SDN Galatasaray Kulübü

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Melo candır can.Allahın izniyle gelecek ve bizim yüzmüzü güldürecek

olimpiyatkarsilama.jpg

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
403043299931.jpg

Galatasaray'da Felipe Melo'nun transferiyle ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor...

Transfer sezonunun başından beri hem Melo'yla, hem de Juventus'la pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, maddi konulardaki anlaşmazlıklar sebebiyle transfer askıya almıştı. Brezilyalı oyuncunun, geçtiğimiz günlerde mikro blog sitesi twitter'daki hesabından Ünal Aysal'a yönelik eleştirilerde bulunması üzerine de olumsuz tepkiler alan Melo, bugün herkesi şaşırtan bir açıklamada daha bulundu. Melo, bir taraftarın kendisine yönelttiği "İstikamet Florya mı?" sorusuna "Evet" diye cevap verince sarı kırmızılı taraftarlar da Brezilyalı yıldızın takıma kazandırılması için yönetimden gelecek müjdeyi beklemeye başladı.

405809268581.jpg

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/26/istikamet-florya-mi

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]G.SARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A MÜTHİŞ TEKLİF![/h]
galatasaray-besiktas-manuel-fernandes-fatih-terim-felipe-melo-milan-baros-tamer-kiran-abdurrahim-albayrak-fikret-orman-samet-aybaba-transfer-teklif-hamit-altintop-364473h.jpg

Spor - 26 Temmuz 2012 09:39
[h=2]Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusunun transferi için Tamer Kıran ile bir araya geldi ve...[/h]Felipe Melo ile ipleri koparan Galatasaray bu futbolcunun yerini doldurmak için arayışlarını sürdürürken, beklenmedik bir hamleyle rotayı Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes'e çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine başlatılan operasyonun sorumluluğunu yönetici Abdurrahim Albayrak üstlendi. Hamit Altıntop'un G.Saray'a transferini sağlayan isim olan Albayrak, Fernandes için de kolları sıvadı ve Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Tamer Kıran ile bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede Abdurrahim Albayrak, Fernandes'e karşılık Milan Baros + 7 milyon euro önerisinde bulundu. Tamer Kıran teklifi yönetime iletti. Daha önce "Onu satmayacağım" diyen başkan Fikret Orman'ın son günlerde mutsuzluğunu açıkça belli etmesi nedeniyle Fernandes'i gözden çıkmayı düşündüğü öğrenildi. Sızan bilgilere göre, teknik direktör Samet Aybaba ile de görüşecek olan Fikret Orman, Galatasaray'dan teklifi biraz daha iyileştirmesini isteyecek.

http://www.aktifhaber.com/g.saraydan-besiktasa-muthis-teklif-638081h.htm

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Galatasaray'dan Taiwo bombası
260720121757134037958_2.jpg

Galatasaray Hakan Balta'nın yokluğunu Milan'ın 27 yaşındaki sol beki Taye Taiwo ile doldurmaya hazırlanıyor

Galatasaray'da transferde yeni odaklanılan bölge sol bek...

Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Hakan Balta'nın yokluğunu telafi etmek için alternatif çalışmalar başladı.

Sol bek mevkii için aday listesinin başında Milan'ın elden çıkaracağı Nijeryalı oyuncu Taye Taiwo bulunuyor.

Futbolcunun menajeriyle irtibata geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, transferde önemli aşama kaydetti. Taiwo ile el sıkışan Galatasaray Milan'ın kadrosunda düşünmediği Nijeryalı futbolcunun transferini makul bir bedelle kapatmayı amaçlıyor.
reklam

2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Lionel Messi ve Obi Mikel'in ardından en iyi 3. futbolcu seçilen Taiwo, bu turnuva sonrasında da Avrupa kariyerine başlamıştı. Marsilya'ya transfer olan Nijeryalı sol bek, Fransız ekibinde 6 sezonda 149 maça çıktı. Bu maçlarda 11 gol kaydeden Taiwo, ardından Milan'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ise sadece 4 maçta Milan forması giyebildi. İtalyan kulübün devre arasında Queens Park Rangers’a kiraladığı Taiwo, Premier Lig'de ise 15 maça çıktı ve bir gol attı.
NTV Spor

68vWg.jpg

Nice yıllara sabri reyiz :)

İftardan önce baklava görüntüsü iyi gitmesi hacı be :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
FELİPE MELO'DAN GALATASARAY'A VEDA

melo-galatasaray-veda-unal-aysal-taraftar-386811h.jpg

Spor - 26 Temmuz 2012 21:54
Galatasaray ile anlaşamayan Felipe Melo, twitter aracılığı ile Galatasaraylılara veda etti.

Galatasaray ile anlaşamayan Felipe Melo, twitter aracılığı ile açıklamalar yaptı.

Daha önce Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile ilgili yazdıklarının yanlış yorumlandığını ifade eden Melo, Galatasaray taraftarına kendisine verdikleri destek ve attıkları sevgi içerikli tweetler için teşekkür etti. Brezilyalı futbolcu ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Bu iş biraz çocukça oldu. Ben kimseye saldırmak veya kimseyi savunmak istemedim, özellikle de başkanımız gibi muhteşem bir insana. Kendisi, Sayın Terim'le birlikte bana hep yardımcı olan ve hep benim tarafımda olan biridir. Galatasaray formasına kavuşmamdaki arzularım sonuçsuz kaldığı için çok sinirli ve üzgünüm. Birilerini kırdıysam özür dilerim. Hepinizi seviyorum."

http://www.aktifhaber.com/felipe-melodan-galatasaraya-veda-638573h.htm

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/68977/melodan-aysal-aciklamasi

Olmamış arkadaşlar. Melo fedakarlık etmemiş. Bence çok para istemiş. Galatasaray değil Melo kaybeder. Bence fiyatı daha da indirmeli yönetim. Paragöz futbolcu lazım değil. Melonun vukuatları da ortada.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[video=youtube;1Gc2XTfHD-s]http://www.youtube.com/watch?v=1Gc2XTfHD-s[/video]

İstanbul'dan kalkan yıldız; Galatasaray

Çok özledik be CL

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hakan baltanın bunca zaman ameliyat olmaması ve şimdi bıçak altına yatması çok tuhaf. madem böyle bir olasılık vardı, neden sezon biter bitmez ameliyat olmadı?

şimdi onun yerine yabancı alırsan ne olacak, merak ediyorum. zaten muslera, ujfalusi, amrabat, melo ve elmander yeri garanti adamlar. daha dany ve riera var. alınırsa "çilek" var... 6 yabancı hakkını nasıl kullanıcaz?

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
hakan baltanın bunca zaman ameliyat olmaması ve şimdi bıçak altına yatması çok tuhaf. madem böyle bir olasılık vardı, neden sezon biter bitmez ameliyat olmadı?

şimdi onun yerine yabancı alırsan ne olacak, merak ediyorum. zaten muslera, ujfalusi, amrabat, melo ve elmander yeri garanti adamlar. daha dany ve riera var. alınırsa "çilek" var... 6 yabancı hakkını nasıl kullanıcaz?

Türk sol bek alınması daha iyi olur o yüzden ama çağları oynatabilir fatih hoca yabancıyıda şampiyonlar ligi için alıyor olabilir..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Türk sol bek alınması daha iyi olur o yüzden ama çağları oynatabilir fatih hoca yabancıyıda şampiyonlar ligi için alıyor olabilir..
şampiyonlar ligi için de olsa yabancı bek 6 yabancı sınırlaması varken manasız olur. esasen muslera-ujfalusi-dany üçlüsünü kullanırsak sıkıntı çekeriz. 6 yabancının üçünü defans için harcamak lüks...

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
şampiyonlar ligi için de olsa yabancı bek 6 yabancı sınırlaması varken manasız olur. esasen muslera-ujfalusi-dany üçlüsünü kullanırsak sıkıntı çekeriz. 6 yabancının üçünü defans için harcamak lüks...

Evet kesinlikle, muslera semih ujfalusi yeni sol bek olarak yapacaklar ama umarım türk olur dicemde pek çevrede iyi sol bekde yok hasan ali vardı onuda fener kaptı. Burak ve umut transferlerini hiç iyi karşılamıyorum necati ile sözleşme yenilemek vs. çok saçma iş yaptık gibi geliyor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Evet kesinlikle, muslera semih ujfalusi yeni sol bek olarak yapacaklar ama umarım türk olur dicemde pek çevrede iyi sol bekde yok hasan ali vardı onuda fener kaptı. Burak ve umut transferlerini hiç iyi karşılamıyorum necati ile sözleşme yenilemek vs. çok saçma iş yaptık gibi geliyor
keşke basketboldaki gibi yabancı sayısı yerel müsabakalar ve uluslararası müsabakalarda farklı olsa. şampiyonlar ligi için 6 yabancı bence az.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
keşke basketboldaki gibi yabancı sayısı yerel müsabakalar ve uluslararası müsabakalarda farklı olsa. şampiyonlar ligi için 6 yabancı bence az.

Statü öyle yapıcak birşey yok. ama öteki türlü çok kötü olur ya hepsi yabancı olduğunu düşünsene :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Melo istikamet florya diyor ama neden gelmiyor ? :S

bu arada tweetr hesabında Galatasaray ile ilgili bir çok açıklama var :D Google translate :

Ben rusya gitmiyorum

Ben galatasaray oynamayan bile Arkadaşlarım, Fener gitmez, ben galasının hayranlarımı seviyorum!

Merhaba GS Taraftarlar, sevgine messages.U için tekrar teşekkürler hepsi harika! Sadece benim eski tweets biri doğru yorumlanır değildi Yani.

Ben durum, biraz childish.Didn 't rahatsız etmek veya büyük bir kişidir Başkan, tüm nobody.Most saldırmak isteyen buydu Tasarlandı

bana her zaman yardımcı olmuştur ve Sayın Terim ile birlikte yanımda olmuş büyük bir kişidir.

Birisi tüm offended.Love u hissettim üzgün ve iyi bir conclusion.Sorry ulaşan değildi forması giyen benim GS arzu sinirli oldu!

Aceba veda mı etti son msjlarda banamı öyle geldi O.o

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yazıklar olsun l*n!!!

Fenerbahçe taraftarının süper final son maçında yaptığı her şey affedildi.

Bu ülkede adalet falan yok aga!

Adamlar her yeri yaktı, hiç kimse ceza almadı!

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yazıklar olsun l*n!!!

Rezalet rezalet şimdi bir de Fenerliler üste çıkmaya çalışır vallahi yıkarım bu forumu!

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yazıklar olsun l*n!!!

Adalet olmaz olurmu ya..

Ama tabiki paran veye üst yerlerde tanıdıkların varsa Adelette ozaman var :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ne olmuş ya kim ceza almadı ben göremedim haberlerden link varmı dostlar

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yazıklar olsun l*n!!!

Deatmania, sen yapma bari.
Şu haberleri bir tam okuyun. Affedildi ne demek abi Allah'mı bunlar. Herkes gibi başlık yorumculuğu yapmayın yahu.

"10,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
İkisi tutuklu toplam 10 sanığın "görev yapmakta olan polise görevi yaptırmamak için direnmek", "kamu malına zarar vermek" ve "kasten yaralamak" gibi suçlardan 6 aydan 10.5 yıla kadar değişen hapisle cezalandırılmaları isteniyor."

Aziz Yıldırım için de böyle olmadı mı? Tahliye edilip hapis istemiyle yargıya iletildi. Yargının kararına göre süreç ilerleyecek. Tutuklu olarak yargılanmayacaklarmış sadece.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Deatmania, sen yapma bari.
Şu haberleri bir tam okuyun. Affedildi ne demek abi Allah'mı bunlar. Herkes gibi başlık yorumculuğu yapmayın yahu.

"10,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
İkisi tutuklu toplam 10 sanığın "görev yapmakta olan polise görevi yaptırmamak için direnmek", "kamu malına zarar vermek" ve "kasten yaralamak" gibi suçlardan 6 aydan 10.5 yıla kadar değişen hapisle cezalandırılmaları isteniyor."

Aziz Yıldırım için de böyle olmadı mı? Tahliye edilip hapis istemiyle yargıya iletildi. Yargının kararına göre süreç ilerleyecek. Tutuklu olarak yargılanmayacaklarmış sadece.

Başlığı değil bu sitemim.

Bu cümleye . . .

Tutuklu 2 sanık tahliye edildi, davada tutuklu sanık kalmadı.