Aziz Yıldırım: "Temizlenene kadar havuzdan çıkacağız"

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
saolasın [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
haberin başlığı konuşmadaki herhangi bir cümle olabilir bunada yazıyı yazan karar verir gerisi sadece yorum olur...

Haberi yapan rtsbora olsaydı istediği başlığı atabilirdi. Ama alıntı yaptığı haberin başlığı değiştirirse ben burda art niyet ararım.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şimdi oldu Kaynaktaki Başlık ile bu başlık aynı oldu sorun Halloldu bence.
Mübarek Günde İnsanları Günaha sokmayın Lütfen.
Teşekkürler [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Neden değişiyor başlık ? Ne vardı eskisinde ? Aziz beyin ağzından çıkan kelime başlık olarak atılmış ne olacak ? Olmayan bir kelime değil ya ?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
siz farklı yorumlayabilirsiniz ancak bu konuşma yıldırımın şikeyi kabullendiğini gösterir.

"yapmışsam" ne demek? ya yapmışsındır ya yapmamışsındır. öncce "yapmadım" deyip sonra "yapmışsam" demek üstü kapalı kabul etmektir.

neyse daha fazla uzatmicam. haber ve görüntü ortada. önce "böyle bir sözü yok" dediniz; şimdi de "o manada söylemedi" diyorsunuz. siz her türlü savunacak birşey buluyorsunuz. :)

adam orda takımlar ve kişileri ayıran kanunun değişmemesini savunuyor ve örnek veriyor ben yaptıysam kendim için değil takım için yapmışımdır diyor .. anlayamıyacak kadar seviyeniz yok galiba

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben aziz yıldırımın yerinde olsam halime şükreder daha da sesimi çıkartmazdım ..(!)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Birde bir şey soracağım.Bu havuz olayı nedir ? Havuzdan çıkarlarsa ne gibi sorun ortaya çıkar ? Pek bilgim yok açıkcası :)) havuzdan ..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adam orda takımlar ve kişileri ayıran kanunun değişmemesini savunuyor ve örnek veriyor ben yaptıysam kendim için değil takım için yapmışımdır diyor .. anlayamıyacak kadar seviyeniz yok galiba
sizinle seviye tartışmasına girecek değilim. tekrar söylüyorum önce "böyle bir sözü yok" denildi şimidi de "başka şeyi kastetti" deniliyor. umarım bir gün şapkayı önünüze koyup ciddi ciddi düşünecek fırsatınız olur. :)

Birde bir şey soracağım.Bu havuz olayı nedir ? Havuzdan çıkarlarsa ne gibi sorun ortaya çıkar ? Pek bilgim yok açıkcası :)) havuzdan ..
hiçbir kulüp havuzdan canı isteyince çıkamaz. bunun her türlü hukuki önlemi mevcuttur. bunlar taraftarın gönlünü alnamaya yönelik söylemler. tabi bir de TFFye mesaj niteliği var.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yayın Gelirleri bir Havuza aktarılıyor.Ve tüm kulüplere belirlenen miktarlarda buradan gelir aktarılıyor.Olay Budur.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sizinle seviye tartışmasına girecek değilim. tekrar söylüyorum önce "böyle bir sözü yok" denildi şimidi de "başka şeyi kastetti" deniliyor. umarım bir gün şapkayı önünüze koyup ciddi ciddi düşünecek fırsatınız olur. :)

ben mi söyledim ben başından sonuna kadar izledim ve anladığım gözlediğim şeyi söyledim başkanımız orda örnek verdi '' yapmış olsam bile '' yaptım demek mi ? bence değil

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım kendim için değil bu nasıl sözdür arkadaş ya bu adam dört duvar arasında fazla kalmış :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben mi söyledim ben başından sonuna kadar izledim ve anladığım gözlediğim şeyi söyledim başkanımız orda örnek verdi '' yapmış olsam bile '' yaptım demek mi ? bence değil
ben de zaten "söylendi" dedim. siz söylediniz demedim. konunun başından sonuna kadarki söylemleri kastettim.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben de zaten "söylendi" dedim. siz söylediniz demedim. konunun başından sonuna kadarki söylemleri kastettim.

peki neyse böyle konular açıp daha fazla tartışma yaratmıyalım arkadaşım biraz daha düşünceli olalım lütfen

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sanırım cümlenin orjinali bu;

"Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız"

Ama,

Lig tv nin verdiği haberde böyle bir cümle yok.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lick tv verir mı o da fb yandası zaten.....

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@rtsbora lafın bana biliyorum.
paylaştığın haberde konuşma metni mevcut ben de link verdim dedin. konuşma metninde böyle birşey var mı? Yok.
ben konuşmasını izlemedim sadece metinden yola çıkarak yorumumu belirttim.
Konuşmada ise adam kişilerin ve kurumların ayrılmasından bahsediyor. Siz de bunu "ben şike yaptım" dediye getiriyorsunuz.
diyecek söz bulamıyorum Fenerbahçe düşmanlığı milletin iliklerine işlemiş. hergün Fener'e nasıl vursam nerden vursam diye düşünüyor millet.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Neyse beyler,

Ben kaçıyorum.Sizlere iyi akşamlar.

Umarım kavgasız gürültüsüz bir konu olur.

40-45 dk sonra iftar vakti gelecek.Birbirinizi üzmeyin.DEĞMEZ.

Haydi ben kaçtım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@rtsbora lafın bana biliyorum.
paylaştığın haberde konuşma metni mevcut ben de link verdim dedin. konuşma metninde böyle birşey var mı? Yok.
ben konuşmasını izlemedim sadece metinden yola çıkarak yorumumu belirttim.
Konuşmada ise adam kişilerin ve kurumların ayrılmasından bahsediyor. Siz de bunu "ben şike yaptım" dediye getiriyorsunuz.
diyecek söz bulamıyorum Fenerbahçe düşmanlığı milletin iliklerine işlemiş. hergün Fener'e nasıl vursam nerden vursam diye düşünüyor millet.
lafım direk size değildi. aziz yıldırımın böyle bir sözünün olmadığını söyleyen herkese idi.

tekrarlıyorum; önce "böyle bir söz metinde yok" denildi. burdan yola çıkarak bu sözün olmadığı iddia edildi. sonra arkadaş görüntüyü paylaştı. bu defa da kastedilenin başka olduğu iddia edildi.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lafım direk size değildi. aziz yıldırımın böyle bir sözünün olmadığını söyleyen herkese idi.

tekrarlıyorum; önce "böyle bir söz metinde yok" denildi. burdan yola çıkarak bu sözün olmadığı iddia edildi. sonra arkadaş görüntüyü paylaştı. bu defa da kastedilenin başka olduğu iddia edildi.

bu kulübü bu duruma getirenleri her türlü savunulacak birşeyler bulunuyor. ben de buna hayret ediyorum.

metin ile görüntüde söylenenler tam uyuşmuyor sanırım metin eksik yazılmış.
savunulacak birşey çıkıyor çünkü iddiaların hepsi uydurma haber oluyor. tek amacı karalamak olan haberler çıkıyor.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bir başlık muhabbeti bu kadar uzamamalı.. basit bişi...

esas garip olan...

Divan konuşmasında bile hala başka takımlara sataşma , laf atma gayreti...

kendi işlerinizle ilgilenin millete çamur atacağınıza...

mahkemenin beraat kararı olmasına rağmen hala ...

neyse... artık bize bulaşmayın..

havuzdan mı çıkıyorsunuz, ligden mi çekiliyorsunuz ne yapıyorsanız yapın...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bi kısmını canlı izledim, galatasarayı hedef gösteriyodu aziz yıldırım, adam araştırmış araştırmış 76 yılındaki galatasaray göztepe maçını bulmuş :D sizinki o kadar uzak değil aziz yıldırım, 2010,2011 e bakmak yeterli...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adam diyorki uefa ya mektup yazanlar bu adam önce ne konuştunu öğrenmesi lazım ezbere konuşuyor ilk mektup yazan kendisi denizlispor macı icin cok komiksin aziz cok bunun kısa adı Aziz=fener=şike bu kadar basit

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haberin tam metnin de olmayan bir ifade nasıl oluyorda özet metinde ... diye konuştu şeklinde geçiyor. Ntvspordan bu tarz çirkinlik beklemezdim.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
izleyin izleyin iyi dinleyin cok komiksin azizzzzzzz aziz

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adam diyorki uefa ya mektup yazanlar bu adam önce ne konuştunu öğrenmesi lazım ezbere konuşuyor ilk mektup yazan kendisi denizlispor macı icin cok komiksin aziz cok bunun kısa adı Aziz=fener=şike bu kadar basit
kendi yazarken birşey yok; başkası yazınca vaaayyy! :D

bir söz vardır: sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı...