Rüstembey
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
başlıkta belirttim w7 ve w8 de ie ile sdn yi açınca sayfa yukarı kayıyor kapat ve küçültme barı görünmüyor..ben sorunun sdn den kaynaklı olduğunu düşünüyorum......
servis sağlayıcı seçimi tercih meselesidir..hiçbiri kendi üretimim deyil eniyiyi sunanı kullanırım..ff hariç diğerleri kurulu zaten..ben ff ile anlaşamadım ya kullanmasını bilmiyorum(senelerdir)veya bana kötüleri denk geliyor...şunuda belirteyim ie 9-10 benim için mükemmel sağlayıcılardır....
konumuz zaten tercihler deyil...bu hata SDN den kaynaklı amma kimseden ses çıkmıyor.."modeme giremiyorum"sorusuna UYARI verenler nerede..merak ettim??
sitemi ve soruyu anlamanı zaten beklemiyorum.....edebiyat dersinde deyiliz...teknoloji forumu burası...edebiyatı okuyalı çok uzun yıllar oldu...soru hakkında bilgin varsaki olduğunu zannetmiyorum..yalandan kalem pehlivanlığı yapma..yağ çekme.Ilk olarak "deyil" değil doğrusu "değil"'dir. Ilk mesajında da aynı hatayı yapmışsın. 2.si internet explorer ya da firefox bir servis sağlayıcı değil, internet tarayıcıdır. 3.sü bu kadar sitemini anlamış değilim, kimse gelip yardım etmek zorunda değil.
emekli aylığımı kesmesinler başka lütuf istemem..sorunu gayet açık yazdım..w7-8 ie de sdn ye girince sayfa yukarı kayıyor...devamında teşekkür ederim yeterince yardımcı oldunuz...Sitem etmeden önce soru sormayı öğrenelim lütfen. Bu forumda cevapsız kalan soru sayısı çok azdır. Ama sana bu konudan ceza verebilecek yetkiye sahip bilgi alanları farklı 30 arkadaşım bulunurken, bu konuda bilgisi olan arkadaşım 3-4 adettir. Şimdi ben ie8 ile denedim, bir problem göremedim. Ekran görüntüsü paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz.
hilal cebecinin g..tü için açılan başlık ikinci sayfasına ulaştı...(sözüm ona)teknoloji forumuna forumla ilgili eksiği anlattım...kimse oralı deyil...deneyen bile yok...vede cevap yazan......