Türkiye'de yaşanmış komik olaylar

xsxixsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İste turklerin garip olaylari
Kütahya'daki Zeus Bar'ın açılışındaki lazer gösterisi UFO sanılınca, yeni yılda lazer gösterisine izin verilmedi. 1 OCAK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konya'da içip silahlarına sarılan magandalar, Ereğli'deki 2 bin 900 yıllık İvriz Kaya Tapınağı'nı hedef aldı. Anıtın 'vurulan' burnu kırıldı. 12 OCAK

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsun'da bir bankanın Mecidiye Şubesi'ni soyan Mehmet Murat Pas (22), iki ay sonra aynı şubeye para yatırmaya kalkınca yakalandı. 14 OCAK

Bursa'da manavda sivribiber kalmadığını öğrenen Sezer Kırbıyıklı (30), 'Bu nasıl manav?!' diyerek domatesleri kurşunladı. 22 OCAK

Zonguldak'taki 1. Hamsi Festivali'nde kurulan 2002 metrelik 'Dünyanın En Uzun Mangalı' için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuruldu. Ancak 7bin ızgaranın 2 bin 500'ü çalındı. 27 OCAK

Erzurum'da tarihi koç heykelini evinin önüne çeşme yapmak isteyen adam yakalandı.

Adapazarı'nda İnsan Hakları Ulusal Komitesi Başkanlığı'nca mahkûmlar arasında düzenlenen resim yarışmasında mansiyon kazanan Gültekin Toker'in ödülü, tahliye olduğu için evine götürüldü. Polisi gören Toker kaçtı, ödül için geldiklerini öğrenince döndü. 28 ŞUBAT

Samsun'da otobüs durağı çalındı. 24 MART

'Herkese bir cami' gerçek oldu

Adana Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği horoz dövüşü yaptırırken yakalandı. 3 NİSAN

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yurtdışından getirdiği timsaha 'Hıdır' adını verince, Hıdır Gürcan adlı vatandaş bunu hakaret olarak algıladı. 'İnsan' Hıdır, savcılığa başvurdu. 4 NİSAN

Erzurum'un Boşçakmak köylüleri, dört katlı apartman büyüklüğündeki kayayı, köylerine düşmesin diye halatla bağladı. 24 NİSAN

Sivas'ta 732 yıllık tarihi bir mermer, kimliği meçhul 'meraklılar' tarafından, plastik olup olmadığının anlaşılması amacıyla kırıldı. 28 NİSAN

Bursa İnegöl'e bağlı 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kişilik cami yapıldı. 29 NİSAN

Antalya'da iki kızıyla evden kaçan oryantal Hatice Topçu, eşi Celal Topçu'nun pantolonlarını, 'Takip etmemesi için' yanında götürdü. 2 MAYIS

'Sexsüel Prodectör' kartviziti
Radarı önceden haber veren ve kendisine yurtdışından gelen aleti gazete ilanıyla satmak isteyen adam yakalandı. 25 MAYIS

Edremitli 'kadın satıcısı' Halil Kazancı kartvizit bastırdı, üzerine lakabı olan 'Pele', meslek hanesine de 'Muhabbet Tellalı' anlamında 'Sexsüel Prodectör' yazdırdı (orijinal yazıdır). 31 MAYIS

Trabzon'da bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmediğine dair rapor isteyen Mehmet Mısırlı'ya (46) 'deli raporu' verildi.

Zonguldak Limanı'na sığınan kuğuyu yediler.

Samsun'da kumaş yeme alışkanlığı bulunan adam, dayanamayıp eşinin çeyizini de yiyince, boşanma davasıyla karşılaştı. 5 HAZİRAN

Buca Belediyesi'nin bedava elektriğini kullanan Kuran kursu, elektrik satarken yakalandı.

Tangalı turiste 'antik' yasak

Savaş Ay, programına ünlü benzerlerini çıkardı, araya gerçek Ciguli'yi de soktu. Ciguli, benzerlik yarışmasında üçüncü oldu. 24 HAZİRAN

Fransa'da oynanan Türkiye - Brezilya maçında, fotoğraf makinesini sahaya fırlatan Türk'ü, polis filmi tab ettirerek buldu. 8 TEMMUZ

178 ALO - RTÜK hattına başvuran biri, Sütaş reklamında gol atan inek Ayraniç'in memelerinin görünmesinden şikâyetçi oldu. 16 TEMMUZ

Başbakan Erdoğan, attan düştü. 30 TEMMUZ

POPSAV'ın 'Korsana Hayır!' eylemine katılan şarkıcılar Cağaloğlu'ndaki valilik binasına yürüme kararı aldı. Ancak sıcak yüzünden vazgeçip taksiye bindi. 31 TEMMUZ

Sanayi Bakanı Ali Coşkun, 'Bakar mısınız?' diye seslenen kadına yanıt verdi: "Senin gibi kadına şimdiye kadar kimse bakmadı mı?" 7 AĞUSTOS

Umut Sanat, Lara Croft filmi tanıtımı için 'Türk Croft' yarışması başlattı. Kadın kahramanı canlandırmak için siteye 19 erkek başvurdu.

Asuman Krause, '1. Geleneksel Boru Döşeme Yarışması'na hakem oldu.

Pamukkale'deki antik kazının verimi, gezen tangalı turistler yüzünden düştü. Kazı başkanı İtalyan profesör çareyi, kazı alanına bikiniyle girmeyi yasaklayarak buldu. 9 EYLÜL

Malezya Kralı Kapalıçarşı'dan halı aldı. Kral'a ikram olarak çay getiren garsonlar, halılara çay döktü. 15 EYLÜL

Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli sağlık memuru Serkan Atasoy, eski gemi tayfası Cüneyt Veli'den iki saat yerine bakmasını istedi. Veli, elini kesen bir adama dikiş atarken bir doktor tarafından yakalandı. 4 EKİM

İzmir'de, İzmir ve Nürnberg Emniyet Güçleri arasındaki 'dostluk' maçı 3 - 0 devam ediyordu. Ancak Emniyet Müdürü Halil Tataş, 'Dostluk maçı berabere bitmeli' diyerek takıma yenilme talimatı verdi. Bu da olmayınca kaleciye 'Gol ye!' diye bağırdı. Maç 3 - 3 bitti. 5 EKİM

YER : Bozcaada
Bankamatikten para çekerken başka bir ülkede Elektrik çarpmasından ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz.
YER : Adapazarı
Siz hiç arabası ile yolda giderken Radyoda duyduğu göbek havasıyla coşup, göbek atmak için aracını kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracın altında kalıp ölen duydunuz mu. Söz konusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmiştir.

YER : Kocaeli, Dilovasi
Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanına girdiğinde, biri başkası gelip kazan kapısını kapatır ve kazanı ateşleyip ...

YER : Rize
Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren tası çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir başkası tarafından (cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır?

Dünyanın her yerinde insanlar berbere gidip tiras olurlar ama, Hiçbir berber, rahatlatmak amaciyla müsterinin kafasini saga sola kanirtirken adamin boynunu kirip onu öldürmemistir. Türkiye'de öldürmüstür.
Erzurum'da.

Örnegin, bir bankamatikten para çekmek için dügmeye bastiginizda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz ... Türkiye'de ölürsünüz.

Bir adam ayakkabisinin içine kaçan tastan kurtulmak için elektrik
diregine yaslanip ayakkabisini çikarip
silkelediginde, yoldan geçen bir baskasi onu elektrik çarptigini
sanmaz ve elektrikle baglantisini kesmek amaciyla
kafasina kürekle vurarak onu öldürdu
YER : Kayseri
Siz hiç karanlıkta iyi göremediğiniz için yakıt deposunun, tam dolup dolmadığını çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde buldunuz mu? Kayseri şehirler arası otobüs terminalinde 38 AS 991 plakalı yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlaşan mazotun parlaması ve muavinin yanık tedavisi için hasta haneye kaldırılması.
YER : Diyarbakır
Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna bağlanmış salıncaklardan oluşan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayı çalıştırırlar. Ancak sandalyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açılmasından dolayı durdurmak için şaltere ulaşamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekçilerden biri hayatini kaybetmiş,diğeri ise gördüğü uzun tedavilere rağmen eski sağlığına kavuşamamıştır.
YER : Karabük
Siz demir çelik haddehanesinde çalışan bir isçinin, sigarasını yakmak için 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçtiğini ve 2.450 santigrat derecedeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktığını duydunuz mu?
YER : Giresun
Siz hiç birisinin, diş ağrısından kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dağıttığını duydunuz mu?.
YER : İstanbul, Sultan beyli
Yuttuğu sineği öldürmek için ağzına Shelltox sıkıp, zehirlenerek kendiside ölen zamane uyanığını .....
YER : Erzurum
Birçok ülkede insanlar berbere gidip traş olurlar, ama hiçbir berber, masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırmaz.
YER : Bozcaada
Bankamatikten para çekerken başka bir ülkede Elektrik çarpmasından ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz.
YER : Adapazarı
Siz hiç arabası ile yolda giderken Radyoda duyduğu göbek havasıyla coşup, göbek atmak için aracını kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracın altında kalıp ölen duydunuz mu. Söz konusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmiştir.
YER : Kocaeli, Dilovasi
Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanına girdiğinde, biri başkası gelip kazan kapısını kapatır ve kazanı ateşleyip ...
YER : Rize
Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren tası çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir başkası tarafından (cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır?

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Böyle içerikler genelde 13-15 arası gençlerin bir hevesle açtığı bedava forumlarda olur. :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Kişisel olarak içeriği beğenmedim. Bu tarz içeriklerin SDN Foruma yakışmadığını belirttim. Bunun adam olmayla bir alakası yok. Kaldı ki kendimi bir şey zannetmiyorum. Normal üye gibi fikrimi belirttim.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kişisel olarak içeriği beğenmedim. Bu tarz içeriklerin SDN Foruma yakışmadığını belirttim. Bunun adam olmayla bir alakası yok. Kaldı ki kendimi bir şey zannetmiyorum. Normal üye gibi fikrimi belirttim.

Aynı görüşteyim.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İşin ilginci yazıdaki çoğu olayı duydum; ama kendi ilçemde olan olayı duymamıştım. :)

Birbirinizi aşağılayıcı, küçük düşürücü ifadeler kullanmadan konuşursanız daha iyi olur. OnLT bu konuda örnek olman gerekir moderatör olarak.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Forum Dünyası ile yeni yeni tanışan üyelerin açtığı konular genellikle ;

-Forum oyunu
-Komik Video
-Komik Resim
-Komik Yazı vs.vs.

Ya da

-Program paylaşmak.

Gibi konulardır.
Ve "emeğe saygı" beklentisi ile açılır.

Forum aleminde 7 8 9 10 sene geçirmiş kişiler böyle konuları görünce tabi delleniyor ( Ben gibi ) Çünkü defalarca görmüştür

energyy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynı görüşteyim.
'Herkese bir cami' gerçek oldu .. ne alaka ??

Forum Dünyası ile yeni yeni tanışan üyelerin açtığı konular genellikle ;

-Forum oyunu
-Komik Video
-Komik Resim
-Komik Yazı vs.vs.

Ya da

-Program paylaşmak.

Gibi konulardır.
Ve "emeğe saygı" beklentisi ile açılır.

Forum aleminde 7 8 9 10 sene geçirmiş kişiler böyle konuları görünce tabi delleniyor ( Ben gibi ) Çünkü defalarca görmüştür
dellenmeye gerek yok görmek istemeyen görmez..

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"'Herkese bir cami' gerçek oldu" ne alaka harbi
çoğu konu abartılmış sadece kötülemek için yazılmış gibi

saçma

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=280186]energyy[/MENTION]

Olaya açıklık getirmek istedim sadece.

Kişiye konu açma hakkı verilmiş zaten istediğini paylaşabilir sorun yok.Kişi de gelecek yorumlara daima hazır olmalı ve hep konusu için övgü beklememeli.Beğenen de olur beğenmeyende.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu tür içerikler yeri geldiğinde güzel fakat,forumu geyikleştirmek için 1'e1.

energyy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@energyy

Olaya açıklık getirmek istedim sadece.

Kişiye konu açma hakkı verilmiş zaten istediğini paylaşabilir sorun yok.Kişi de gelecek yorumlara daima hazır olmalı ve hep konusu için övgü beklememeli.Beğenen de olur beğenmeyende.
sanki forumda yeni olanları küçümseme izlenimi verdi bana.. şimdinin modları profları da üyecikti bir zamanlar :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
neler oluyor :D kavga yok :D uslu uslu iftarı bekleyelim :)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Burada dalga geçilmiyor. Sadece olanlar söyleniyor. Milletine laf ettirmek istemeyen kişiler olabilir ama bunlar gerçek. Böyle bir milletiz biz

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671

Katılıyorum... Çok bayat kalıyor artık bu gibi espiriler...

energyy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim anlamadığı= 'Herkese bir cami' gerçek oldu ve Bursa İnegöl'e bağlı 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kişilik cami yapıldı. 29 NİSAN '' bunların nesi komik.. yani 3bin kişilik bir beldeye 3bin kişilik bir cami yapıldıysa bundan daha güzel bişey olabilir mi .. kaç kişi camiye gidiyor diye anket yapıp ona göre mi cami yapılacaktı ..

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Foruma örnek olması gereken bir Mod'un açılan konuyu beğenmeme şekli yanlış. Bunu daha doğru bir üslupla dile getirmek varken "13-15" diye nitelendirmek ne kadar doğrudur?

Fbergh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olayların geneli eski üzerinden yıllar geçmiş fazlada ilgi çekici değil ama welcome to the jungle dinlerken okuyunca bir garip oluyor..

xsxixsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

içeriği beğenmemiş olabilirsin bu konu daha öncede paylaşılmış olabilir ben 15 yıldır forumlarla ilgileniyorum shift delete ile yeni tanıstım ilgilendim daha once paylaşılmıssa mob olarak daha önce paylaşılmış yazıp bilgilendire bilirsiniz yada konuyu beğenmediniz bunuda uslubunda anlatabilirsiniz bir mob olarak hiç yakışmayacak bir cümle kurmussunuz benim takıldığım konu bu zaten bölüm komik yazı bölümü burada 25+ konularmı bekliyordun sen... başka bir forumda ilk defa gördüm okudum hoşuma gitti bu forumu sevdiğim için alıntı yapıp paylaştım bu kadardı yani ama beğenmemen uslubunu daha iyi bir şekilde açıklayabilirsin sen normal biri değilsin sonucta forumda mob olmuş birisin.

Reaksiyon puanı
2,148
Yazı içinde tekrar eden çok olay var. Gerçekten komikler de var aralarında. :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Birbirinizi aşağılayıcı, küçük düşürücü ifadeler kullanmadan konuşursanız daha iyi olur. OnLT bu konuda örnek olman gerekir moderatör olarak.

Foruma örnek olması gereken bir Mod'un açılan konuyu beğenmeme şekli yanlış. Bunu daha doğru bir üslupla dile getirmek varken "13-15" diye nitelendirmek ne kadar doğrudur?

Ben kimseyi aşağılamadım yalnız yanlış anlaşılma var sanırım. Arkadaşın paylaştığı içeriğin 13-15 yaşında bir hevesle bedava forum açıp, içine başka forumlardan aldığı içerikle dolduran gençlerin paylaştığı içeriklere benzettim. Burada bir aşağılama amacım yoktu ki eğer öyle algılandıysa @xsxixs den özür dilerim. Fakat böyle bir amacım yoktu. Sadece amatör bedava forumlarda paylaşılan içeriklere benzettim hepsi bu. Bence bire bin katıp olayı büyütmeye, uzatmaya gerek yok.

içeriği beğenmemiş olabilirsin bu konu daha öncede paylaşılmış olabilir ben 15 yıldır forumlarla ilgileniyorum shift delete ile yeni tanıstım ilgilendim daha once paylaşılmıssa mob olarak daha önce paylaşılmış yazıp bilgilendire bilirsiniz yada konuyu beğenmediniz bunuda uslubunda anlatabilirsiniz bir mob olarak hiç yakışmayacak bir cümle kurmussunuz benim takıldığım konu bu zaten bölüm komik yazı bölümü burada 25+ konularmı bekliyordun sen... başka bir forumda ilk defa gördüm okudum hoşuma gitti bu forumu sevdiğim için alıntı yapıp paylaştım bu kadardı yani ama beğenmemen uslubunu daha iyi bir şekilde açıklayabilirsin sen normal biri değilsin sonucta forumda mob olmuş birisin.

Moderatör olmam sizlerden çok üstün olduğum ben de sizler gibi forumda dolaşıyor konulara mesaj yazıyor bir şeyler öğreniyorum. Bu konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok.

İyi forumlar.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İçlerinde hiç duymadıklarımda vardı iyi oldu bilgilendik

xsxixsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok haklısın aynen katılıyorum böyle bir teknoloji forumunda böyle konulara yer olmamalı

teknoloji forumu olabilir ama farkındamısın bilmiyorum komik yazı bölümündesin burada ne paylaşmamızı beklerdin...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
teknoloji forumu olabilir ama farkındamısın bilmiyorum komik yazı bölümündesin burada ne paylaşmamızı beklerdin...

Biz burada çok akademik espriler yapıyoruz, bunlar basit geldi arkadaşlara.

Mesela "Nihat Doğan Felsefesi" gibi sabit bir konumuz var, orada çok felsefik espriler yaparak zihinsel gelişimimizi ileri boyutlara taşıyoruz.

"Kadınların Mutlaka Gitmesi Gereken Kurslar" gibi sabit bir konumuz var, orada da kadınların kişisel gelişimini destekleyici üst düzey espriler paylaşıyoruz.

Yukarılarda diye gördüğüm "Erkeklerin Çektiği 30 Şey" diye bir konu var ki sakın aklına müstehcen espriler gelmesin, tamamen sosyolojik bir çalışmadır.

Böyle sürüp giden 210 sayfa konu var ve senin konun gerçekten yakışmıyor bu foruma, çok ayıp etmişsin! :)