SDN Galatasaray Kulübü

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Melo: "Başkan çocukça davranıyor. Her şeyi yaptım. Anlaşmaya varmıştık ama şartları 3 kez revize etmeye çalıştılar. Hayat devam ediyor."
adam haklı beyler dağılın
:hammer:

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bence Galatasaray blöf yapıyor. Yakında atar imzayı

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gidecek adam Profil sayfasından formalı resmini bırakmazdı.Ayık olun:)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Şu Arda nın dönme haberlerinden dolayı Melo işi sakata bindi. Melo iyi oyuncu ama sakat oyuncu öyle 4 yıl filan güvenilemez. 2 yıllık sözleşme yeterli. Yönetim güvenemiyrdur, adam deli dolu biri.

Arda nın transfer haberlerinden sonra tahmini bütçeyi oraya harcamak istiyorlar.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ardaya 24 milyon verilirse Böyle yönetimin ben ... derim :D Yani arda işi yalan.Takımın kaptanı olcak bir oyuncu neden ayrılsın.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ardanın gelme ihtimali yok. Olsa bile yönetim 24 milyon verecek kadar eşşek değil herhalde.
Birde hala forvet arayışında filan diye haberler çıkıyor. 4 tane üst düzey forvet oyuncumuz var. Bizim yönetim mi saf yoksa medyamı art niyetli !

Hakan baltanın yerine acil bir transfer yapılması lazım. Adam orda emanet duruyor sanki.
Barcadan adriano yu alsak iyi olur mesela.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Melo önemli bir oyuncu kabul ama limitleri zorlamışız söylenen rakamlara göre.

Melo geçen yıl hiçbir avrupa takımı talip değil iken Brezilya ligine gitmek üzereyken biz ederinin 2 katı para önerip Türkiye'ye getirmiştik. Juventus'ta kapı dışarı edilen ki halen öyle kadroda istemiyorlar, biz tekrardan parlatıp piyasa yapmasına olanak sağladık.

Melo ikinci bir Fatih TERİM bulamaz. Ona oyun içinde özgürlük verecek, güven duyacak, ruh halinden anlayacak başka bir teknik direktör ile çalışması çok zor. Buradaki arkadaş ve takım ortamını bulamaz başka bir yerde. Kaldıki problemli bir kişilik olduğunuda hepimiz biliyoruz. En kritik yerlerde olur olmaz ruh halleri sergileyebiliyor, play-off öncesi Riera olayı buna en güzel örnektir.

Yaşını da düşünürsek bu kadar riski almak doğru olmazdı, yapabileceğimizin en süt limitine çıktığımızı düşünüyorum ben. Melo'nun bizde geçirdiği gibi başka bir yerde bu performansı göstermesi çok zor.

Bizim verdiklerimiz Melo'nun bize verdiklerinden kat be kat daha fazla, herşeyden önemlisi bu oyuncuya güvendik sağlam bir kontrat verdik o da iyi bir performans gösterdi ama biz zaten verebileceğimiz en üst limiti geçen yıl vermiştik bu yıl bgiraz daha üstüne çıktık ama Melo yetersiz gördü, kendi bilir...

Geçen yıl 3.500.000 Avro garanti + 30.000 Avro maç başı para aldı, 36 maç oynadığını düşünürsek 1.080.000 Avro sırf oynadığı maçlardan kazandı + primler hariç...

Fatih TERİM'İn mutlaka B planı vardır, kafasında alternatifler çok önceleri oluştumuştur. Fazla gerginlik yapmaya gerek yok...

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
alternatiflerde var sıkıntı olmaz walter gargano melodan daha sürekli ve sorunsuz bir futbolcu ismi geçiyor bu aralar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ardanın gelme ihtimali yok. Olsa bile yönetim 24 milyon verecek kadar eşşek değil herhalde.
Birde hala forvet arayışında filan diye haberler çıkıyor. 4 tane üst düzey forvet oyuncumuz var. Bizim yönetim mi saf yoksa medyamı art niyetli !

Hakan baltanın yerine acil bir transfer yapılması lazım. Adam orda emanet duruyor sanki.
Barcadan adriano yu alsak iyi olur mesela.

4 tane üst düzey forvet ? hangileriymiş onlar ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
376900_10151111021800421_1921512137_n.jpg

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yeni açıklama var melo ile ilgili görüşmeler tamamen kapanmamış.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Milliyette kapanmadığı yazıyor menejeri söylemiş.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan parçaları.
Şu Melo hakkında da herkes bişey yazıyor ama daha yönetim açıklama yapmadı.
Acele etmemek lazım

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine almayı düşündüğü Stephane Mbia için teklifini yaptı

Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Marsilya ekibinde oynayan Kamerunlu futbolcu için Albert Riera + 4 milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneriyi reddeden Marsilya cephesi, Galatasaray'dan 8 milyon Euro talep etti.

Galatasaray ile Marsilya, 26 yaşındaki Mbia için önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacak.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine almayı düşündüğü Stephane Mbia için teklifini yaptı

Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Marsilya ekibinde oynayan Kamerunlu futbolcu için Albert Riera + 4 milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneriyi reddeden Marsilya cephesi, Galatasaray'dan 8 milyon Euro talep etti.

Galatasaray ile Marsilya, 26 yaşındaki Mbia için önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacak.

riera baros kazım çağlar flan hepsini verelim en iyisi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasarayli olmayan bilmez sarı ile kırmızıyı yan yana gördügümüzde hissettigimiz o duyguyu çünkü Tarifi Olmayan BirAşktır Galatasaray