- Reaksiyon puanı
- 242
Liseyi özledim l*n.O tarih hocasının inadına bana soru sormasını ve benim yorumsuz tavrımı özledim. 

hocam o iş evde olmaz. hoş olur mu, ondan da emin değilim. her modelin ekran kartı değişir mi, değişebilse bile teknik servis buna yanaşır mı; bilemiyorum. emin olmak için arayıp sormak gerek. olursa ekstra para alırlar tabi. tahminimce pc tarafındaki güçlü ekran kartlarına eşdeğer bir fiyat çekerler. elindeki eski ekran kartı da işine yaramaz. belki servis belli bir fiyata alır.Hocam peki yükseltme ücreti mi alırlar? Elimde kalmasa daha iyi olur 525M değerlensin
Dell teknik servisi eve geliyor diyorlardı sorun falan olunca, yerinde garanti yani. Böyle birşey istesem gelirler mi benim mi gitmem gerek yoksa.
Kasa mı daha iyi olur yoksa bu notebook yükseltme mi f/p açısından?
dar görüşlü,kendi bildiğinden başka bişeyi yapmayan, geri kafalı , at gözlüğü takan insanlardan bıktım artık
Patentinimi aldında benmi bilmiyorumBenim olanı geri gelip bana satma,orinal ol orjinal 2 dk![]()
superonline fiber internette nakil yaparken de para alıyorlar arkadas alt üstü aynı kabloyu benim modeme tekrar takacaksın tek farkı yeni evimde takacaksın 100 lira nedir ya
arayıp tehdit et. bu parayı alırsanız başka servise geçerim de.
Burdayım kardeşim buyur..?Nerdesin @-Beneficence-?
Burdayım kardeşim buyur..?
Fırtına öncesi sessizlikKaç gündür sessizsin ya da bana öyle geliyor![]()
S3 ü satıp yükseltme yapabilirsin hocam hem bu iş yatmamış olurBenim sadık yarim kasadır![]()
S3 ü satıp yükseltme yapabilirsin hocam hem bu iş yatmamış olur![]()
![]()