deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Başlık değişti.
Başka sorun var mı?
Başka sorun var mı?
haberin başlığı konuşmadaki herhangi bir cümle olabilir bunada yazıyı yazan karar verir gerisi sadece yorum olur...
siz farklı yorumlayabilirsiniz ancak bu konuşma yıldırımın şikeyi kabullendiğini gösterir.
"yapmışsam" ne demek? ya yapmışsındır ya yapmamışsındır. öncce "yapmadım" deyip sonra "yapmışsam" demek üstü kapalı kabul etmektir.
neyse daha fazla uzatmicam. haber ve görüntü ortada. önce "böyle bir sözü yok" dediniz; şimdi de "o manada söylemedi" diyorsunuz. siz her türlü savunacak birşey buluyorsunuz.![]()
Neden değişiyor başlık ? Ne vardı eskisinde ? Aziz beyin ağzından çıkan kelime başlık olarak atılmış ne olacak ? Olmayan bir kelime değil ya ?
sizinle seviye tartışmasına girecek değilim. tekrar söylüyorum önce "böyle bir sözü yok" denildi şimidi de "başka şeyi kastetti" deniliyor. umarım bir gün şapkayı önünüze koyup ciddi ciddi düşünecek fırsatınız olur.adam orda takımlar ve kişileri ayıran kanunun değişmemesini savunuyor ve örnek veriyor ben yaptıysam kendim için değil takım için yapmışımdır diyor .. anlayamıyacak kadar seviyeniz yok galiba
hiçbir kulüp havuzdan canı isteyince çıkamaz. bunun her türlü hukuki önlemi mevcuttur. bunlar taraftarın gönlünü alnamaya yönelik söylemler. tabi bir de TFFye mesaj niteliği var.Birde bir şey soracağım.Bu havuz olayı nedir ? Havuzdan çıkarlarsa ne gibi sorun ortaya çıkar ? Pek bilgim yok açıkcası) havuzdan ..
Yayın Gelirleri bir Havuza aktarılıyor.Ve tüm kulüplere belirlenen miktarlarda buradan gelir aktarılıyor.Olay Budur.Birde bir şey soracağım.Bu havuz olayı nedir ? Havuzdan çıkarlarsa ne gibi sorun ortaya çıkar ? Pek bilgim yok açıkcası) havuzdan ..
sizinle seviye tartışmasına girecek değilim. tekrar söylüyorum önce "böyle bir sözü yok" denildi şimidi de "başka şeyi kastetti" deniliyor. umarım bir gün şapkayı önünüze koyup ciddi ciddi düşünecek fırsatınız olur.![]()
ben de zaten "söylendi" dedim. siz söylediniz demedim. konunun başından sonuna kadarki söylemleri kastettim.ben mi söyledim ben başından sonuna kadar izledim ve anladığım gözlediğim şeyi söyledim başkanımız orda örnek verdi '' yapmış olsam bile '' yaptım demek mi ? bence değil
ben de zaten "söylendi" dedim. siz söylediniz demedim. konunun başından sonuna kadarki söylemleri kastettim.
"Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız"
Sanırım cümlenin orjinali bu;
Ama,
Lig tv nin verdiği haberde böyle bir cümle yok.
lafım direk size değildi. aziz yıldırımın böyle bir sözünün olmadığını söyleyen herkese idi.@rtsbora lafın bana biliyorum.
paylaştığın haberde konuşma metni mevcut ben de link verdim dedin. konuşma metninde böyle birşey var mı? Yok.
ben konuşmasını izlemedim sadece metinden yola çıkarak yorumumu belirttim.
Konuşmada ise adam kişilerin ve kurumların ayrılmasından bahsediyor. Siz de bunu "ben şike yaptım" dediye getiriyorsunuz.
diyecek söz bulamıyorum Fenerbahçe düşmanlığı milletin iliklerine işlemiş. hergün Fener'e nasıl vursam nerden vursam diye düşünüyor millet.
lafım direk size değildi. aziz yıldırımın böyle bir sözünün olmadığını söyleyen herkese idi.
tekrarlıyorum; önce "böyle bir söz metinde yok" denildi. burdan yola çıkarak bu sözün olmadığı iddia edildi. sonra arkadaş görüntüyü paylaştı. bu defa da kastedilenin başka olduğu iddia edildi.
bu kulübü bu duruma getirenleri her türlü savunulacak birşeyler bulunuyor. ben de buna hayret ediyorum.
kendi yazarken birşey yok; başkası yazınca vaaayyy!adam diyorki uefa ya mektup yazanlar bu adam önce ne konuştunu öğrenmesi lazım ezbere konuşuyor ilk mektup yazan kendisi denizlispor macı icin cok komiksin aziz cok bunun kısa adı Aziz=fener=şike bu kadar basit