• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sıkılmaktan da sıkıldım

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gel yanıma bi gitar calayım sıkıntı 0 ama aksam uyuyamazsın bas agrısından.
lütfen ben dead sara manyağıyım :D

evet kim kapçak kızı real madridli direk atağa geçti 3d clan ise sohpeti ilerletip işini sağlama almak istiyor :)
özeldeki mesajları görüntüleyemediğimizden maça başka kimlerin dahil olduğunu göremiyoruz :)
yok artık !! :D

Bu perşembe berline gidecem 3 günlüğüne bana takıl can sıkıntı kalmaz ;)
koptum geliyorum :D

bu na gülerim işte..:D

can sıkıntısına en ıyı gelecek olan şey bolca atıstırmak yemek yemek yemek yemek .......genelde ınsanların en buyuk problemı budur...sıkılınca durmadan yemek....
geçen iki dürüm yedim ölüyodum :D ama yine yapmaya hayır demem :D

Huysuz şirin :D

211452_100000024292666_6240401_n.jpg
aha ben :D

Ya gençler ben sıkılmaktan sıkıldığım için sıkılmaktansa sıkılmamak en mantıklı sıkılmaktır diyorum her zaman ;)
höng :huh:

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
lütfen ben dead sara manyağıyım :D

yok artık !! :D

koptum geliyorum :D

geçen iki dürüm yedim ölüyodum :D ama yine yapmaya hayır demem :D

aha ben :D

höng :huh:

Ben A7X ve Guns N Roses Hayranıyım :) Lead Gitar Kullanıyorum Sıkıntı 0 :D Guns N Roses si bilmiyorsan sana Rock cu denmez :D

K44nn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süpermiş :S çatlamak üzere olduğumu , ciddi anlamda depresyona mı giriyorum acep kıvamında hissettiğim zamanlardayım... çok ii anlıyorum.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok ben almıyım :D bizim evde niye havuz yok...onu geçtim tenis kortu, disco, mini sinema salonu da yok... ondan sonra niye hep bilgisayar başındasın? napayım. :D

Süpermiş :S çatlamak üzere olduğumu , ciddi anlamda depresyona mı giriyorum acep kıvamında hissettiğim zamanlardayım... çok ii anlıyorum.
demek aynı durumdayız :)

Kız Herman Li nin senden uzun sacları var :D :D .D :D :D
ohaaaaaa :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok ben almıyım :D bizim evde niye havuz yok...onu geçtim tenis kortu, disco, mini sinema salonu da yok... ondan sonra niye hep bilgisayar başındasın? napayım. :D

demek aynı durumdayız :)

ohaaaaaa :D

Gel buraya ozaman :D :D macbook u havuza goturuyordum fırca yedim abimden :D

K44nn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yep :) alışkanlık olarak gülücük koyuyorum artık :D bu hafta dan sora bi aksiyon bulmalıyım oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyf

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yep :) alışkanlık olarak gülücük koyuyorum artık :D bu hafta dan sora bi aksiyon bulmalıyım oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyf
benim ekşınım hazır haftanın 5 günü sabahın köründe 7 de kalkıp dersaneye gitmek gibi mesela :( sanırım bayılcam :D

K44nn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu izmir meselesinin üzerine pis eğildim :)))) miskha die bi yer wardı noldu duruyo mu :D aziz mübarek gün abbaaav :D