Galaxy S3 Ekran Koruyucu?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben turkcellden 40tlye flip cover aldım. Kabinde pantolon denerken yaklaşık 1 metreden düştü telefon. En ufak hasar almadı. Konuşurken yada mesaj yazarkende hiç engel olmuyor, kapak arkaya doğru katlanıyor

Ben gittim yurtdisindan OtterBox Defender Case aldim, telefonu kaba yapiyo ama onceden telefon dusucek oldugunda gogsume bi agri saplaniyodu artik olmuyo :D

blaunacht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MobilCadde.Com adlı internet sitesinden Samsung S3 model cep telefonum için 2 Temmuz 2012 tarihinde IPG Full Cover Body aldım. Koruyucu filmi ürün paketinde belirtildiği üzere cep telefonuma uyguladım. Ertesi gün telefon ekranında berraklık kaybı gibi sorunlarla karşılaştım. Gerek Türkiye distribütörü gerek ürünün ithal edildiği ABD'li firma nezdinde girişimde bulunmuş olmama rağmen olumlu hiçbir cevap alamadım. MobilCadde.Com ise tamamen ben ürünü sattım cebime parayı koydum tarzında bir yaklaşım sergiledi. Onun için sizlere tavsiyem güvendiğiniz, her daim ulaşabileceğiniz firmalardan alışverişinizi yapmanız. Ayrıca IPG gibi bir üründen uzak durarak telefonunuza çok şık duracak silikon kılıfları tercih etmeniz. Burada sitelerin kalemşörlüğünü yapan insanlara tamah etmemenizi belirtmeme zaten gerek yoktur. İyi günler.

Aynı sorunu bende yaşadım arkadaşlar. Kesinlikle IPG full body cover'ı ve mobilcadde.com dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Hem IPG hem de mobilcadde.com inanılmaz ilgisiz. Şikayetvar.com a açtığım şikayet neticesinde arayıp şikayetinizi kapatırmısınız dediler. Çözüm bulmamalarına rağmen hala şikayetimi kaldırmamı bekliyorlar nasıl bir firma anlayamadım.