221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
İsimde memenet yok bizimki KASKİ asalet akıyor![]()
![]()
O bizi kasar hocam

İsimde memenet yok bizimki KASKİ asalet akıyor![]()
![]()
Bu nasıl bir kartmış hocam üstelik bide yeni nesil hiçmi bir yerde fiyat yazmaz bende aradım sadece bulabildiğim bu
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html
Fiyat uygun aslında notebook'uma uyarsa bi de bulursam eğer hiç kasa falan toplamama gerek kalmaz.
![]()
http://www.notebookcheck-tr.com/GeForce-GTX-680M-vs-Radeon-HD-7970M.78313.0.html
670m'den 7970m'e yükseltmek 150 ise, direk 7970m çok pahalı olur ama :/
Hmm o yükseltme miymiş. Peki tek başına ne kadar olur dersiniz? Ona vereceğim parayla kasa toplasam daha performanslı olur mu? Açıkçası çok kararsızım yeni kasa mı alayım mevcut laptopuma ekran kartı mı alayım diye.
Satılsa baya yüksek olur, ve zaten mobil ekran kartını ayrı olarak bulmak çok zor oluyor. Bende vaktinde laptobu yükseltmeyi düşündüm 6970m'e, ama hiç bir yerde bulamadım kasaya geçtim. Türkiyede 800tlden az olmaz gibime geliyor.
Katılıyorum, +1, rep, bonusBurada SASKİ
![]()
SASKİ o da ilginç![]()
Aynen, 40 Yıllık ADASU oldu SASKİ ben de anlamadım![]()
800 ise iyi yine hocam bu performansta kasayı en az 2000'e yapabiliriz. Ama ekran kartını bulmak zor sanırım bunu da yapamayacağız.
Bana Rihanna albümlerinin olduğu torrent dosyası lazım![]()
Tabi emin olamadan söylüyorum, kasa modeli 7970 1000tl bu da o fiyatlarda olur gibi. Ben vaktinde çook araştırdım, bilgisayarımda uyumluydu, ama maalesef bulamadım. Ama servis değiştirir gibime geliyor, tabi çook paraya.
İndir zamunda dan Flac olarak
Hmmm,arattım o şekilde bu çıktı sadece :/
![]()
onu ancak teknik servis halleder hocam.Eyvallah usta sana da
Notebook'a ekran kartı alayım diyorum, nereden bulabiliriz AMD Radeon HD 7970M fiyatını bile bulamadım internette.
onu ancak teknik servis halleder hocam.![]()
Dinlediğin sanatçının neyseBana Rihanna albümlerinin olduğu torrent dosyası lazım![]()
Dinlediğin sanatçının neyse![]()
![]()
İvi'mi dinlemeye,indirmeye senin donanım yetmez bi ara laptop'la ankaraya gelimde ses duy birazYok len bi parçası hoşuma gitti bulamadım o parçayı,dedim komple gelmişini geçmişini indireyim dedim
İvi'den iyidir hiç yoktan![]()
İvi'mi dinlemeye,indirmeye senin donanım yetmez bi ara laptop'la ankaraya gelimde ses duy biraz![]()
Gelmek isteyim paramla ankaraya duble yol yaparımSenin Ankara'ya gelmeye paran yetmez![]()