yavuz_4106
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 51
Haklısın ustaYa gençler ben sıkılmaktan sıkıldığım için sıkılmaktansa sıkılmamak en mantıklı sıkılmaktır diyorum her zaman![]()

Haklısın ustaYa gençler ben sıkılmaktan sıkıldığım için sıkılmaktansa sıkılmamak en mantıklı sıkılmaktır diyorum her zaman![]()
lütfen ben dead sara manyağıyımGel yanıma bi gitar calayım sıkıntı 0 ama aksam uyuyamazsın bas agrısından.
yok artık !!evet kim kapçak kızı real madridli direk atağa geçti 3d clan ise sohpeti ilerletip işini sağlama almak istiyor
özeldeki mesajları görüntüleyemediğimizden maça başka kimlerin dahil olduğunu göremiyoruz![]()
koptum geliyorumBu perşembe berline gidecem 3 günlüğüne bana takıl can sıkıntı kalmaz![]()
geçen iki dürüm yedim ölüyodumbu na gülerim işte..
can sıkıntısına en ıyı gelecek olan şey bolca atıstırmak yemek yemek yemek yemek .......genelde ınsanların en buyuk problemı budur...sıkılınca durmadan yemek....
aha benHuysuz şirin
![]()
höng :huh:Ya gençler ben sıkılmaktan sıkıldığım için sıkılmaktansa sıkılmamak en mantıklı sıkılmaktır diyorum her zaman![]()
lütfen ben dead sara manyağıyım
yok artık !!
koptum geliyorum
geçen iki dürüm yedim ölüyodumama yine yapmaya hayır demem
aha ben
höng :huh:
pink floyd unuturmu hiç cık cık cıkBen A7X ve Guns N Roses HayranıyımLead Gitar Kullanıyorum Sıkıntı 0
![]()
pink floyd unuturmu hiç cık cık cık![]()
ahahah saçları fena adamın![]()
![]()
Ozellikle o slash
Hele Metallica Ve Nirvana
Unutulurmu
![]()
aynen Tom Araya da ona benziyoÖyle yapacak birsey yok adam tarz![]()
aynen Tom Araya da ona benziyo![]()
aynen Tom Araya da ona benziyo![]()
siyah gitar çok hoşTom aray ı bi beyenemedim
![]()
Benim gitarın abisi
Ve adam Hep gülüyor![]()
Lead Elektro 2 Side Solo için
2 Side aynı marka Gibson
Sarı gitar Slash ın elinden ayırmadıgı gitar3000 TL
Artislik olmasın
kirk hammet ın saclarıda bi acayip![]()
ben siyaha bayıldımnerdeyse bütün gitaristlerin saçı bi acayip
![]()
![]()
bulma ihtimalim çok azDüzgün bi tane gitarist bulursan haber ver
![]()
bulma ihtimalim çok azo bu değil bilgisayarın başından kalkamıyorum ayrıca belim ağrıdı
![]()
bulma ihtimalim çok azo bu değil bilgisayarın başından kalkamıyorum ayrıca belim ağrıdı
![]()
yok ben almıyımAz kalk spor yap![]()
demek aynı durumdayızSüpermiş :S çatlamak üzere olduğumu , ciddi anlamda depresyona mı giriyorum acep kıvamında hissettiğim zamanlardayım... çok ii anlıyorum.
ohaaaaaaKız Herman Li nin senden uzun sacları var![]()
.D
![]()
![]()
yok ben almıyımbizim evde niye havuz yok...onu geçtim tenis kortu, disco, mini sinema salonu da yok... ondan sonra niye hep bilgisayar başındasın? napayım.
demek aynı durumdayız
ohaaaaaa![]()
inanmıyorum havuz mu dedinGel buraya ozaman![]()
macbook u havuza goturuyordum fırca yedim abimden
![]()
adam şanslıEvet izmir bahçeşehir![]()
var seni öldürüp yerine ben geçcemYapacak birsey yok![]()
yepalışkanlık olarak gülücük koyuyorum artık
bu hafta dan sora bi aksiyon bulmalıyım oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyf
benim ekşınım hazır haftanın 5 günü sabahın köründe 7 de kalkıp dersaneye gitmek gibi meselayepalışkanlık olarak gülücük koyuyorum artık
bu hafta dan sora bi aksiyon bulmalıyım oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyf
var seni öldürüp yerine ben geçcem![]()