani gideceğin lise zor bir liseyse orta okula geri dönmek isteyeceksin.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sunum yaparken öğretmen kötü yanlarını büyütüp eleştirir ya o an o projeyi öğretmenin kafasına geçirmek geliyor içimden :)

hatta sormayana bile söylüyor :)

lisede de projeye bakmadan yazılı ortalamanın aynısını verirler ya kafasını alıp ağaca vura vura gözlerinden beynini akıtasım geliyo

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benden sana tavsiye şu anda hocaların sana liseye kapağı attın mı gerisi gelir diyorlarsa inanma gelmiyor.Şu anda Lise 3'e geçtim ve şu iki sene bana neler getirdi neler.Yani gideceğin lise zor bir liseyse orta okula geri dönmek isteyeceksin.
ama lise ortamı başkadır diye umuyorum çünkü ödevini yapmadığın zaman arkadaşın ödevini yapmadı diye ispiyonlamaz ama bu özellikle ilkokulda bir kaç kişide ortaokulda bunları yapıyor :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bu ne ya çoluk çocuk basmış forumu :P Yok mu 20 yaş üstü birileri, ses verin arkadaşlar :P

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
lisede de projeye bakmadan yazılı ortalamanın aynısını verirler ya kafasını alıp ağaca vura vura gözlerinden beynini akıtasım geliyo
kafasına ağaca vurup gözlerini beynini akıtmak yöntemin çok değişikmiş :)

Bu ne ya çoluk çocuk basmış forumu :P Yok mu 20 yaş üstü birileri, ses verin arkadaşlar :P
benim haricimde burada herkez 20 yaşında veya 20 yaşına çok yakın :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
kafasına ağaca vurup gözlerini beynini akıtmak yöntemin çok değişikmiş :)

benim haricimde burada herkez 20 yaşında veya 20 yaşına çok yakın :)

İyi de zaten bu forumun yaş ortalaması 25-30 arası bir yaş. Ben kendimi küçük hissediyorken siz veletsiniz bence :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bizim yaşımızda sen neydin sorması ayıp ?? :D

tamam kabul :)
ben genelde öğretmenin söyledikleri sözleri tersini savunarak onları rezil etmeye çalışırım onun için ders içi performansım biraz düşük :)

İyi de zaten bu forumun yaş ortalaması 25-30 arası bir rakam. Ben kendimi küçük hissediyorken siz veletsiniz bence :D
Evet biz veletiz ve bundan gurur duyuyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...