Galaxy S3 Ekran Koruyucu?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haha aldım bile hayırlı olsun :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=270597]Racon[/MENTION] hayırlı olsun flip cover + ekran koruyucun bende tam gövde korumalı ıpg almalıydın flip coverin arka kapagı cizliyor :)
yanı aldığın tam gövde korumasını flip coverinin kapağına uygulardın ^^

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Flip Cover de aldin mi acaba aldıysan nerden ne kadara aldin. [MENTION=270597]Racon[/MENTION]

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Clear coat ve flip cover aldım suan Merkezde ordan ulasacak, bide yolda giderken sgp case mavi sert kılıf aldım Kılıfıda 25 tl den 20 tlye alabildim :D

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Gorning Glass 2 filan demeyin kılcal çizikler mevcut tek bende degil güneş açısını değiştirin bakın hemen yok çizilmez demeyin sinir oluyorum !! Bu durumla bir kaç defa karşılaştım :S Resimleri yüklerim 1 sn sadece arka kapagi çekebilirim öbürleri kargoda hala..

saasc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana birsey soleyeyim..
Sert oldugu icin dusmelerden korumaz
Ust ve alt taraf acik silikon olsa bile zaten ordan gidiyor
Ayrica bundan emin degilim ama alt ve ust taraftan toz girebilir oda cizebilir.. ayrica bugun aldigim siteden baktim kullanim talimatina yanlis yapistirmisim ekran yag gibi akiyor cozunurluk sorunu yok ama tek sorun sadece goruntu gelen yerleri kaplamasi..

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bakmayın o videolara ya hikaye hepsi bizim bi abide var s3 1 ay etti alalı cebindeyken çizilmiş ekran

Aynen öyle abi yalan dolan millet sen gerçekten s3 kullanıyor musun? Diyor bide Aslında kendileri kullanmiyor...

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana birsey soleyeyim..
Sert oldugu icin dusmelerden korumaz
Ust ve alt taraf acik silikon olsa bile zaten ordan gidiyor
Ayrica bundan emin degilim ama alt ve ust taraftan toz girebilir oda cizebilir.. ayrica bugun aldigim siteden baktim kullanim talimatina yanlis yapistirmisim ekran yag gibi akiyor cozunurluk sorunu yok ama tek sorun sadece goruntu gelen yerleri kaplamasi..

telefonu düşmelerden ne korur ? zaten drop testlerinde arka sı üzerine ve köşe üzerine düşerse ekranın kırılma olalısığı düşük ama yüzüstü düşmeye karşı koruruz ?

saasc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonu düşmelerden ne korur ? zaten drop testlerinde arka sı üzerine ve köşe üzerine düşerse ekranın kırılma olalısığı düşük ama yüzüstü düşmeye karşı koruruz ?

On yuz icin flip cover ideal ama ben silikon + flim kullaniyorum flip cover ile rahat edemem ben cunku cok fazla mesaj ve konusma yapiyorum rahat olmaz diye dusunuyorum

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yukarı bak ordakiler işte

byz.byz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MobilCadde.Com adlı internet sitesinden Samsung S3 model cep telefonum için 2 Temmuz 2012 tarihinde IPG Full Cover Body aldım. Koruyucu filmi ürün paketinde belirtildiği üzere cep telefonuma uyguladım. Ertesi gün telefon ekranında berraklık kaybı gibi sorunlarla karşılaştım. Gerek Türkiye distribütörü gerek ürünün ithal edildiği ABD'li firma nezdinde girişimde bulunmuş olmama rağmen olumlu hiçbir cevap alamadım. MobilCadde.Com ise tamamen ben ürünü sattım cebime parayı koydum tarzında bir yaklaşım sergiledi. Onun için sizlere tavsiyem güvendiğiniz, her daim ulaşabileceğiniz firmalardan alışverişinizi yapmanız. Ayrıca IPG gibi bir üründen uzak durarak telefonunuza çok şık duracak silikon kılıfları tercih etmeniz. Burada sitelerin kalemşörlüğünü yapan insanlara tamah etmemenizi belirtmeme zaten gerek yoktur. İyi günler.

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o mavi kapağı 20 tl ye bakirkoyden almistim :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=270597]Racon[/MENTION]
o flip cover arka kapağı öçıkartılıp da mı takılıyo nasıl oluyo bide ortadaki çakıl mavisi rengindeki arka kapak ne için?
yaa anlamadım bişi
bende flip cover istiyorum ama arka kapağı çıkartıp takılandan
bide bu gün kapağın üstüne takılan flip cover gördüm ama arkası berbat bi beyaz renkti mermer beyazı yok mu yani şimdiki kapakla aynı renkte artık buralardan medet umuyorum kaç telefoncu dolaştım istediğimi bi bulamadım bi link atsanız falan

Arka kapağı çıkartıp takılan ve aynen şimdiki arka kapak renginde olan beyaz flip cover arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim o jelatini 50 liraya bende alıcam nasıl sen memnunmusun yapıstırması kolaymı güzel duruyormu telde okadar para verdimizi değiormu

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
clear coattan memnu degilim uygulunması çok zahmetli sadece clip coverin arkasini kapladim elrani kapladim sonra sinirlenip söküp çöpe attim

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bence dusmeye kirilmaya karsi en iyi koruma on kapak ve arka kapak kourumasi olan bir kiliftir..flip cover gibi, ancak bir arkdasin da dedigi gibi konusurken kapak kafana gelcek falan sikinti labilir diye dusundum bende, avea bayinden 50 tl ye flip cover tarzi ama yuaridan asagi dogru acilir bi kapak aldim,gayet de memnunun kullanima engel olmuyo..bir is yaparken biraz sallaniyo ortalikta okdar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bence dusmeye kirilmaya karsi en iyi koruma on kapak ve arka kapak kourumasi olan bir kiliftir..flip cover gibi, ancak bir arkdasin da dedigi gibi konusurken kapak kafana gelcek falan sikinti labilir diye dusundum bende, avea bayinden 50 tl ye flip cover tarzi ama yuaridan asagi dogru acilir bi kapak aldim,gayet de memnunun kullanima engel olmuyo..bir is yaparken biraz sallaniyo ortalikta okdar :)

Ben turkcellden 40tlye flip cover aldım. Kabinde pantolon denerken yaklaşık 1 metreden düştü telefon. En ufak hasar almadı. Konuşurken yada mesaj yazarkende hiç engel olmuyor, kapak arkaya doğru katlanıyor