Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler sizlere bir sorum olucak.Hayırlısıyla yakın zamanda S3 ütopyasına geçiş yapmış oluyorum :) Bu canavarı alırken nelere dikkat etmeliyim?Bir arkadaş test menüsü kodunu söylemişti ama bulamadım :S

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar @SamsungGalaxyS3 nickli arkadaşın yazısında farkettim de bu spot s3 nasıl oluyor kaçak gelip imeisi değiştirilenler değil mi?? yani benim tahminim o yönde yoksa dışardan alınıp pasaport kaydı ile kullanılanlar da mı spot????

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar @SamsungGalaxyS3 nickli arkadaşın yazısında farkettim de bu spot s3 nasıl oluyor kaçak gelip imeisi değiştirilenler değil mi?? yani benim tahminim o yönde yoksa dışardan alınıp pasaport kaydı ile kullanılanlar da mı spot????
kvk genpa başarı vs buna benzer bir garantisi yok bozulursa ücretini cebinden ödersin.
cihaza birşey olduğunda hak talep edemezsin kapanma riski de var...

Beyler sizlere bir sorum olucak.Hayırlısıyla yakın zamanda S3 ütopyasına geçiş yapmış oluyorum :) Bu canavarı alırken nelere dikkat etmeliyim?Bir arkadaş test menüsü kodunu söylemişti ama bulamadım :S
alacağın mağazaya dikkat et 2 yıl garantisi olsun adam gibi de bir kılıf al gerisi teferruat

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah aşkına sen bali yapma
16 yaşındaki bir insan ufak değil.
zamanında padişahlarımızdan 2. murad 17 yaşında
fatih sultan mehmet ise 12 yaşında tahta çıkmış insanlar...
yani demem o ki aradaki farka bak. adam bunu anlayamıyorsa yemişim müsemmasını[/QUOTE]
Tabi burada sonuna kadar haklısınız,ne desek yalan olur :) 16 yaş da az değil tabiatıyla.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tarayıcıya girdikten sonra sol altta bulunan menü tuşundan yararlanarak parlaklık ve renk ayarlarına giriyorsun daha sonrasında en üstte bulunan şeyi otomatikten çıkarıp üstte bulunan mavi çubuğu fulledikten sonra altta yazan VARSAYILAN'a basıyorsun resim ekleyebilirim istersen.

Cok tesekkurler hallettim :)

Reaksiyon puanı
2,148
Odin ile güncellemeyi dert etmezsen odinle güncelle derim. Bul bi yerden xxblg8'i çak odinle.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Reaksiyon puanı
2,148
birde pasaport kaydı ile bu güncelleme olaylarında bir sorun falan olmuyor değil mi???

Pasaportun ilgisi sadece şu, devlet telefonunu kayıt ettirdin mi kaçak mı diye bakıyor kaçaksa hattını kullanamıyorsun. Imei falan aynı kaldığı için güncellemeden sorun çıkmaz, belki imei çaktırsan bile sorun çıkmaz imeilere bakıyor mu güncellerken bakmıyor mu bilmiyorum.

XXBLFB ile arasında fark var mı XXBLG8'in ? Sende XXBLG8 mi var ?

BLFB'yi çok kullanmadım valla ne farkı vardır bilmem, BLG6 kullanıyorum ben daha doğrusu Omega Rom v10 XXBLG6 tabanlı.

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar iyi sabahlar, bir süredir ayrıntılı bir şekilde araştırma yapıyorum ve s3 almak için gün sayıyorum fakat sorunum şu ki; sözlüklerde henüz olumsuz yorum almamış bir alışveriş sitesinden alacağım ve cihazın kalitesini test etmek için ilk etapta *#0*# komutu kullanmam pek olanaklı değil. Kargo ile geleceği için ve gerekirse tutanak ile iadeyi kullanabilmek için cihazın kullanılmamış olması gerekiyor. Bana bu konuda önerileriniz nedir, bilmediğim ve ya yanlış bildiğim şeyler varsa fikirlerinizi bekliyorum.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 güzel telefonda stabil bir telefon deil. bazen takılmalar yapıyor. mesela bir oyun oynarken tuş kilidi düşmesine basıp kapatınca sonra tekrar açınca 5 saniye bekliyosun takıla takıla tekrar dönüyor oyuna

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
s3 güzel telefonda stabil bir telefon deil. bazen takılmalar yapıyor. mesela bir oyun oynarken tuş kilidi düşmesine basıp kapatınca sonra tekrar açınca 5 saniye bekliyosun takıla takıla tekrar dönüyor oyuna

Dostum inan bana senin telefonun bozuk, kullandığım en stabil telefon, tabi senin stabilliğin anlamını bilip bilmediğinden şüpheliyim. Bu arada bende de ipad 2 var, Garage Band oynarken tuşu kilidini kapatıp açıyorum, 5-6 saniye sesler bozuk çıkıyor.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70

Bu adama artık biri dur desin !!!
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION]

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu adama artık biri dur desin !!!
@lordarcual @SamsungGalaxyS3
Yeni gördüm sen diyince Baba.

Yaf kardeşim nasıl kasıyor ya elinde olan telefon şu anda dünya üzerindeki en iyi telefon. Yaf bırak bu işleri git Jelly Bean yükle git root at ne bilim sövdürecen sonunda oruçlu oruçlu sövecem sana. Eğer kasıyorsa Overclock filan yap. Telefonu tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorsun sonra "bu telefon kasıyor bu telefon böyle bu telefon şöyle dünyanın en iyi telefonu kasıyor" yaf bırak ya. En iyisi sen git bir tane İphone 4S al İos sınırlarını sonuna kadar kullanıyor İos en stabil işletim sistemi ! Git sen Android kullanma yaf. Git başka spot ürün filan al ne bilim kendini aşağıya at. Bir daha yazarsan kasıyor diye sol alt köşede yıldızın sağ tarafında bulunan üçgen içindeki ünlem işaretini kullanacağım. Yaf @ReDo şu ergene sen bir şeyler söyle sende kullanıyorsun telefonu hiç bir kasılma var mı ? Sen söyle. Sussun şu ergen ya SDN'ye girmiyeceğim yakında şu ergen yüzünden.

Edit : Ergen git birde "Stabil"in ne demek olduğunu öğren.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]

Tel gayet sağlam çalışmakta ve o kadar oyun oynadım bir kere bile teklemedi.

[MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION]

PC oyunu mu kurdun yoksa ?