uA23uA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Melo candır can.Allahın izniyle gelecek ve bizim yüzmüzü güldürecek

![]()
Nice yıllara sabri reyiz![]()
Aslında resmi paint yapmak lazımdıİftardan önce baklava görüntüsü iyi gitmesi hacı be![]()
FELİPE MELO'DAN GALATASARAY'A VEDA
![]()
Spor - 26 Temmuz 2012 21:54
Galatasaray ile anlaşamayan Felipe Melo, twitter aracılığı ile Galatasaraylılara veda etti.
Galatasaray ile anlaşamayan Felipe Melo, twitter aracılığı ile açıklamalar yaptı.
Daha önce Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile ilgili yazdıklarının yanlış yorumlandığını ifade eden Melo, Galatasaray taraftarına kendisine verdikleri destek ve attıkları sevgi içerikli tweetler için teşekkür etti. Brezilyalı futbolcu ayrıca şu ifadeleri kullandı:
"Bu iş biraz çocukça oldu. Ben kimseye saldırmak veya kimseyi savunmak istemedim, özellikle de başkanımız gibi muhteşem bir insana. Kendisi, Sayın Terim'le birlikte bana hep yardımcı olan ve hep benim tarafımda olan biridir. Galatasaray formasına kavuşmamdaki arzularım sonuçsuz kaldığı için çok sinirli ve üzgünüm. Birilerini kırdıysam özür dilerim. Hepinizi seviyorum."
http://www.aktifhaber.com/felipe-melodan-galatasaraya-veda-638573h.htm
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/68977/melodan-aysal-aciklamasi
hakan baltanın bunca zaman ameliyat olmaması ve şimdi bıçak altına yatması çok tuhaf. madem böyle bir olasılık vardı, neden sezon biter bitmez ameliyat olmadı?
şimdi onun yerine yabancı alırsan ne olacak, merak ediyorum. zaten muslera, ujfalusi, amrabat, melo ve elmander yeri garanti adamlar. daha dany ve riera var. alınırsa "çilek" var... 6 yabancı hakkını nasıl kullanıcaz?
şampiyonlar ligi için de olsa yabancı bek 6 yabancı sınırlaması varken manasız olur. esasen muslera-ujfalusi-dany üçlüsünü kullanırsak sıkıntı çekeriz. 6 yabancının üçünü defans için harcamak lüks...Türk sol bek alınması daha iyi olur o yüzden ama çağları oynatabilir fatih hoca yabancıyıda şampiyonlar ligi için alıyor olabilir..
şampiyonlar ligi için de olsa yabancı bek 6 yabancı sınırlaması varken manasız olur. esasen muslera-ujfalusi-dany üçlüsünü kullanırsak sıkıntı çekeriz. 6 yabancının üçünü defans için harcamak lüks...
keşke basketboldaki gibi yabancı sayısı yerel müsabakalar ve uluslararası müsabakalarda farklı olsa. şampiyonlar ligi için 6 yabancı bence az.Evet kesinlikle, muslera semih ujfalusi yeni sol bek olarak yapacaklar ama umarım türk olur dicemde pek çevrede iyi sol bekde yok hasan ali vardı onuda fener kaptı. Burak ve umut transferlerini hiç iyi karşılamıyorum necati ile sözleşme yenilemek vs. çok saçma iş yaptık gibi geliyor
keşke basketboldaki gibi yabancı sayısı yerel müsabakalar ve uluslararası müsabakalarda farklı olsa. şampiyonlar ligi için 6 yabancı bence az.
hepsi değil. 7 max 8.Statü öyle yapıcak birşey yok. ama öteki türlü çok kötü olur ya hepsi yabancı olduğunu düşünsene![]()
o kadarı bile fazla bencehepsi değil. 7 max 8.![]()
Yazıklar olsun l*n!!!
Fenerbahçe taraftarının süper final son maçında yaptığı her şey affedildi.
Bu ülkede adalet falan yok aga!
Adamlar her yeri yaktı, hiç kimse ceza almadı!
Yazıklar olsun l*n!!!
Yazıklar olsun l*n!!!
Deatmania, sen yapma bari.
Şu haberleri bir tam okuyun. Affedildi ne demek abi Allah'mı bunlar. Herkes gibi başlık yorumculuğu yapmayın yahu.
"10,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
İkisi tutuklu toplam 10 sanığın "görev yapmakta olan polise görevi yaptırmamak için direnmek", "kamu malına zarar vermek" ve "kasten yaralamak" gibi suçlardan 6 aydan 10.5 yıla kadar değişen hapisle cezalandırılmaları isteniyor."
Aziz Yıldırım için de böyle olmadı mı? Tahliye edilip hapis istemiyle yargıya iletildi. Yargının kararına göre süreç ilerleyecek. Tutuklu olarak yargılanmayacaklarmış sadece.
Tutuklu 2 sanık tahliye edildi, davada tutuklu sanık kalmadı.
Başlığı değil bu sitemim.
Bu cümleye . . .