W7-w8 internet exp.de sdn görünümü

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
başlıkta belirttim w7 ve w8 de ie ile sdn yi açınca sayfa yukarı kayıyor kapat ve küçültme barı görünmüyor..ben sorunun sdn den kaynaklı olduğunu düşünüyorum......

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hilal cebecinin g..tü için açılan başlık ikinci sayfasına ulaştı...(sözüm ona)teknoloji forumuna forumla ilgili eksiği anlattım...kimse oralı deyil...deneyen bile yok...vede cevap yazan......

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen,şimdi kendimde denedim(w7) ie tam ekran modunda olmasına rağmen sdn'yi açınca başlık çubuğu yukarı kayıyor.ama sonra tekrar eski haline düzeltiyorum.firefox kullandığım için ie yi pek takmıyorum.sadece sorunun benzermi diye baktım. ie yi geç artık kardeş. diğer tarayıcılara yönel.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
servis sağlayıcı seçimi tercih meselesidir..hiçbiri kendi üretimim deyil eniyiyi sunanı kullanırım..ff hariç diğerleri kurulu zaten..ben ff ile anlaşamadım ya kullanmasını bilmiyorum(senelerdir)veya bana kötüleri denk geliyor...şunuda belirteyim ie 9-10 benim için mükemmel sağlayıcılardır....
konumuz zaten tercihler deyil...bu hata SDN den kaynaklı amma kimseden ses çıkmıyor.."modeme giremiyorum"sorusuna UYARI verenler nerede..merak ettim??

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
servis sağlayıcı seçimi tercih meselesidir..hiçbiri kendi üretimim deyil eniyiyi sunanı kullanırım..ff hariç diğerleri kurulu zaten..ben ff ile anlaşamadım ya kullanmasını bilmiyorum(senelerdir)veya bana kötüleri denk geliyor...şunuda belirteyim ie 9-10 benim için mükemmel sağlayıcılardır....
konumuz zaten tercihler deyil...bu hata SDN den kaynaklı amma kimseden ses çıkmıyor.."modeme giremiyorum"sorusuna UYARI verenler nerede..merak ettim??

Ilk olarak "deyil" değil doğrusu "değil"'dir. Ilk mesajında da aynı hatayı yapmışsın. 2.si internet explorer ya da firefox bir servis sağlayıcı değil, internet tarayıcıdır. 3.sü bu kadar sitemini anlamış değilim, kimse gelip yardım etmek zorunda değil.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sitem etmeden önce soru sormayı öğrenelim lütfen. Bu forumda cevapsız kalan soru sayısı çok azdır. Ama sana bu konudan ceza verebilecek yetkiye sahip bilgi alanları farklı 30 arkadaşım bulunurken, bu konuda bilgisi olan arkadaşım 3-4 adettir. Şimdi ben ie8 ile denedim, bir problem göremedim. Ekran görüntüsü paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ilk olarak "deyil" değil doğrusu "değil"'dir. Ilk mesajında da aynı hatayı yapmışsın. 2.si internet explorer ya da firefox bir servis sağlayıcı değil, internet tarayıcıdır. 3.sü bu kadar sitemini anlamış değilim, kimse gelip yardım etmek zorunda değil.
sitemi ve soruyu anlamanı zaten beklemiyorum.....edebiyat dersinde deyiliz...teknoloji forumu burası...edebiyatı okuyalı çok uzun yıllar oldu...soru hakkında bilgin varsaki olduğunu zannetmiyorum..yalandan kalem pehlivanlığı yapma..yağ çekme.
dipnot:edebiyat dersi vereceğine forumda insanlar biribirine nasıl hitap eder onu öğren...asker arkadaşı deyiliz öyle senli benli.......

Sitem etmeden önce soru sormayı öğrenelim lütfen. Bu forumda cevapsız kalan soru sayısı çok azdır. Ama sana bu konudan ceza verebilecek yetkiye sahip bilgi alanları farklı 30 arkadaşım bulunurken, bu konuda bilgisi olan arkadaşım 3-4 adettir. Şimdi ben ie8 ile denedim, bir problem göremedim. Ekran görüntüsü paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz.
emekli aylığımı kesmesinler başka lütuf istemem..sorunu gayet açık yazdım..w7-8 ie de sdn ye girince sayfa yukarı kayıyor...devamında teşekkür ederim yeterince yardımcı oldunuz...

eTerNal_cRy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sorun yeni değil uzun zamandır dikkatimi çekiyordu fakat önemsemiyordum. Sorunun sadece IE9 da olduğunu sanmıyorum evdeki bilgisayarımda firefox ta da aynı problemi yaşıyorum. Ekran görüntüsü de ekliyorum belki faydası olur.
w8klti.png

Dip Not: Dikkatimi çeken bir husus daha var.. Eğer tarayıcı da bir yada bir kaç sayfa varsa ve yeni sekme açıp SDN'e girilirse sıkıntı yok. Lakin Tarayıcıyı açıp direk SND'e girmeniz durumunda bu problem oluşuyor..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
mesajın sol aşağısında "moderatöre bildir" butonu var... oradan şikayette bulunabilirsiniz...

eTerNal_cRy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akradaşlar karşılıklı atışmalar ve polemikler yerine problemin çözümüne odaklı mesajlar atsanız.. Ne dersiniz fena olmaz mı ?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Aynı sorunu bir kaç gün önce ben dile getirdim [MENTION=125346]Rüstembey[/MENTION] kardeşim.Hiç ilgilenen olmadı.Baksana keyloger gibileri bile böyle cevap verebiliyor.Bir dayak atmadıkları kaldı.Sözde teknoloji forumu demişsin.Çok doğru baksana çok sıkıldım,sıkılmaktan sıkıldım konusu kaçıncı sayfaya ulaşmış.Sana hak veriyorum ve başkada bir şey söylemiyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Öncelikle böyle bir sorun bendede var İE kullnmadığım için görmemişim.Görmüş olsam çözümü için elimden gelini yapardım.

hilal cebecinin g..tü için açılan başlık ikinci sayfasına ulaştı...(sözüm ona)teknoloji forumuna forumla ilgili eksiği anlattım...kimse oralı deyil...deneyen bile yok...vede cevap yazan......

Kaldıki konuya kimse cevap yazmamış diye böyle bir mesaj yazmak bu sorunu çözmek demek değildir.İnsanların size tepki göstermesinden başka bir şeye yaramaz görüldüğü üzere.

Sorunu anasafanın geliştiricisi arkadaşa bildiriyorum SDN kaynaklı bir durumsa en kısa sürede çözülür.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hadi bakalım.Teşekkürler [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

Yazılım ekibinin konudan haberi var. Çalışıyorlar. Sonuç aldığımızda sizinle de paylaşacağız.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben sdn ye düzgün ve seviyeli bir forum diye üye oldum...vede eksik gördüğüm şeyin konusunu açtım...torunum yaşındaki birinin saygısız cevabı ister istemez o cevap düzeyinde cevap yazmama neden oldu...
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum...forum hakkında olumsuzlukları dile getirmeye devam edeceğim...
saygılar.

"Kaldıki konuya kimse cevap yazmamış diye böyle bir mesaj yazmak bu sorunu çözmek demek değildir.İnsanların size tepki göstermesinden başka bir şeye yaramaz görüldüğü üzere."
tepki gösteren kişinin durum hakkında en ufak bilgisi yok...sırf polemik için cevap yazmıştır...diğer yazan arkadaşların durumdan haberleri var olmayanda deneyip böyle bir eksiği gözlemlemişlerdir...
yapıcı olmak için eleştirilere açık olmalıyız...
"yenildik amma ezilmedik"mantığı çözüm deyildir...neden yenildik araştırılmalıdır...
forumun o durumu beni rahatsız ettiği için o konuyu açtım....kimsenin ilgilenmemesi konusunu beki ifrata kaçarak anlattım..o şekilde anlatmamış olsaidim forum listesinden silinip gidecekti..amma enaz konu hakkında birçok kişinin bilgisi var.saygılar

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
harp çıkmadan ilgilenilip düzeltilse daha şık olurdu....
durum düzelmiş.