İngilizce kursu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Günaydın arkadaşlar. İngilizce kursuna gidiyordum ancak biraz ara verdim ve en son 5. kurda kaldım. Toplam 6 kur var çoğunuz biliyorsunuzdur gerçi.

Kurs değiştirmek istiyorum. "Time dil kursu" haricinde önerilerinizi nedeniyle birlikte belirtirseniz sevinirim :)

CrazymnyD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda yorumum tektir.dünyanın en zeki insanı da olsan dünyanın en kaliteli kursuna da gitsen dersteki konuşulanların tamamını noktasına virgülüne de ezberlesen en fazla 6 ay sonra hepsi silinir pratik yapmadıkça konuşmadıkça hiç bir işe yaramaz kursta öğrendiklerin
bir de şöyle bişey var pratik yapıcak imkanım varsa o zaman neden kursa gideyim ki konuşarak öğrenmek varken...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bu konuda yorumum tektir.dünyanın en zeki insanı da olsan dünyanın en kaliteli kursuna da gitsen dersteki konuşulanların tamamını noktasına virgülüne de ezberlesen en fazla 6 ay sonra hepsi silinir pratik yapmadıkça konuşmadıkça hiç bir işe yaramaz kursta öğrendiklerin
bir de şöyle bişey var pratik yapıcak imkanım varsa o zaman neden kursa gideyim ki konuşarak öğrenmek varken...

En önemli şey pratik zaten. Ama altyapı olmadıktan sonra istediğin kadar yurtdışına çık. Üstüne bir şey katamazsın eğer uzun süre durmayacaksan :)

graliki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MBrv tamamen katılıyorum. Tecrübe ile sabit dediğin şey, 2 sene önce avrupa turuna gittim, rehber olmasına rağmen yanımızda, boş kaldığımız serbest zamanlarda doşalırken bile çok zorlandım. o yüzden önceden burda biraz temel oluşturuyum diye kaç gündür geziyorum o kurs senin bu kurs benim., perfect english e kaydoldum , pzartesi başlayacağım :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Tavsiye edebileceğiniz uygun ve iyi eğitim veren kurs yeri varmı istanbul avrupa yakasında ?

ahmetb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul Lisan merkezini tavsiye edebilirim süper bir kurs cok sagolsunlar çok yardımcı oldular yabancı hocalar derse giriyor en güzel tarafı ücretsiz deneme dersleri derse giriyorsunuz begenirseniz kayıt olursunuz beğenmezseniz çıkıp başka kursa bakarsınız